Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ne, ako imas 2D TV onda skines samo 2D movies pack, znaci U3 SP+U3 MP+U3 2D movies, izadje oko 33GB za dl, trebalo bi da ti se u dl listi pojavi 2D pack nakon sto aktiviras U3 SP, toga juce nije bilo pa zato nije radilo. Mislim da na kraju igru pokreces preko U3 MP pa onda biras SP.

Poslednja izmena:
Oce li ko igrati ovaj f2p spartacus legenda od 26 juna

Leaving PS Plus in July:
3rd July: Kingdoms of Amalur – Reckoning
3rd July: Lord of the Rings War in the North
3rd July: The Cave
3rd July: Rayman Origins
3rd July: Coconut Dodge

Entering PS Plus in July:
3rd July: Battlefield 3
3rd July: Payday: The Heist
3rd July: Saints Row the Third
3rd July: Ninja Gaiden Sigma Plus
3rd July: Unit 13

Svidja mi se izbor za VITU ali sa karticom od 4GB mogu samo da ga...

PS+

Leaving:

Battlefield 3 – July 31st
Catherine – July 31st
Malicious – July 31st
Ninja Gaiden Sigma Plus – July 31st
Unit 13 – July 31st

Entering:

Need for Speed: Most Wanted (PS3) – July 31st
Mafia 2 – July 31st
Spec Ops: The Line – July 31st
LEGO Lord of the Rings (PS Vita) – July 31st
When Vikings Attack! (Cross Buy) – July 31st

PS+

Leaving:

Battlefield 3 – July 31st
Catherine – July 31st
Malicious – July 31st
Ninja Gaiden Sigma Plus – July 31st
Unit 13 – July 31st

Entering:

Need for Speed: Most Wanted (PS3) – July 31st
Mafia 2 – July 31st
Spec Ops: The Line – July 31st
LEGO Lord of the Rings (PS Vita) – July 31st
When Vikings Attack! (Cross Buy) – July 31st

Svidja mi se,mnogo mi se svidja.

Evo da stavim i ovde da je NBA 2K13 verovatno greškom trenutno free za PS+.

US ili EU?Kod mene na PSN EU nema te igre na nikakvom popustu a kamo li psn+ free.

Da, igra Spec Ops: The Line je zabranjena za prodaju u nekim zemljama bliskog istoka. Pa su od istog izdavača (2K) njima ponudili drugu igru, ali je greškom dali i Evropi.

Listam sad ove postove da me ne prozivate da sam lenj, ali nikako da naletim na konkretan razlog zasto savetujete da se otvara UK nalog umesto US (iskren da budem odustao sam oko 30.str i krenuo random da ih preskacem). Pretpostavljam da su bolje free igre u ponudi? Ono sto me kopka je, kako to da se, kada su u pitanju igre koje se placaju, vise isplati uk (£) od us($)? Drugo pitanje, da li je i dalje neophodno navesti stvarnu adresu zemlje na koju otvaram?

Listam sad ove postove da me ne prozivate da sam lenj, ali nikako da naletim na konkretan razlog zasto savetujete da se otvara UK nalog umesto US (iskren da budem odustao sam oko 30.str i krenuo random da ih preskacem). Pretpostavljam da su bolje free igre u ponudi?

Zato što sa UK nalozima možeš koristiti naše kartice, a na US nalozima ne može. Osim ako se nešto promenilo u poslednjih par meseci.

Samo jos jedno pojasnjenje. Mogu li na jednoj konzoli da imam i us i eu nalog? Druga stvar, ako na amazonu mogu da kupujem 1:1 psn vaucere i kodove za pretplatu, zar mi nije povoljnije da sve to placam u $ nego u eur? Ili ima jos neka caka koju sam ja propustio?

Možeš imati više naloga. Psn kod radi samo na nalogu zemlje gde se prodaje, pa dolarski kodovi rade samo na usa ps store pa treba paziti gde sta kupujes

Jao ne lazi, a ja t3nkr3 kupio kod u spaniji. Stvarno sam idi0t. Ako mi bude nudio igre na spanskom tacno cu da se upucam. Sreca u nesreci je valjda sto sam kod uzeo za 90dana a ne godinu :(

Kakav kod tj za koji store? Plus kod? Mislim da ce sve biti ok i da ce biti slicno ko da imas uk acc ako si uzeo za spanski store. Igre moraju biti multijezicne... ne verujem da je ceo sadrzaj lokalizovan.

Jedino kad ti istekne ne verujem da ces produziti na spanskom, sto znaci da ne mozes vise da igras te plus igre. A one se nece vracati u ponudu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno