Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Xcom, Uncharted 3, LBP Karting, Jak and Daxter trilogy, Gravity rush. Najjači servis ikada. Stvarno ne vidim kako ću izbeći kupovinu Vite najkasnije tamo sredinom naredne godine :)

Zivo me zanima sta ce ponuditi za Decembar PS+.
Jaj tipujem na Bioshock Infinite i Tomb Raider. Ili kombinacija Dishonored i Dead Space 3.
Saznacemo vec u ponedeljak valjda.

Zivo me zanima sta ce ponuditi za Decembar PS+.
Jaj tipujem na Bioshock Infinite i Tomb Raider. Ili kombinacija Dishonored i Dead Space 3.
Saznacemo vec u ponedeljak valjda.

Nikada ne javljaju pre 15tog u mesecu naj ranije.A ja danas kupio bioshock infinite....bilo bi lepo kada bi novi TR bio mada ne verujem nesto.Uostalom videcemo uskoro.

Nikada ne javljaju pre 15tog u mesecu naj ranije.A ja danas kupio bioshock infinite....bilo bi lepo kada bi novi TR bio mada ne verujem nesto.Uostalom videcemo uskoro.

Za novembar su objavili 11og Oktobra. Nadam se da ce danas (11. novembra) javiti sta ce biti za Decembar.
I nadam se da ce biti Bioshock Infinite jer jos nisam igrao :)

Za novembar su objavili 11og Oktobra. Nadam se da ce danas (11. novembra) javiti sta ce biti za Decembar.
I nadam se da ce biti Bioshock Infinite jer jos nisam igrao :)

Jeste u pravu si,ja sam postovao 12 oktobra info o novim naslovima na psn+.Ne izbace svaki mesec u istom danu...

Leaving PS Plus:

27th November: Metal Gear Rising Revengeance
27th November: Jak and Daxter Trilogy
27th November: MotorStorm RC
27th November: Oddworld Strangers Wrath

Entering PS Plus:

29th November: RESOGUN
29th November: Contrast
27th November: GRID 2
27th November: Guacamelee! (Cross Buy)
27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed
27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories

Samo bi dodao za koju konzolu je svaka igra

Entering PS Plus:
29th November: RESOGUN (PS4)
29th November: Contrast (PS4)
27th November: GRID 2 (PS3)
27th November: Guacamelee! (Cross Buy) (PS3 i Vita)
27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed (Vita)
27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories (Vita)

Ogorcen sam ovom decembarskom ponudom. Grid 2? Ajte molim vas koga to zanima?
Primetili ste da za sledeci mesec nude 1 veliku igru i 1 indie za PS3. Do sada je bilo 2+2 ako se ne varam. Resili da zavrnu slavinu sad kad izlazi nova konzola.
Mislim da prisustvujemo sumraku dobrih ponuda za PS3. Ne verujem da ce biti 2 igre ikad vise mesecno u ponudi za PS3.
Bas sam hteo da sacekam da objave za decembar i yplatim godinu dana PS+ kad ono pljunuli su me u lice.
Umesto godinu dana uplaticu 3 meseca zbog Uncharted 3 i MGS: Revengeance pa videti kako teku ponude narednih meseci.,

Poslednja izmena:
6 novih igara, malo li je?

Za nas koji nemamo Vitu i necemo par meseci kupiti PS4 malo je2 igre za PS3. Jer su u pitanju 1 velika igra+1 indie za PS3. Do sada je bilo 2 velike+2 indie.
Ocekivao sam da nastave sa tom traidicijom i ubace 2 igre za PS4. Al oni su izbacili 2 za PS3 da bi ubacili 2 za PS4
Poenta je da smo svedoci pocetka zavrtanja slavine sto se tice PS3 igara. Ne znam sta ce narednih meseci da daju.
Mozda biseri tipa Rogue Warrior, Duke Nukem Forever, Aliens COlonial Marines.

Poslednja izmena:
Meni je logicno da sony polako prelazi sa ps3 na ps4 i da ce zato biti sve manje dobrih naslova za ps3 na psn+. Uostalom, cilj im je tranzicija na novi sistem a ne produzavanje koriscenja ps3 u nedogled. Naravno, ko nema vitu i ne planira skoru kupovinu ps4 to nije dobro, ali za ostale je ocekivano.

Za nas koji nemamo Vitu i necemo par meseci kupiti PS4 malo je2 igre za PS3. Jer su u pitanju 1 velika igra+1 indie za PS3. Do sada je bilo 2 velike+2 indie.
Ocekivao sam da nastave sa tom traidicijom i ubace 2 igre za PS4. Al oni su izbacili 2 za PS3 da bi ubacili 2 za PS4
Poenta je da smo svedoci pocetka zavrtanja slavine sto se tice PS3 igara. Ne znam sta ce narednih meseci da daju.
Mozda biseri tipa Rogue Warrior, Duke Nukem Forever, Aliens COlonial Marines.
Do sada je bilo 2 velike + 1 indi igra i dve za vitu,po meni je ovo očekivano da počnu da favorizuju PS4. Ja se baš radujem gridu 2.

Samo bi dodao za koju konzolu je svaka igra

Entering PS Plus:
29th November: RESOGUN (PS4)
29th November: Contrast (PS4)
27th November: GRID 2 (PS3)
27th November: Guacamelee! (Cross Buy) (PS3 i Vita)
27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed (Vita)
27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories (Vita)

Ogorcen sam ovom decembarskom ponudom. Grid 2? Ajte molim vas koga to zanima?
Primetili ste da za sledeci mesec nude 1 veliku igru i 1 indie za PS3. Do sada je bilo 2+2 ako se ne varam. Resili da zavrnu slavinu sad kad izlazi nova konzola.
Mislim da prisustvujemo sumraku dobrih ponuda za PS3. Ne verujem da ce biti 2 igre ikad vise mesecno u ponudi za PS3.
Bas sam hteo da sacekam da objave za decembar i yplatim godinu dana PS+ kad ono pljunuli su me u lice.
Umesto godinu dana uplaticu 3 meseca zbog Uncharted 3 i MGS: Revengeance pa videti kako teku ponude narednih meseci.,

Sta to znaci za nas ako dobijamo konzolu sredinom decembra?hocemo dobiti contrast jos u decembru?

Dal sam napravio gresku sto sam birao da platim PS+ preko paypal-a?
Mislio sam da ce odmah da mi prodje uplata kad ono cvrc. Koliko treba da se ceka zna li neko?

Sta to znaci za nas ako dobijamo konzolu sredinom decembra?hocemo dobiti contrast jos u decembru?

Verovatno ćeš moći da dodaš na download listu čim postane deo ponude, pa ćeš skinuti i igrati kad ti stigne konzola.

Dal sam napravio gresku sto sam birao da platim PS+ preko paypal-a?
Mislio sam da ce odmah da mi prodje uplata kad ono cvrc. Koliko treba da se ceka zna li neko?

Jednom sam probao, čekao sam dan-dva pa sam odustao i kupio preko Amazona.

Poslednja izmena:
Aha, vec na PS3. Dobro je. :)

...sad vidim...

Ma to je garant neki *****, možda je lik mislio da ovaj kupuje sa PS3 pa da ne može da vidi PS4 igre ili šta već, naravno da možeš da odeš na net i da "kupiš" igru (za 0 funti/dolara) i da ćeš posle moći da je skineš. Mislim, kako onda kupiti bilo koju igru? Moraš da je skineš samo tada kad kupiš i nikad više? To bi bila totalna promena servisa i koncepta, nemoguće je da je tako.

Poslednja izmena:
E baš sam na to i mislio kad sam pitao. PS4 sadržaj će se moći kupiti samo na PS4-ci. E sad kako u Evropi izlazi 29. Novembra, nadam se da sredinom decembra nećemo biti zakinuti za Contrast i Resogun, itd.

...sad vidim...

Ma to je garant neki *****, možda je lik mislio da ovaj kupuje sa PS3 pa da ne može da vidi PS4 igre ili šta već, naravno da možeš da odeš na net i da "kupiš" igru (za 0 funti/dolara) i da ćeš posle moći da je skineš. Mislim, kako onda kupiti bilo koju igru? Moraš da je skineš samo tada kad kupiš i nikad više? To bi bila totalna promena servisa i koncepta, nemoguće je da je tako.

da li jeste ili nije videcemo tek od 29.11.
sada regularno skidamo i za ps3 i za vitu..

Ma opušteno ljudi, skidajte tj. kupujte sa PC-ja, pa ćete samo kliknuti na Download na odgovarajućoj napravi kada je budete imali :)

Samo da javim da i posle 3 dana od kad sam pokusao da uplatim preko pay pal-a i dalje ima status pending i nije prosla uplata.
Nakon guglovanja nasao sam post u kome se neko isto zeznuo a fora je da placanje PS+ preko pay pal-a funkcionise samo za nekih 10ak zemalja.
Onda sam iz prve uplatio preko Intezine Viza Internet kartice :)

Kakav bedak ne moze da se skine ili stavi u queue PS4 free igre za PS+ ako se nemate PS4 (Resogun, Contrast) :(
Ja mislio moci cu pa da pocnem da gomilam PS4 igre kad ono........

Poslednja izmena:
Hm, jesi li siguran u to? Da nije do toga što PS4 još uvek nije zvanično dostupan u Evropi, pa će igre postati dostupne za odabir u queue onda kada se bude pojavio?

Kakav bedak ne moze da se skine ili stavi u queue PS4 free igre za PS+ ako se nemate PS4 (Resogun, Contrast) :(
Ja mislio moci cu pa da pocnem da gomilam PS4 igre kad ono........

Moze preko PCa...ja sam ih stavio u listi za dl za ps4,moras ih potraziti u search opciji i prikazace ti ih da su free da se kupe i skinu ako imas plus pretplatu.Moci ce da se gomilaju ps4 ps+ naslovi svakog meseca naravno.

Ne straši nas, čoveče :d

edit: evo i formalno

To download game content remotely from Sony Entertainment Network Store:

To download game content remotely from Sony Entertainment Network Store: You can remotely start the download from the 'Your New Content' section of the Purchase Confirmation screen or the Sony Entertainment Network Store 'Download List'. You can check what content is currently remotely downloading or has completed downloading by selecting your Online ID at the top of the screen and going to ‘Download Queue’.

1. On the ‘Thank You’ page or your Download List on the Sony Entertainment Network Store, select ‘Download to your PS4’ next to the title you want to download.
2. If Play as you Download is available for the title you have purchased, select which section of the game you want to download first.
3. If you have set up automatic download, the content will begin downloading automatically. If automatic update is not switched on or not set up correctly it will begin downloading when you next switch on the system.
4. On your PS4 go to Content Launcher to find your most recent downloads or if the content is still downloading or does not appear on Content Launcher go to Library.

Inače, potvrđujem da sam dodao upravo Resogun i Contrast u listu, potpuno normalno, kao i sa svim drugim igrama do sada...

Poslednja izmena:
Vrh Dno