Imam par pitanja oko PSN+, pošto nisam koristio taj servis u praksi...
1) Ako imam nalog na PSN-u koji je formalno evropski (registrovan na Britaniju), jel mi se po difoltu vezuje za evropski ili američki psn+ ili baš kao i nalozi mogu da se vezuju na onaj store koji ja hoću?
2) Ima li neke funkcionalne razlike između evropskog i američkog, izuzev toga što su nešto drugačije igre i termini pojavljivanja?
3) Kada se preuzmu igre, jel postoji neki vremenski limit tokom koga će biti dostupne, mesec, šest, 12 meseci, ili su one uvek dostupne ako hoću da ih skinem i za 3-4 godine?
4) Koliko se zapravo igara može skinuti? Jedna mesečno, od određenog broja ponuđenih? Ja bar tako kapiram, ali do sada nisam koristio, pa me zanima šta će sada biti. Ili može da se uzme više igara?
5) Primer ovog gore: recimo, jel ja sada ako budem uzeo PS4 biram između Contrasta i Resoguna, ili mogu oba da imam?

6) Ako može samo jedna mesečno da se uzme, koliko često se, da tako kažem, otvara novi slot za igre? I ako preskočim jedan mesec, ili mi se jednostavno ne dopada izbor, mogu li onda da uzmem onog tamo narednog meseca neku igru više? (pretpostavljam da ne, ali da ipak pitam...)
7) Vidim da se spisak pojavljuje na PSBlogu. No, zanima me u praksi, da li se dešava da npr. 7. u mesecu uzmete jednu igru, a 24. postane dostupna neka još bolja, ali ste sada ispucali slot i ne možete da je uzmete?

8) Vidim da kažete da sve radi sa našim vizama...ja imam societe general, valjda će da radi, ima li neko iskustva da ne radi baš njihova?
Eto...oprostite ako sam smorio, ali bi mi trebali neki definitni odgovori na ova pitanja, a vidim da je Sony menjao policy sredinom 2012. pa mi treba svežiji info