Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Kako i kada se menja ona free kolekcija igara na psn plus-u? Hteo sam da skinem jos Crysis 2 ali sam izgleda zakasnio, sada je ubacena neka space pucacina umesto Krize :(

Nisam mogao da odolim da ne kupim LBP Karting za 18 funti.... Videcemo da li ce se isplatiti kad se skine 14 Gb :d

Sutra je cini mi se hitman na popustu a za koji dan FC3...

Kako i kada se menja ona free kolekcija igara na psn plus-u? Hteo sam da skinem jos Crysis 2 ali sam izgleda zakasnio, sada je ubacena neka space pucacina umesto Krize :(

Što je ne staviš odmah na download listu? Možeš posle da je skineš kad hoćeš.

Hvala za info,ove 4 minis koje daju su samo za jedno popodnevno ubijanje dosade,nizasta drugo na zalost.

Skinuo sam Bioshock 2 kao deo ponude PSN+ za ovaj mesec. Posle pola sata igranja pojavila se poruka "this content will expire in 30 minutes".
WTF?!

Verovatno greska... Igraj dalje, ne verujem da ces imati problema.

Istekla igra malopre. Ne može ni da se pokrene. Obrisao sam je i skidam opet (u spisku piše da sam je "kupio" danas).

Mozda si onda skinuo onu trial verziju koja traje 60 minuta... Mada pre mislim da se greska desila kod njih posto sam vec citao da su neki imali slican problem.

U martu samo za PSN+ korisnike:

Leaving PS Plus in March:

6th March: Sleeping Dogs
6th March: Vanquish
6th March: LIMBO
13th March: Wipeout 2048
20th March: Lumines Electronic Symphony

Entering PS Plus in March:

6th March: Mass Effect 3
6th March: Dead or Alive 5
6th March: Joe Danger 2
13th March: Metal Gear Solid HD Collection
20th March: Puddle

U martu samo za PSN+ korisnike:

Leaving PS Plus in March:

6th March: Sleeping Dogs
6th March: Vanquish
6th March: LIMBO
13th March: Wipeout 2048
20th March: Lumines Electronic Symphony

Entering PS Plus in March:

6th March: Mass Effect 3
6th March: Dead or Alive 5
6th March: Joe Danger 2
13th March: Metal Gear Solid HD Collection
20th March: Puddle

To bas me obradovalo ovo nisam nista od ovoga igrao,prosto neznam sta cu pre igrati.

Da li zna neko na koji mail se moze pisati za PSN EU za preporuku da ubace neku igru npr. PS2 klasika u njihovoj ponudi?

Leaving PS Plus in April:
3rd April: Mass Effect 3
3rd April: Mortal Kombat
3rd April: Guardians of Middle Earth
10th April: Metal Gear Solid HD Collection
24th April: Puddle

Entering PS Plus in April:
3rd April: Okami HD
3rd April: Lord of the Rings: War in the North
3rd April: The Cave
10th April: Zero Escape: Virtue’s Last Reward
24th April: Thomas Was Alone

Jel ima iko ovaj novi guacameele na psnu i da je oran za razmenu? Za uzvrat mogu ponuditi resident evil 4 hd, okami hd, odin sphere, godhand, trine 2, bit trip runner 2 itd. sve download sa psna, ima ih jos, previse da ih sve nabrajam, ako ima zaintersovanih nek puste pm pa se mozemo dogovoriti nesto vec

Ne razumem se u PS plus sistem pa bih molio objasnjenja.

Godisnja pretplata je 50 eura/dolara il tako?
Dal se moze jedan nalog koristiti za skidanje ponudjenih free igara za PS3 i Vitu (jednu i drugu istovremeno)?
Ili je ograniceno na jednu od tih konzola pa biraj za koju ces da skidas? Imam PS3 a kupio bih Vitu pa bih za obe koristio jedan nalog.
Posto vidim na listama igara koje su free za PS plus korisnike svakog meseca da se razlikuju igre.
Sta je praksa pokazala? Dal je bolje imati USA ili EU nalog?

Hvala unapred

Poslednja izmena:
Eu nalog.

I mozes skinuti sve free igre i za ps3 i vitu, bitno je da si ulogovan na obe sa istim psn id-jem.

Kako beše ide ako skineš igru sa psn-a a istekne ti pretplata ne možeš više da je igraš ili možeš?

Tako je, a kad obnovis odmah mozes igrati.

Posle duzeg vremena mi erste poklon kartica pravi problem na psn-u (dodajem novu). Para sigurno ima, nije do toga. Verovatno je opet neki glupi problem oko forme u kojoj mora da se ukuca adresa, a ovog puta nece nista da prihvati. Svaki put mi kaze "credit card information is not valid". Kakve gluposti...

Ako imate neki savet, dajte. I molim nekog ko koristi erste karticu na psn-u da postuje formu u kojoj je ukucao adresu i ostalo.

Hvala.

Leaving PSN+ in June:
29th May: Hitman Absolution
29th May: Joe Danger 2
29th May: Dead or Alive 5
5th June: Sine Mora
12th June: Velocity Ultra

Entering PSN+ in June:
29th May: Kingdoms of Amalur: Reckoning
29th May: ICO and Shadow of the Colossus HD Collection
29th May: Demon’s Souls
5th June: Rayman Origins
5th June: Coconut Dodge Revitalised

Uncharted 3 nesto baguje, juce sam ga skinuo, instalirao i nije ga bilo u game library, danas su to sredili pa ko hoce da igra mora da skine U3 SP, U3 MP i U3 2D movies (33Gb :D )

Vrh Dno