Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Kad si poslednji put probao? Ako je u poslednjih mesec dana onda super... Napominjem da je entropay i ostalo radilo do pre nesto vise od mesec dana... Zato pitam za sveza iskustva... Da ne kupujem bezveze US PSN kartice ako ne rade :D (mada ako vec kupujem kartice onda je bolje uzeti na shopto... za 18f dobijes onu od 20f, dok npr ona od $20 kosta $22-$23 :D )

Kartice koje fizicki postoje (ili kodovi sa njih) ne mogu nikako da ne rade. Probao sam pre 3 dana.

OK... Posto su oni rekli da ce se kao i za kartice proveravati IP adresa... Znaci lagali su :D

Kakva je ova igra Deathspank ? Neko zezanje ili ?

Igra je genijalna, pogledaj neki video na youtube-u da ti ne opisujem, a možeš da skineš i demo.

Probao sam taj Deathspank, Bobe, igra po tvojoj meri, RPG grajndovanje u Diablo maniru :)

I za divno čudo, ne izgleda kratka i prosta. Da imam keša na accountu sad bih je uzeo.

Ko je igrao RPG Herkulesa na PS1 neka samo to prebaci u 3D i malo nadogradi RPG elemente i to je to.

Poslednja izmena:
Sve je to lepo i fino samo što ja to nisam znao pa sam spiskao ~20€ a imam US nalog. Nisu se svi pametni rodili.

pa sad lepo napravi jos jednog usera na ps3, napravi za njega uk nalog, tad ukucas kod i skidaj sta hoces sa tog naloga a koristi u svom glavnom (pri cemu ne smes da brises sa ps3 ovaj uk).

Da li rade US prepaid kartice na US Store-u ?
Cisto pitam jer ako su poceli da rade IP proveru za Entropay kartice , da li ce raditi provere i za PSN Store kartice ?

Koji su provereni sajtovi za kupovinu US PSN kartica?

Da li rade US prepaid kartice na US Store-u ?
Cisto pitam jer ako su poceli da rade IP proveru za Entropay kartice , da li ce raditi provere i za PSN Store kartice ?

Ne vidim što ne bi radile? UK radi, verovatno radi i US.

Crossover, mogu li da znam u cemu je problem sa tvojom UK karticom, zasto si je prodao? Zar nisi mogao da napravis UK nalog jednostavno..

Ništa me ne pitaj. Čim sam kupio PS3 napravio sam dva naloga, UK i US. US mi je glavni, tamo su mi svi trofeji itd., UK nisam ni koristio. Juče sam kupio PSN karticu ne znajući da je region locked, i reko nema veze, redeemovaću na UK nalogu. Međutim, bez obzira na kom nalogu sam otvarao PSN, dobijao sam US (odnosno, cene su bile u $ na oba naloga). Celo popodne sam izgubio na ovo, poludeo sam. Teoretski, mogao sam da napravim još jedan nalog ali mi je i dva previše.

Onda ti je i taj drugi bio US, ne vidim zasto ti ne bi radilo.. i mozes da napravis 14 naloga, nema to veze :)

Vise ne radi Entropay sa US nalozima, cisto da znate. Verovatno IP provera.

Pa to sam ja napisao jos 23/07 da ne radi... nisi pratio temu :D

Mortal Kombat Arcade Compilation outed
An unannounced Mortal Kombat game has popped up on a UK retailer's website.

It's called Mortal Kombat Arcade Compilation, and is said to include the first three Mortal Kombat games.

"Contains MK 1, MK2 and Ultimate MK, this is the first MK to have a High Definition aspect, 2 player," says ShopTo.net.

Ima li informacije da li US PSN Store prepaid card i dalje moze da se koristi , ili ga IP check kochi?

Mortal Kombat Arcade Compilation outed
An unannounced Mortal Kombat game has popped up on a UK retailer's website.

It's called Mortal Kombat Arcade Compilation, and is said to include the first three Mortal Kombat games.

"Contains MK 1, MK2 and Ultimate MK, this is the first MK to have a High Definition aspect, 2 player," says ShopTo.net.
I bas kad sam pokusao da stavim pre-order:
Sorry, this product no longer exists in our database.

izashao Alien Breed Impact u novom update-u igara za "samo" 11.99 :(

Nazad
Vrh Dno