Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

C(r)apcom je opet oduševio - najavljuju nekakav HD make-over za igre (final fight i magic sword) a upališ je i ona izgleda identično ko pre 20 godina :d

Jel se broj sa PSN kartice kuca kao i redem code ?

Ne znam dal ste culi, ali stize na malo humora na PSN, samo kad bi ovako uradili i Boogermana, yebeno kraljevska igra, kidao sam se od smeha svim onim ludostima!
Gameloft has confirmed that its new Xbox Live and PSN game Earthworm Jim will include a four player cooperative mode.

Speaking in an interview with The 8th Circuit, Gameloft’s Anne-Joelle Casenaz confirms the news.

“Were promising many exclusive features, such as brand new levels with exclusive enemies and up to 4 players in co-op multiplayer!”

Earthworm Jim HD will be available for download on Xbox 360 in June before reaching PSN in July.

Uuuuu, vrh!

Taj Dead Nation je trebalo da izadje pre 2 meseca, a nista o igri nisu pricali od Gamescoma...

Tek sad sam probao, PixelJunk Shooter = vrh! :)

Podsetio me ne vreme kad sam zavoleo igre...jednostavno, a nikad bolje.

Jao kako sam voleo ovakve igre kao klinac, jos kad bi uradili Boogerman-a to bi bilo sjajno. Koliko samo fali humora u danasnjim igrama....
Neki su i zavoleli igre zbog nekih smesnih igara.
Sta bi dao za Lion King HD, da se malo prisetim nekih stvari. :)

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9fasXDJ-DmA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9fasXDJ-DmA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Danas na PSN storeu okacili 3D playable demos? Anyone??? Zanimaju me utisci ako ih ima naravno:)))

minimum 1500€ kosta to zadovoljstvo... nego rekoh da nema koji bogatun pa da nas malo jadi:)))

Niko nije igrao The Last Guy? Ja uzeo, bas je dobra igra. Neka moderna mesavina pacmana, centipede i ne znam sta jos.

Za one koji imaju Super Stardust HD - izasao je 5.00 patch koji osim podrske za 3D donosi i znacajno unapredjenje enginea. Naime, igra sada u 2D modu radi u native 1080p@60FPS-a (!), a u 720p modu radi sa 4xMSAA.

Zna li se kada će Alien Breed Impact da se pojavi na PSNu?
PC verzija sa Steama uveliko ima da se "kupi" na sve strane a PSN verzija se pominje "na leto", "krajem juna" i td.

The Secret of the Monkey Island na PSN-u :)
samo 7.99 funti, jeee :D

Jel se mozda pojavio LBP na PSN-u ? Kad ga vec ima free za korisnike PSN+.

Super Stardust 3rd year anniversary special promotion from 30th of June to 7th of July on PlayStation Store. SSHD Complete Pack only €2,95 -70%

The Secret of the Monkey Island na PSN-u :)
samo 7.99 funti, jeee :D

Ja sam skinuo ovo čudo i potpuno se razočarao. Raspad, jednostavno mi ne leže igre ovog tipa. :)

Inače, jel neko skinuo Landit Bandit? Planiram ovih dana da je skinem pa javljam ustiske. ;)

Mene je iznenadilo koliko je Tales of Monkey Island losiji nego na PC-ju, gde je sve ostrije, fluidnije i mnogo su bolje kontrole. Isto i Sam and Max i ostale Telltale igre. Bio sam ubedjen da njihove avanture gde upravljas likom strelicama mogu da ispadnu ok na konzolama. Kakav li je tek ovaj cist point and click rimejk. Bolje iskoristiti neki popust na Steamu.

Ja sam skinuo ovo čudo i potpuno se razočarao. Raspad, jednostavno mi ne leže igre ovog tipa. :)

Inače, jel neko skinuo Landit Bandit? Planiram ovih dana da je skinem pa javljam ustiske. ;)

ja sam zavrshio Monkey Island i odlichan je ne znam shta tebi smeta?

Ma smeta mi način igranja i grafika mi je antipatična. Možda ga nekad odigram, sad NE! :)

Potrebni ljudi za razmenu igrica preko PSN. Bilo bi pozeljno da imaju mogucnost i da mogu placati karticom. Ko ima da ponudi neke igre, nek se javi!!!

Vrh Dno