Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Monkey Island 2.. bruka kako je dobar bolje izgleda od keca SP-a :))))

Ima i dvojka remake? Moram da cesce pregledam PSN :D Kad se samo setim kad sam prvi put igrao tu igru... :)

Uf, ja ne znam kako da pre odigram MI2, PC verziju, na x360 ili original preko ScummVM-a. Slatke muke :)

Da ipak je pravi point an click na PC-u iako je i preko analognog stika ok upravljanje.

da, mogao bi neko da kaze kakav je MI na konzoli. razmisljam i ja da ga, tj ih, predjem samo pitanje pc vs ps3?

tj ne razmisljam dal da predjem, igracu sigurno, samo dok dodju na red.. razmisljam samo komp vs konzola..

Jedan zlatan trofej nije za bacanje :).

da, mogao bi neko da kaze kakav je MI na konzoli. razmisljam i ja da ga, tj ih, predjem samo pitanje pc vs ps3?

tj ne razmisljam dal da predjem, igracu sigurno, samo dok dodju na red.. razmisljam samo komp vs konzola..

Sad sam skoro presao remake keca na xbox-u i mislim da je ipak bolje igrati na PC-u mada i na konzoli nema vecih problema. Drugi remake sam tek poceo da igram i ima dosta stvari koje su unapredjene u odnosu na prvi.

Kad nestane trofeja onda prelazis na Achivmente ? :d

Skinuh DeathSpank i prvi utisci su wooow. Totalno neozbiljna (u pozitivnom smislu) RPG igra. Nije baš RPG za bebe ali na ivici. Humor na nivou, deluje kao stvoreno za casual igranje.

I meni se bas svidja, jedna od ozbiljnijih arcade/psn igara. Eurogamer nije bas odusevljen i za gameplay kaze da je suvise jednostavan, ali ga vadi humor i diabloliki koncept koji je sam po sebi zarazan. Ron Gilbert je car, kao i Tim Safer, igrao bih bilo sta od njih dvojice.

Tim Šafer je bio po meni car u Monkey Islandu, ali kada sam probao Brutal Legend samo zbog njega, nije mi to bilo to. Malo humora na početku, i onda ona čuvena prelomna tačka u igri, da li ćeš nastaviti do kraja ili ne, tu sam stao.

Elem, htedoh nešto drugo da pitam. Kada će bre više oni Castle Crushers doći na PSN, ne mogu više da ih čekam?

Jel na kraju može i dalje da se kupuje sa US PSN prodavnice pomoću entropay-a ili ne može? Moram da kupim deathspank :)

Bobe kad si poslednji put probao? Meni vise ne prolazi Entropay kartica na US nalogu... Kad sam ih pitao zasto, kazu da IP adresa nije iz USA... Jedino da napravim novu pa probam :D

Probao sam brate pre par meseci, ne igra vise ni SOny, a kamoli da kupujem nesto.
Nemam vremena sad dok ne rokne sneg.

Da li ima neko ko je skoro upotrebiljavao Entropay na US PSN? (u poslednjih mesec dana)

Da se ne pokusavam bezveze ako vise ne radi... :D PSN Card takodje kazu da nece raditi, ali nema veze to mogu i na UK PSN :D

Evo ja sam sad probao i ne radi. Džabe sam prebacivao pare na entropay. Ne mogu da verujem koliki su indijanci *** onemogućavaju nas da potrošimo pare kod njih. Slepci.

Znaci ima da se kupuju UK PSN kartice... Taman cu da potrosim ono sto imam na Entropay na neku akciju na shopto :D

Jel varijanta sa uk psn karticama radi? Na isti način mogu da odbiju pošto ip nije iz Engleske.
I jel radi kupovina sa shopto preko entropay-a?

Pitanje je da li ce raditi na US PSN... Kad sam ih pitao za karticu, rekose da se i PSN kartice proveravaju i da moze da bude problema... Sad sam probao sa Entropay karticom i nece da prodje :D

Poslednja izmena:
Evo drugar je kupio UK psn karticu sa shopto i kupio deathspank, tako da to radi zasad.

Nazad
Vrh Dno