Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Prolazi sve na Amazonu.
Ja sam tamo plaćao čak sa VISA electron karticom :)

We are sorry...

We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to determine the geographical restrictions.

We apologize for any inconvenience this may have caused you.

Poslednja izmena:
ZNaci ipak ne moze ? :'(

Neke nisu jeftinije nego su na popustu na PSN US storeu

Uzeh braid i digger hd. Malo sam igrao i obe izgledaju kao sjajne igre :)

Braid je jedna od onih igara koje jednostavno ostanu u sećanju - nešto slično kao Flower po pitanju utiska koji ostavi. Preporučujem je svakome, pogotovu što je na US storeu sada na 50% sniženja do četvrtka :)

Imam Call of Duty Classic za share, pa ako nekog interesuje neka ponudi nesto.

Capcom is beginning a discount promotion of its PlayStation Network games by offering classic fighters Super Street Fighter II Turbo HD Remix and Marvel vs. Capcom 2 at half price, starting today.

You can pick up the two games for €6.99 / £5.49 each until 3rd March.

Following that, you'll be able to get Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix and Age of Booty for €4.99 / £3.99 between 4th and 17th March, and 1942: Joint Strike at the same price from 18th March to 1st April.

jedno pitanje vezano za wipeout HD. Da li je moguće videti koji skin koriste drugi igrači u online modu? Ova informacija se odnosi na campagne skin i dobijanje billing brigade trofeja.

Nisam najsigurniji ali mislim da se to vidi pred početak vožnje

Odigrao sam dve-tri trke i svi učesnici su imali simbol, mislim da je to oznaka za fury campagne skin, pored imena tima, ali nisam dobio trofej.

Za bling brigade je potrebno naći 8 vozača koji će imati taj skin. Moguće je da treba i da dovrše trku.

Verovatno. Cudno je to sto neki skinovi, sa tim simbolom iz fury kampanje, nemaju srebrnu boju.

Sony priprema proljetnu promociju

Trajat će do 1. juna

Sony će predstaviti svoju promociju pod imenom „Spring Fever 2010” kojom će promovisati svoje download igre i popratni sadržaj. Naravno, na ovaj način kompanija slijedi Microsoft koji sa promocijama eksperimentiše već neko vrijeme.

Spring Fever 2010 promocija počinje danas i trajat će do 1. juna i svaki dan će određeni broj PlayStation 3 i PSP download igara biti sniženo do čak 50%. Sadržaj će se mijenjati svaki dan, tako da će korisnici morati redovno provjeravati stranicu.

Korisnici koji kupe neki naslov tokom promocije na poklon dobiti i ženski ili muški kostim Spring Fever Home Avatara; muška verzija će biti Bumblebee, a ženska verzija kostima Spring Flowerpot.

Nešto sumnjam da će se baš svaki dan menjati ponuda, PSN se updateuje jednom nedeljno.

PSOne Classic Trophies?
We here at PSN@Home Recently spoke to a trusted source saying that sony could be adding trophy support for downloadable PSOne Classics. All the information he could give us was “There will probably only be 5 to 10 trophies per classic.” No word on weather or not this is part of the Sony Premium service or if the trophies could depend on the number of discs a game has though that seems unlikely. More information as soon as we get it. Please keep in mind that this is a rumor and has no conformation as to it’s validity.

el ima ko hustle kings za sharevanje ili moze da skine a ja da mu platim neka mi se javi na pm ...

Samo kad se setim koliko sam ga igrao na Spekiju.........
Morace se pazariti o'ma :)

Ja ga i dalje igram na MAME-u :).
Odlicna igra, mada mi se ne svidja sto remake dosta lici na Shadow Complex.
Vise bi mi se svidelo da su izabrali da odrade redraw-2d-remake, poput Toki remake-a recimo.

Vrh Dno