Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Au matori ali si me obradovao kao niko ! Za kaznu ces dobiti free share ! :bottle:

Yeaaaaa :D
Ala cemo da ih razbijamo online, odoh sad na youtube da se jos malo vise upoznam sa taktikom igre :d

Ja od ove igre ocekuje vrhunsku zabavu ! Jedva cekam da testiram !

Ko bude hteo neka me kontaktira na vreme :)

Dobro su se setili... :D
Vidim da ce neki uzimati US verziju, tj vecina...znaci onda necemo moci da igramo zajedno?

Pa ko moze da kupi EU verziju sem tebe ? Podeli nam za dz pa cemo uzeti. :D
Ko kaze da je igra region locked, ja se nadam da nije.

Tekken je jedina region locked igrica koju sam do sada igrao na PSNu.

Sve ostale nisu (igrao Wormse, BF1943, Gran Turismo 5, Wipeout, Crash Commando, SARP Battle Cars)

Za Wipeout recimo znam da imaš da biraš region pre ulaska u online.

Poslednja izmena:
Hm...jos niko ne komentarise Fat Princess?!?!
Ili je moguce da je jos niko nije nabavio...???

Hm...jos niko ne komentarise Fat Princess?!?!
Ili je moguce da je jos niko nije nabavio...???

Skinuo, probao online. Odlicna zabava, cekam vikend da joj se ozbiljnije posvetim. Igra izgleda sareno, ali gameplay je prilicno 'adiktivan i ozbiljan'. Ako ljudi nisu organizovani partija moze da traje satima :)
Jos se upoznajem sa klasama, za sada mi se svidza combo ranger + priest. Ako su ta dvojica uigrana mogu lako da 'snatch-uju' drugu princezicu, a workeri ocas posla da je podgoje da bi je 'anchor-ovali' :d
Laga ima malo, server browser ne postoji :angrygeekface.gif:

Eto, za sad toliko....

Probao Fat Princess...
Igra je neverovatno zabavna sa duhovitim komentarima i sistemom izvodjenja ali ono sto mi se najvise nije dopalo je sto prokleti online multiplayer funkcionise na p2p foru i neverovatno je tesko pronaci partiju gde je lag vrlo mali...
Prava je steta sto nisu odabrali servere koji ce hostovati igru kao sto je to recimo slucaj u BF1943...

Probao Fat Princess...
Igra je neverovatno zabavna sa duhovitim komentarima i sistemom izvodjenja ali ono sto mi se najvise nije dopalo je sto prokleti online multiplayer funkcionise na p2p foru i neverovatno je tesko pronaci partiju gde je lag vrlo mali...
Prava je steta sto nisu odabrali servere koji ce hostovati igru kao sto je to recimo slucaj u BF1943...

Slazem se u potpunosti. Mada mi se cini da mozda ima nade, jer videh da ce ovih dana da peglaju netcode. Recimo videh da imaju jedan bas rookie bug: ona stavka online time u statistikama ti racuna i vreme koje si proveo u cekanju da uopste i udjes u mec :trust: Tako da, rekao bih da ima ovde puno mesta poboljsanjima, ipak su oni (koliko znam) mlad/neiskusan tim jos uvek....

Cheers.....za 'debelicu damicu'

Poslednja izmena:
Ma za princezicu ja tek očekujem poboljšanja. Čak su i oko trofeja malo pobrkali lončiće pa je iste vrednosti onaj gde skupiš 15 komada drva/metala i onaj gde ubiješ 88 igrača a da ne pogineš. Čini mi se kao da su morali malo da zbrzaju igricu i iskreno se nadam da će popraviti online jer ovo obećava da bude jako dobra igra.

Pa onda nista, sacekacu su kupovinom princezice...Kada je poboljsaju uzimam sigurno, a mozda i padne cena! :D

Fat Princess je extra simpaticna i zanimljiva igra, zahteva ozbiljan timski rad da bi se oslobodila princeza. Glasovi su totalno cool, ono kad se smeju je tako blesavo i psihoticno, umro sam od smeha. OGROMAN trenutni problem igre je uzasan netcode, znaci uopste ne mogu da nadjes server da igram Stvarno je tuzno sto su izdali nezavrsenu igru. Imam sa US sotre-a igru, da nije mozda region locked ? Da je uopste iko kupio igru sa EU store-ova ?

Gamespot je dao 7.5, nije lose, bice i 8,5 kad poprave netcode.
http://www.gamespot.com/ps3/action/...vert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review

Hahaha koja ludnica !

950928_20090803_790screen002.jpg

Chickens can't fly on their own, but a catapult can fix that.

Poslednja izmena:
Imam za share:
1. Tekken 5 online
2. Wipeout
3. Burn Zombie Burn
4. FLOCK!
5. Savage Moon
6. Zen Pinball
7. Twisted Metal 2

Zanimaju me High Velocity Bowling, Super Stardust, Flower, Heavy Weapon, PAIN, Trash Panic, Zuma, Shatter.
Napominjem da se jave ljudi koji imaju igre vrednosti slicne kao ove moje gore navedene.
Ako neko oce nek pokupuje ove igre sto me zanimaju i eto mu share za 2 coveka odma, znaci dobice 20 PSN igara za ovih 8 (oko 60$).

Poslednja izmena:
Shatter

Arkadna ol' skool pucaljka. Nisam je (jos) nabavio ali to i nije poenta ovog posta, nego soundtrack koji je pravljen posebno za nju i posle '23+' slusanja ocena je: uncontrollable_drooling.gif :D.
Ko god je davno slusao modul mjuzu (amiga/atari/c64) znace da ceni ovo, po meni, malo remek delo OST-ova...
Ceo album kosta 10$ sto je malo mnogo, pa sam otisao u 'drugu prodavnicu', slusanje je besplatno na autorovom sajtu (link dole).

So, without further adieu: Shatter - Official Videogame Soundtrack by Sidhe

Cheers...

Kako bre ljudi vi igrate BF 1943 ? Mene otkinuse, oruzja su ocajna, avione je tesko voziti, tenkove ne mogu da nadjem.
Realno igra je 0 za KZ 2 MP. Nije mi jasno ko se prima na ovakve igre. Da ne pricam da fizika razbija, imam osecaj da sam 2 nauduvana balona. :D

Kako bre ljudi vi igrate BF 1943 ? Mene otkinuse, oruzja su ocajna, avione je tesko voziti, tenkove ne mogu da nadjem.
Realno igra je 0 za KZ 2 MP. Nije mi jasno ko se prima na ovakve igre. Da ne pricam da fizika razbija, imam osecaj da sam 2 nauduvana balona. :D

'De 'de, nemoj je porediti sa AAA naslovom i gledaj je kao 'igricu' sa PSN-a i onda ce ti se svideti. Doduse ima tu i malo podsecanja na 'stara-dobra-vremena-1942ge'. Ja sam je igrao kao sumanut dok nismo otkljucali Coral Sea mapu, sad cekam da patchuju voice chat i onda cu sa batom da joj se opet vratim :)

Cheers...

Poslednja izmena:
Bem ti KZ 2, posle njega svaki FPS je teski trash ! :(

Danas mi je stiglo ovo...

Dear,

A recent review by our Customer Support team revealed that you are using a United States address as either your registration address or billing address when purchasing PlayStation games online. Please be aware that continuing to use such an address will require us to change the terms of your EntroPay Account.

To continue using your card at PlayStation...

If the United States is not your country of residence we request that you log into your EntroPay Account and update your registration and/or billing address with the proper address prior to Monday 10th August. Doing so will allow you to retain full access to all the features and benefits of your current EntroPay Virtual Visa cards – and you will still be able to purchase PlayStation games online with your real address.

PROBLEM JE TAJ STO MI SU MI PODACI NA ENTROPAY-U STVARNI ADRESA I STALO I NIGDE SE NE SPOMINJE US...TAKO DA NE ZNAM STA BUNCAJU!!!

SORRY ZA CAPS ALI DA IZDVOJIM OD GORNJEG TEKSTA.

KONTAM DA IM ODGOVORIM DA TO NIJE NJIHOVA OBAVEZA I DA SE NE MESAJU U MOJE STVARI SA PLAYSTATIONOM JER IH PLACAM KORISCENJEM NJIHOVIH USLUGA!!!

STA PREDLAZETE???

Kupuj jos vise sad, kad vide da im dajes pare nece te smarati. Ko da oni ne znaju da ima 5 mil laznih naloga. :D
Pola Srbije zivi u Las Vegasu.

E, i ja sam dobio to danas. Meni su podaci pravi, samo što mi je zemlja UK. Moram da proverim kad dođem kući da nije billing adresa neka u US jer kažu:
"A recent review by our Customer Support team revealed that you are using a United States address as either your registration address or billing address when purchasing PlayStation games online."

Ali:

"To comply with U.S. laws and regulations related to electronic payments, we will need to modify your EntroPay Account as follows:

* All funds on existing EntroPay cards will be transferred to a new EntroPay Virtual Visa that does not support online gambling payments
* Any future EntroPay cards created as part of this account will not be valid at gambling websites
* Deposits will be limited to only payouts from approved third-party merchants. Any bank cards currently on file will be removed from our system."

Prvo i drugo me ne dotiče, ali mi za treće nije jasno da li se misli na moju karticu kojom dopunjavam nalog ili na neke druge. Nije mi logično da se odnosi na moju jer onda ostaju bez izvora prihoda, a ko su im approved third-party merchants nemam pojma.
Kakvi *****i, samo nešto palamude, i kad sam otvarao nalog gušili su sa nekim ličnim podacima dok nisam zapretio da ću da odustanem od njih. Možda tako treba i sad postupiti. :wall:

Poslednja izmena:
^ To znaci da na karticu mogu da ti posalju pare samo banke ili verifikovani trgovci... Ovo je da bi se izbeglo da na karticu primas pare koje si dobio od kladjenja (npr uplatis pare nekom trecem, on na kladionicarski sajt i da te onda taj sajt isplati ako dobijes)

Alo ljudi kupujete i bole vas paja ! Nek na otvore nas Store pa se necemo baviti laznim adresama ! Ja sam stavio da sam iz HR jer Srbije ni nema na listi! Seljoberi su sto se to ga tice ma koliko mi bili malo trziste ! Ocu bre da imam Srbiju da biram !

Svima ko imaju mogucnost da nabave PSN igre preporucujem Burn Zombie Burn. Igra malo u pocetku smara (pogotovo mene jer nisam odradio Zombie Academy, da naucim kako igra funkcionise), ali posle kad udjes u fazon stvarno je zarazna.
Ima odlicnih fora koja ce vas nasmejati, npr imas oruzje koji stuntuje zombije i oni pocnu da djuskaju uz neku cool ziku, pa ona imas oruzje kosilicu za travu (ovo jos nigde nisam video :D ), pa ona onaj veliki zombi prdi po tebi vatru :d.
Plus za one koje vole trofeje ima zanimljivih izazova.
Pored Pixeljunk Monstersa jedna od boljih PSN igara.
Uskoro izlazi DLC sa Space mapama i novim oruzjima.

Nazad
Vrh Dno