Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

True that, ovo mi je prvi konzolni fps koji sam igrao duže od sat vremena tako da se ne snalazim još najbolje, jednu od prvih rundi skor mi je bio 1:30 ili slično, a rekord mi je 6 ubistava. :d
Meni se Battlefield bas svidja, lozim se na to da mozes da koristis svakakva prevozna sredstva, samo sto je pucanje ocajno uradjeno. Steta sto sam imao samo trial, posto mi se bas bas svidelo. :( Igrao sam sa nekim sa bencha i on sije ne secam se psn nicka tacno.

Poslednja izmena:
i ja sam igrao trial jedno vece.grafika je 3 gameplay 3 i animacije su lose nista posebno samo mi se svidja izgled oruzija...

i ja sam igrao trial jedno vece.grafika je 3 gameplay 3 i animacije su lose nista posebno samo mi se svidja izgled oruzija...

Symo , prijavi se da pises opise video igara na nekim od poznatijih sajtova (npr. GT) , sigurno ce te zaposliti .

Ovaj review je cak bolji od tvog InFamous review-a , kada si rekao da je igra krs , ali da ti se veoma svidelo to sto moci mogu biti razlicitih boja , u zavisnosti od toga da li si dobar ili zao .

pa ja kazem sta vredi u igri e sad kome se sta svidja isto je i pucanje solidno odradjeno u Battlefieldu ostalo nista ne valja

Meni se bas pucanje ne svidja, cak mislim da je ocajno naspram Killzone-a, ali u ovoj igri je po mom misljenju akcenat stavljen na upotrebu raznih vozila i arkadnije je sve mnogo nego u drugim pucacinama koje sam igrao na PS3 sto i ne mora da bude lose, meni se ovde bas dopalo.

Ne znam kako se svima svideo BF, ja nikako ne mogu sebe da nateram da igram duze od 10min. Uzasno je lose pucanje.

^Ova igra je pljunuti Burn Zombie Burn! Samo sto ova igra ima real look ljudi i zombija, u BZB je sve kao iz crtaca.

Nije nesto na soniju CoJBIB u Sp ali MP je dosta dobar koliko sam video na YT

Matori ovo je tema za PSN igre, Call of Juarez nema veze sa tim, otvori novu temu ili u diskutuj u PS3 opstoj temi.

Izašao Invincible Tiger:Legend of Han Tao za čak 15$. Meni i ne deluje nešto, Rag Doll je na sličnom principu, sa još više stvari.

[YOUTUBE]M75GxncWCOA[/YOUTUBE]

Gameplay:

[YOUTUBE]IGjPhXogASo[/YOUTUBE]

I da, planiram da napišem special za moj site, 10 najboljih PSN igara, pa koje su vama najbolje?

justyce, nije nešto posebno ali čini mi se da ima online i kako kažu, ovo je prva igra na PSNu napravljena za 3D televizore što bi valjda značilo da na nekim uber TVima ovi likovi "iskaču" iz ekrana :)

Što se tiče top10 PSN igara, od onih koje sam igrao evo ovako:

01. Gran Turismo 5: Prologue
02. Wipeout HD
03. Burnout Paradise
04. Tekken 5
05. Fat Princess
06. Worms
07. PAIN
08. Crash Commando
09. Flower
10. Zen Pinball

Poslednja izmena:
^Ne računam igre koje su izašle i u samostalnom pakovanju, kao ni expanzije. Tako da, GT5p i Bparadise ispadaju.

Najbolje PSN igre:

1. PixelJunk Monsters (proveo sam dane uz ovu zarazu)
2. Wipeout HD (u kakvo lozenje :D)
3. Fat Princess (zanimljiva igra, ali i debilna)
4-10. Nista, sve ostale igre mi se nikako ne svidjaju (imamo ih 30 sigurno).

Ako sam neku zaboravio ispravicu se.

Crash commando mi je bunar worms je i vise nego ok,ali samo za multipleyer sto preko neta sto kod kuce sa burazom.

^Ne računam igre koje su izašle i u samostalnom pakovanju, kao ni expanzije. Tako da, GT5p i Bparadise ispadaju.

Onda ispada i Tekken 5 jer je to ista igra kao sa PS2 praktično samo dodat online :)

Vidiš BF1943 se uopšte nisam ni setio a skroz fina igra :D

01. Wipeout HD
02. Battlefield 1943
03. Fat Princess
04. Worms
05. PAIN
06. Crash Commando
07. Flower
08. Zen Pinball
09. Pixeljunk Eden
10. Super Stardust HD

Ne znam kakve su ove dve RPG igrice koje su izašle za PSN ali poznajući dužinu trajanja avantura na PSNu nekako mi ne obećavaju.

Što se tiče najgore igre na PSNu, to je definitivno Mortal Kombat II - nije mi jasno kako ih nije sramota da onako nekome uzmu pare za igru koja ima identične opcije kao iz 1995.

Mortal kombat2 je najbolji mortal kombat ikada!Samo sto ti to neznas jer si igrao fifu:d

MK2 je kao igra sasvim ok, medjutim, način na koji su je izbacili na PSN je sramotan za tako dobru i legendarnu igru.

Poslednja izmena:
Uf sad na Bfieldu sam odigrao najbolje do sada, u rundi sam imao 7 ubistava, 5 zastava i 2 smrti uz skor od nekih 200 i nešto. Koji si rank wladymeer?

Ma slabo ti ja to igram, ja sam više za ove platforme/pucačine, fifu i vožnje.

A što se tiče BF1943, evo, ovo mi je rank :D

Nazad
Vrh Dno