Kaže 'ugašen broj' 🤷♂️Ne stižu ti poruke na te free brojeve ili?
Evo iznad pišem o tome.Jel uzimao neko dopune sa Game the shop sajta?
Imaju dopune za Indiju po regularnim cenama.
Mada moguce je da kad unesem podatke sa kartice da pravo svojine nad stanom prepisem nekom bajči u Mumbajiu.
Store je ma japanskom, nije greda ali ipak da znas. Mislim da je indija najbolje resenje trenutno.Jel se nalog na Japanu pravi bez neke vece gimnastike? I jel posle mogu dopune regularno da kupim preko sajta, unesem kod i teram?
Imam naloge na usa i indiji, samo gledam varijatu da prodjem jeftinije.Store je ma japanskom, nije greda ali ipak da znas. Mislim da je indija najbolje resenje trenutno.
Baš kad sam rekao da to sa Indijom nije bilo u moje vreme i da je mnogo dobro, prestalo je da radi (ono direktno karticom).Store je ma japanskom, nije greda ali ipak da znas. Mislim da je indija najbolje resenje trenutno.
Kiloko se sećam, možeš. Ali nisu nešto sa cenama.Jel se nalog na Japanu pravi bez neke vece gimnastike? I jel posle mogu dopune regularno da kupim preko sajta, unesem kod i teram?
Imaj samo na umu da na japanskom nalogu moraš da imaš dodatu japansku platnu karticu da bi mogao da skidaš igre sa njihovom oznakom "Cero Z" (18+). Ja sam tako dodao i nalog mi je potpuno funkcionalan, istina, kao što kolege kažu, dosta stvari je na japanskom. Ima OVDE objašnjeno kako.Vidim da japan dozvoljava reedem ali mozda kasnije pravi problem za verifikaciju starosti
Koji je link?Express Games ima na stanju vaučere na indijskom Amazonu.
da ali traži indijski mobilni za registraciju :-(Express Games ima na stanju vaučere na indijskom Amazonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari