Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ja nađoh neki indjski sajt sa dopunama gde, kao, može da se plati ino karticama ali traži indisjki broj za registraciju. Nisam uspeo sa par nekih free sms brojeva.

Jel uzimao neko dopune sa Game the shop sajta?
Imaju dopune za Indiju po regularnim cenama.
Mada moguce je da kad unesem podatke sa kartice da pravo svojine nad stanom prepisem nekom bajči u Mumbajiu.

Jel se nalog na Japanu pravi bez neke vece gimnastike? I jel posle mogu dopune regularno da kupim preko sajta, unesem kod i teram?

Store je ma japanskom, nije greda ali ipak da znas. Mislim da je indija najbolje resenje trenutno.
Baš kad sam rekao da to sa Indijom nije bilo u moje vreme i da je mnogo dobro, prestalo je da radi (ono direktno karticom).

Bio bi jednako dobro rešenje da može da se kupi kod na Amazonu kao za apple recimo, ali ne može, nije pouzdano... Suviše retko ima da bi moglo da se računa na to.

Recite mi ako sam propustio neki dobar metod za Indiju... Hvala

Vidim da japan dozvoljava reedem ali mozda kasnije pravi problem za verifikaciju starosti
Imaj samo na umu da na japanskom nalogu moraš da imaš dodatu japansku platnu karticu da bi mogao da skidaš igre sa njihovom oznakom "Cero Z" (18+). Ja sam tako dodao i nalog mi je potpuno funkcionalan, istina, kao što kolege kažu, dosta stvari je na japanskom. Ima OVDE objašnjeno kako.

$35.99 Sniper elite: resistance Deluxe idija,obicna 15$

Dal je neko igrao?

Aaaaaaaa, kad pre.

Igre koje izgleda da dolaze 17. marta u PS Plus Extra katalogu:

• Warhammer 40,000: Space Marine 2(PS5)
  • Persona 5 Royal (PS5 | PS4)
  • Madden NFL 26 (PS5)
  • Metal Eden (PS5)
  • The Lord of the Rings: Return to Moria(PS5)
  • Astroneer (PS4)
Za PS Plus Premium je i Tekken Dark Resurrection.

Cudi me da je warhammer obzirom na to da nije ni na postenom popustu nikad. Aliiii, taman da igram 😀

Fina rokačina. Odavno mi nije leglo nešto tako kao SM2. U jednom trenutku postaje malo repetativno, ali završio sam ga do kraja.

Ja sam se nadao HZD 2 da je vreme doslo da ga malo ubace u premium katalog.

Mislis na Horizon Forbidden West?

To iz inata sad vise nikad nece ubaciti jer im je preselo kad su je dodali prvi put

Tankovali su prodaju sami sebi jer su ga rano pustili u katalog, valjda

Prerano su je dodali na PS Plus i iz procurele su informacije da je prodaja opala bukv na nulu iako se solidno prodavala do tada i da su izgoreli zbog toga.

Nakon HFW su odlucili da def nece first party igre stavljati Day 1 na PS Plus i da nikad nece vise tako brzo dodavati u katalog.

Zar nije Forbiden West izasao pre Spidermana 2 ?
A skoro su dodali Spiderman 2..

Verujem da ce biti ove godine i Forbiden West

Nazad
Vrh Dno