Gde se ima tu se rasipa 🤣Danas uzeo 25$+10$ isto na cdkeys, stigli kodovi instant, sve uredno.
Hahaha topPS+ Extra katalog za Januar (dostupno od 21. Januara).
Moze neki info, u cemu je fora kod pravljenja ? Stalno mi izbacuje gresku.Sad mogu i ja da napravim 10 kad sam naučio, al trebalo je naučiti 😂
Ovo su samo igre koje dodaju u katalog, a ne one koje mogu da se sačuvaju (one su tu mesec dana da ih pokupiš). Koliko znam, kad ubace neku igru u katalog, one su tu minimum 6 meseci do godinu dana, a dosta njih su i dugotrajnije.Hahaha top
prvi put kad mi istekao ps+ u poslednjih 5god oni daju GOW
koliko bese budu dostupne na PS+ od kada ih postave? znam da one redovne za plus budu oko 30 dana
I Black Friday 😊Uskrs, Bozic, nova godina..
Da li bi radilo da napravim novi nalog i tako delim sa mojim glavnim nalogom?Nece, uvek su popusti na nove pretplate. Ja ne pamtim da je ikad bilo za obnovu.. pustis da istekne i onda aktiviras po novom..
Da, ako ima popust, ali racunaj da igre koje si klejmovao a nema ih više, nećeš moći da skines/igras.Da li bi radilo da napravim novi nalog i tako delim sa mojim glavnim nalogom?
Proveravam redovno, ništa. Nema šanse da pravim novi nalog i da povezujem sa starim, ne vredi to cimanje 30-40e godišnje. Sačekaću malo, pa ako bude, bude, ako ne, produžiću.^^
Opet proveri da l' već neki popust nisi dobio. Meni je nekih 20 dana pre isticanja pretplate ponudio "Extend and Save" akciju, gde sam bolje prošao nego da sam obnavljao za BF.
Ne, hoće da stavi nov nalog i podesi ga kao primarni kako bi delio sa njega igre i pretplatu.Jel to uopste moze? Da napravis nov nalog i povezes na stari?
Da sve ostaje što si dodao na listi godinama unazad ako ponovo aktiviras pretplatu na istom nalogu .A da li sve ostaje kao što je bilo ako mi istekne pretplata pa se obnovi posle nekog vremena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari