Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Danas uzeo 25$+10$ isto na cdkeys, stigli kodovi instant, sve uredno.

PS+ Extra katalog za Januar (dostupno od 21. Januara).

PsPlusJanuary.png

Puna lista:
  • God of War Ragnarök | PS4, PS5
  • Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | PS4, PS5
  • Atlas Fallen: Reign Of Sand | PS5
  • SD Gundam Battle Alliance | PS4, PS5
  • Sayonara Wild Hearts | PS4
  • ANNO: Mutationem | PS4, PS5
  • Orcs Must Die 3 | PS4, PS5
  • Citizen Sleeper | PS4, PS5
  • Poker Club | PS4
  • Indiana Jones and the Staff of Kings | PS4, PS5
  • Medievil II | PS4, PS5
Boldovani naslovi su za Premium kategoriju.

Poslednja izmena:
Takođe ima nova akcija sa popustima. Doduše jedino što mi je interesantno a da nemam jeste Hitman

PS+ Extra katalog za Januar (dostupno od 21. Januara).
Hahaha top
prvi put kad mi istekao ps+ u poslednjih 5god oni daju GOW :rolleyes:
koliko bese budu dostupne na PS+ od kada ih postave? znam da one redovne za plus budu oko 30 dana

Hahaha top
prvi put kad mi istekao ps+ u poslednjih 5god oni daju GOW :rolleyes:
koliko bese budu dostupne na PS+ od kada ih postave? znam da one redovne za plus budu oko 30 dana
Ovo su samo igre koje dodaju u katalog, a ne one koje mogu da se sačuvaju (one su tu mesec dana da ih pokupiš). Koliko znam, kad ubace neku igru u katalog, one su tu minimum 6 meseci do godinu dana, a dosta njih su i dugotrajnije.

Kada se, na osnovu iskustva od prethodnih godina, najviše isplati uplatiti PS+? Kada budu najveći popusti za tu pretplatu?

Uskrs, Bozic, nova godina..

Takodje moze da bude i u prvoj polovini februara, bar je tako bilo prosle godine.
Evo nesto izguglah i nasao sam ovaj reddit post u kome su pobrojani svi popusti na pretplate od 2022, pa cak i kad je doslo do poskupljenja u septembru 2023.

Meni je bzv. sto uz premium paket necu moci da pokrenem GoW Ragnarok na PS Portalu preko streaming clouda na poslu.
Moze samo igre koje su za PS5 samo.

Pa Ragnarok je za PS5, da se nisi malo zbunio?

Hoće li se ti popusti videti kroz subscription management, kao ponude? Pitam jer mi ističe 20.01. pa da ne promašim ako bude nešto sad početkom februara.

Nece, uvek su popusti na nove pretplate. Ja ne pamtim da je ikad bilo za obnovu.. pustis da istekne i onda aktiviras po novom..

^^
Opet proveri da l' već neki popust nisi dobio. Meni je nekih 20 dana pre isticanja pretplate ponudio "Extend and Save" akciju, gde sam bolje prošao nego da sam obnavljao za BF.

Nece, uvek su popusti na nove pretplate. Ja ne pamtim da je ikad bilo za obnovu.. pustis da istekne i onda aktiviras po novom..
Da li bi radilo da napravim novi nalog i tako delim sa mojim glavnim nalogom?

ma nema popusta
meni je isteklo sad prvi put posle stvarno vise godina.. 5, recimo
I bas cekam da li ce da ponude nesto (inace sam UK od kada je ps krenuo i ne menjam)

Isti slučaj redovan ps+ od 2010te i istekao mi je Premium 24/12 2024 po prvi put a da nisam produžio i još mi ništa nisu ponudili ..boli ih uvo .Čekam da puste neki popust možda krajem meseca jer su prošle godine vidim dali 41% za extra i 33% za premium 31 januara kao february sale . Da vidimo da li će nastaviti sa tim i ove godine .

^^
Opet proveri da l' već neki popust nisi dobio. Meni je nekih 20 dana pre isticanja pretplate ponudio "Extend and Save" akciju, gde sam bolje prošao nego da sam obnavljao za BF.
Proveravam redovno, ništa. Nema šanse da pravim novi nalog i da povezujem sa starim, ne vredi to cimanje 30-40e godišnje. Sačekaću malo, pa ako bude, bude, ako ne, produžiću.

Pa msm moze to da radi, ali za sve buduce igre i igre iz kataloga. Kao sto je gore receno stare mesecne igre ne bi trebalo da rade.

Stare igre koje više nisu dostupne neće moći da igra, zato što nema aktivan PS+ na nalogu sa kojim ih je klejmovao.

A da li sve ostaje kao što je bilo ako mi istekne pretplata pa se obnovi posle nekog vremena?

Nazad
Vrh Dno