Marko-Dj
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2008
- Poena
- 595
Pre otprilike 18 meseci... dali su FIFA 22 uz PS+. Ali to je bio i jedini put da su ubacili, barem da ja znam.Ima FC24 60% popust, kad su poslednji put fifu ubacili na ps+? Nisubdavno bas
Pre otprilike 18 meseci... dali su FIFA 22 uz PS+. Ali to je bio i jedini put da su ubacili, barem da ja znam.Ima FC24 60% popust, kad su poslednji put fifu ubacili na ps+? Nisubdavno bas
Unpopular opinion - sve open world igre u poslednje vreme su ništa spec 😀Unpopular opinion- HFW mi nije nista spec kao igra
Ima li sta dobro od igara na praznicnoj rasprodaji?
Unpopular opinion - sve open world igre u poslednje vreme su ništa spec 😀
Sve su slicne, al Horizont ubi me dosada…
Skeniram i na početku sam, pa su svi delovi žuti. Ali običnim strelama ne eksplodiraju niti se skinu iz jednog pokušaja.Samo da te pitam, da li skeniras zivotinje, da bi video koji su joj delovi slabi i koju vrstu oruzija ne trpi?
Sa time olaksas borbu.
Pogledaj koje sve strele postoje, njihovu efikasnost, šta je od resursa potrebno za svaku ... vrlo brzo ćeš ući u ritam.Skeniram i na početku sam, pa su svi delovi žuti. Ali običnim strelama ne eksplodiraju niti se skinu iz jednog pokušaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari