Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

U kom smislu?
Gameplay, setting, story-wise?
U pitanju je FPS action-adventure open world RPG i mislim da niko nije odradio u tom cyberpunk settingu na toj skali i šteta je što je potencijal grada/mape ostao neiskorišćen. Trebao je da bude GTA u CP settingu a dobili smo možda 40-60% onog što je obećavano...

Ima dosta igara koje su nekom pogledu slične ali ako juriš sličnu izvedbu i Gameplay iz prvog lica možda samo Ghostrunner..
Možda i Outer worlds ali samo donekle jer je mnogo bliži Fallout New Vegasu...

Ako hoćeš Cyberpunk setting ima barem 10ak igara koju mogu da navedem ali to rade na drugačiji način - crpg ili avanture...

Cyberpunk2077 je first person? Kakvo razocaranje... Mslm za mene. Nisam igrao fps od Quake-a
A vidim da je popularna ali se nisam mnogo interesovao jer sam imao gomilu igri na čekanju.
I taman zavrsih Skyrim i spremam se da bacim pogled na CPP ..kad ono...prtz...fps
Mozda uzmem AC Mirage.

Ja uzeh SWJ Survivor. Premišljala sam se da li uzeti za PC ili PS, ali ipak mi se to više igra u HDR-u na OLED-u. 😆 Inače, sniženja su nikakva. Mogli su i GOW Ragnarok da snize makar 50%.

Ako bi od CP2077 odustao samo zbog toga što je FP, moj savet je da to ne radiš, bar je probaj. Ja sam bio prilično skeptičan zbog toga što je FP, ali igra je zaista izvanredna! Uzmeš ovaj Ultimate i udri 🙂

Pa ako bude neki bolji popust možda i probam. Baš mi se sviđa SF atmosfera.
Mslm, nije trenutno strašna cena oko 30 evra. Ali mi mnogo za nešto prema čemu imam rezervi.
A trenutno je i kod turaka skoro pa ista cena sa popustom.

^
Hoce sigurno, evo ja zadnjih 3 sale-a cekam i mrmljam sebi u bradu "sacekacu, bice bolje na sledecem...".
Oni preskocise praznike i dobacise i do januarskog, kada sam video danas objavu u fazonu sam:
aD13KxO_700b.jpg

Ja uzeh SWJ Survivor. Premišljala sam se da li uzeti za PC ili PS, ali ipak mi se to više igra u HDR-u na OLED-u. 😆 Inače, sniženja su nikakva. Mogli su i GOW Ragnarok da snize makar 50%.
Hm bio sam ubeđen da je Rangarok na 50% i sad pogledam i jeste, ali samo PS4 verzija :/

Da l da im kaze neko da i matematika nije na njihovoj strani jer novih kvalitetnih igara je sve manje?

Odlucili se da prodaju po vecoj marzi u manjem kvantitetu, verovatno su odradili "domaci" i znaju sigurno sta mogu da ocekuju.

Sa druge strane vidim na stranom forumu i sajtu za pracenje deal-ova da i at/de zajednica aktivno kaci dealove za Tursku (Argentinu i Nigeriju za Xbox 🤣 ), poprilican broj je uzeo/prelazi na drugi region, i da se pritom zali da su od skora i tamo otisle cene i da vise nije povoljno.
Sto znaci da je Soni (Steam, MS) svestan kupovine u drugom regionu ali "zmuri" za sada i tolerise, kao i da je ova nova cenovna politika rezultat toga, uz ono spaljivanje novca na akviziciju Bungie-a. Nije nemoguce da "uskoro" poostre i to kao konacni "vidi labuda" korisnicima, ako profiti ne budu ocekivani.

Koliko dugo si cekao da ti se aktivira nalog na Ininal?

Ja sam juce pokusao i posle 5 minuta su me odbili jer sken pasosa nije imao drugu stranu. Onda sam pokusao ponovo, sa novi skenom i posle nekih sat vremena dobio zahtev za verifikaciju maila. To sam odradio ali nakon toga se nista ne desava. Ne znam da li da cekam ili da ih kontaktiram.
Чекао сам цео дан али на крају ни мени није стигао СМС са ОТП кодом, тако да сам ушао у апликацији на телефону па на заборавњена лозинка и онда коначно добио све што треба. Иначе корисничка подршка им је благо очајна, одг су ми на један, а на други никад нису.

Hm bio sam ubeđen da je Rangarok na 50% i sad pogledam i jeste, ali samo PS4 verzija :/
Ja tako isto čekah popust na ps store-u, i na kraju kad konačno dadoše popust, ne bi nešto naročito, nadao sam se možda bude i u ps extra katalogu ali kad sam video da uglavnom ubacuju krš igre shvatio sam da od toga nema ništa. Uđem jedan dan na KP i nađem disk verziju za 3500 dinara, jeftinije čak i od trenutnog popusta za digitalnu verziju pa tako pazarih fizičku.😅

Sve igre za koje su izasli DLC-ovi, a pogotovu besplatni kao za Ragnarok, nece sigurno biti u katalogu dok se ne splasne malo hajp oko njih 🙂

Чекао сам цео дан али на крају ни мени није стигао СМС са ОТП кодом, тако да сам ушао у апликацији на телефону па на заборавњена лозинка и онда коначно добио све што треба. Иначе корисничка подршка им је благо очајна, одг су ми на један, а на други никад нису.
Da, tako je bilo i kod mene.

Na kraju sam uspeo da kreiram karticu i da prebacim sredstva na nju. Uspeo sam i da je ubacim kao sredstvo placanja na turski PS nalog. Na kraju sam hteo da probam da li radi i da dopunim wallet sa 200TL i to mi nikako ne prolazi.

Sta si stavio kao ime na kartici? Tvoje ime ili nesto drugo? Koju adresu si koristio?

Da, tako je bilo i kod mene.

Na kraju sam uspeo da kreiram karticu i da prebacim sredstva na nju. Uspeo sam i da je ubacim kao sredstvo placanja na turski PS nalog. Na kraju sam hteo da probam da li radi i da dopunim wallet sa 200TL i to mi nikako ne prolazi.

Sta si stavio kao ime na kartici? Tvoje ime ili nesto drugo? Koju adresu si koristio?
Моје име и адресу коју сам користио када сам правио турски налог. Али није до тога чим си успео да је додаш. Како си покушао, директно са конзоле или са компа/телефона?
И како си допунио картицу?

Pokusao sam direktno sa konzole a Ininal karticu sam dopunio preko Revoluta.

Ispisuje mi nesto kao Something went wrong, please try again later

Probacu onda sa adresom sa naloga ali to mogu tek za koji dan. Sada sam samo hteo da probam kako ide.

Покушај са компа/телефона и евентуално ВПН на Турску. До локације је 100%

Ćao svima. Jedno početničko pitanje. Da li je neko probao da kupuje PSN UK dopune na CDKeys sa MasterCard karticom NLB Komercijalne banke? Mene odbije bez konkretne greške tako što dobijem obaveštenje na mail da transakcija nije prošla.

Do sada nisam imao problema sa ovom karticom ali mi je ovo prvi put da kupujem nešto sa CDKeys. Unesem podatke sa kartice i prođem SMS validaciju, sve izgleda OK, ali na kraju dobijem na mail obaveštenje da plaćanje nije prošlo. Sa računa mi ništa ne skine ali dođe SMS od banke da su kao skinuta sredstva. Kada proverim preko web aplikacije, pare su i dalje tu i nema rezervacije.

P.S. Ne dozvoljava mi da koristim PayPal za PSN dopune.
Proveri da li imaš na deviznom računu novca, prebaci 2~3€ na devizni deo (kod supruge je to bio problem kad nije htela kartica da prođe na Xbox store-u).

Nesto su mi slabe ove rasprodaje kod SONY-ja ali sam uspeo da nadjem Witcher-a 3 kod Turaka za 76 TRL. Ko jos nije odigrao. Na USA nalogu je 15 $

Nadjoh na ovom saleu stvarno odlicnu ponudu.
Mass Effect Legendary Edition na 90% popusta, cena 5,99$.

^
Mislim da su iste, sad bas proverio par igara i imaju iste cene.

Želim da uzmem igru dok je na popustu ali na novom nalogu jer bih ga, kada završim igranje, prodao.
Koji mail koristite u ovakve svrhe?
Ovi poznati traže broj telefona, a hteo sam to da izbegnem. Otvorio sam Proton mail ali njega ne prihvata Sony.

Imas onu foru da dodas +1 na kraju tvoje gmail adrese i soni bi trebalo da je prepozna kao novu a mejl za potvrdu da stigne na tvoju adresu.

Tipa ako ti je momboj at gmail.com, upisi momboj+1 at gmail.com.

Radilo je ranije, isprobaj.

Nazad
Vrh Dno