fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Meni su na enebi blokirali bez razloga pare 2 nedelje kupujući baš taj kod od 90£ .Od sad samo Gamivo .Prošla uplata i stigao kod za 2 minuta .
50% koliko je bilo za prošli Božićni i NG sale...Pa šta ste očekivali 90% popusta na PS+?
Zapravo te rasprodaje idu tako cele godine jedna za drugom, i uglavnom imaju dve varijante, kad snizavaju basic verzije i premium verzije igara i samo vrte u krug sa po par dolara snizenja cena na svakih par meseci kako stare igre.Koja glupost. Nakrcali dvesta "rasprodaja" sa po dan, dva pauze izmedju svake i svaka jako slicna onoj prosloj.
Koliko dugo si cekao da ti se aktivira nalog na Ininal?Нашао неки сајт са упутством, на руском наравно, али транслејт је чудо 🙂
Елем, сконтао сам да ми и није потребно, јер је све на сајту врло једноставно.
ininal.com/en, затим registration with foreign passport. Унесеш податке које траже, и идеш не следећу страну. Ту изабереш да желиш обичан налог(тј да не желиш да ти доставе физичку картицу). У следећем кораку уносиш бр телефона, наш наравно, на који ће ти послати код за верификацију. Унесеш код и то је то.
Е сад пар напомена, мени није прошло из прве, код можеш да захтеваш само два пута, онда се блокира бр тел и мора да чекаш следећи дан да покушаш поново. Зашто ми није прошло из прве немам појма, сутрадан сам само све исто урадио и прошло.
Такође сам имао зајеб и да одмах активирам апп. Добио сам поруку да сам се успешно регистровао и то је то. Рус је написао да бих након тога требао да добијем смс са привременим ОТП кодом да се улогујем у апп, али никад није стиго.
Тако да сам данас ишао на заборављена лозинка, па сам добио маил, па ОТП и коначно се логовао.
Апликација је по дифолту на турском, наравно може да се промени кад се активира, али иницијално мора да преводиш где да кликнеш за улогуј се или заборављена лозинка и сл.
Ево и линка упутства: https://dtf.ru/sale/1974433-ininal-virtualnaya-karta-dlya-psn-xbox-store-v-turcii
Ее да, слике се мало разликују од тренутне верзије апликације, тако да не мора да се уноси адреса кад изабереш обичан налог.
Ćao svima. Jedno početničko pitanje. Da li je neko probao da kupuje PSN UK dopune na CDKeys sa MasterCard karticom NLB Komercijalne banke? Mene odbije bez konkretne greške tako što dobijem obaveštenje na mail da transakcija nije prošla.
Do sada nisam imao problema sa ovom karticom ali mi je ovo prvi put da kupujem nešto sa CDKeys. Unesem podatke sa kartice i prođem SMS validaciju, sve izgleda OK, ali na kraju dobijem na mail obaveštenje da plaćanje nije prošlo. Sa računa mi ništa ne skine ali dođe SMS od banke da su kao skinuta sredstva. Kada proverim preko web aplikacije, pare su i dalje tu i nema rezervacije.
P.S. Ne dozvoljava mi da koristim PayPal za PSN dopune.
Ono sto mene zanima je CP2077 vs Jedi Survivor, sta kupiti 😀
Mislim da ce Jedi Survivor biti pre u Extra katalogu od CP2077 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari