Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Meni su na enebi blokirali bez razloga pare 2 nedelje kupujući baš taj kod od 90£ .Od sad samo Gamivo .Prošla uplata i stigao kod za 2 minuta .

Standardno sve, nista spec nisam video.

Za PS+ mi i dalje ne da popust iako istice za manje od 2 nedelje.

Da, zapravo vrte jedno te isto od Black Friday-a... cini mi se.

Samo je mozda malo veci popust, npr EA FC 24 sam uzeo za BF za 35$ a sada 28$.

Ono malo sto sam popamtio, jako slicno kao za BF. Mahom ili je ista cena ili je mozda malo niza.

Sto se pretplata tice, nema (trenutno) popusta ni za produzenje ni za nove pretplate.

Ono sto mene zanima je CP2077 vs Jedi Survivor, sta kupiti 😀
Mislim da ce Jedi Survivor biti pre u Extra katalogu od CP2077 🤔

Jedi vrlo verovatno dolazi u biblioteku ili kao ps+ monthly naslov...
Meni stoji na wishlist ali sačekaću ga, ne bi me čudilo da ga i Amazon Prime gaming podeli za Epic/Origin

Hoće li biti akcija za preplatu oko božića i nove godine. Treba mi za drugara. Gledao Turke ali ni oni nisu više povoljni.

Pa ako u ovaj Holiday Sale racunaju Bozic i NG i nista se ne bude menjalo po pitanju pretplata, izgleda ce svi koju su cekali ostati suvog...

Koja glupost. Nakrcali dvesta "rasprodaja" sa po dan, dva pauze izmedju svake i svaka jako slicna onoj prosloj.

Pa šta ste očekivali 90% popusta na PS+?
50% koliko je bilo za prošli Božićni i NG sale...
I ne samo prošli nego i godinama ranije, što znaš i sam...

Pritom recikliraju jedne iste ponude već zadnja 3-4 sale-a...
Tokom ps4 ere je bilo jačih naslova/ekskluziva za 9.99/14.99 sada je to retkost...
Verovatno im je prodaja pala (zbog pretplate), sigurno su odradili procenu tržišta, pa svesno idu na veće cene sa manjom prodajom...

Ne znam zašto uvek moraš da reaguješ kao najveći fanboy kada god se zasluzeno kritikuju potezi Sonija...

Probao sam na Indiju. Imam Youtube preko indije (family) i radi top. Rekoh da probam preko tog gmaila (jer je indian) i PSN da napravim. Odradio sve preko VPN-a, napravio PSN nalog, nasao adresu u Indiji itd. Kad šipak. Dopuna može samo preko wallet top up. A preko Amazon india pusti me da kupim i posle kad odem na order piše cancelled. Skine mi novac i vrati mi kasnije u toku dana. Inače preko India cena je 7500 za DeLuxe (ekvivalent Premium).

Koja glupost. Nakrcali dvesta "rasprodaja" sa po dan, dva pauze izmedju svake i svaka jako slicna onoj prosloj.
Zapravo te rasprodaje idu tako cele godine jedna za drugom, i uglavnom imaju dve varijante, kad snizavaju basic verzije i premium verzije igara i samo vrte u krug sa po par dolara snizenja cena na svakih par meseci kako stare igre.

Ćao svima. Jedno početničko pitanje. Da li je neko probao da kupuje PSN UK dopune na CDKeys sa MasterCard karticom NLB Komercijalne banke? Mene odbije bez konkretne greške tako što dobijem obaveštenje na mail da transakcija nije prošla.

Do sada nisam imao problema sa ovom karticom ali mi je ovo prvi put da kupujem nešto sa CDKeys. Unesem podatke sa kartice i prođem SMS validaciju, sve izgleda OK, ali na kraju dobijem na mail obaveštenje da plaćanje nije prošlo. Sa računa mi ništa ne skine ali dođe SMS od banke da su kao skinuta sredstva. Kada proverim preko web aplikacije, pare su i dalje tu i nema rezervacije.

P.S. Ne dozvoljava mi da koristim PayPal za PSN dopune.

Нашао неки сајт са упутством, на руском наравно, али транслејт је чудо 🙂
Елем, сконтао сам да ми и није потребно, јер је све на сајту врло једноставно.
ininal.com/en, затим registration with foreign passport. Унесеш податке које траже, и идеш не следећу страну. Ту изабереш да желиш обичан налог(тј да не желиш да ти доставе физичку картицу). У следећем кораку уносиш бр телефона, наш наравно, на који ће ти послати код за верификацију. Унесеш код и то је то.
Е сад пар напомена, мени није прошло из прве, код можеш да захтеваш само два пута, онда се блокира бр тел и мора да чекаш следећи дан да покушаш поново. Зашто ми није прошло из прве немам појма, сутрадан сам само све исто урадио и прошло.
Такође сам имао зајеб и да одмах активирам апп. Добио сам поруку да сам се успешно регистровао и то је то. Рус је написао да бих након тога требао да добијем смс са привременим ОТП кодом да се улогујем у апп, али никад није стиго.
Тако да сам данас ишао на заборављена лозинка, па сам добио маил, па ОТП и коначно се логовао.
Апликација је по дифолту на турском, наравно може да се промени кад се активира, али иницијално мора да преводиш где да кликнеш за улогуј се или заборављена лозинка и сл.
Ево и линка упутства: https://dtf.ru/sale/1974433-ininal-virtualnaya-karta-dlya-psn-xbox-store-v-turcii
Ее да, слике се мало разликују од тренутне верзије апликације, тако да не мора да се уноси адреса кад изабереш обичан налог.
Koliko dugo si cekao da ti se aktivira nalog na Ininal?

Ja sam juce pokusao i posle 5 minuta su me odbili jer sken pasosa nije imao drugu stranu. Onda sam pokusao ponovo, sa novi skenom i posle nekih sat vremena dobio zahtev za verifikaciju maila. To sam odradio ali nakon toga se nista ne desava. Ne znam da li da cekam ili da ih kontaktiram.

Dal' se ovi iz Sonija sprdaju ili jednostavno namerno zele da nerviraju zajednicu?!

Ladno mi pokazuje na AT store-u da je krenuo "January Deals sale"...
Bukvalno gledam i ne verujem...

Ćao svima. Jedno početničko pitanje. Da li je neko probao da kupuje PSN UK dopune na CDKeys sa MasterCard karticom NLB Komercijalne banke? Mene odbije bez konkretne greške tako što dobijem obaveštenje na mail da transakcija nije prošla.

Do sada nisam imao problema sa ovom karticom ali mi je ovo prvi put da kupujem nešto sa CDKeys. Unesem podatke sa kartice i prođem SMS validaciju, sve izgleda OK, ali na kraju dobijem na mail obaveštenje da plaćanje nije prošlo. Sa računa mi ništa ne skine ali dođe SMS od banke da su kao skinuta sredstva. Kada proverim preko web aplikacije, pare su i dalje tu i nema rezervacije.

P.S. Ne dozvoljava mi da koristim PayPal za PSN dopune.

Zatrazi objasnjenje od Banke. da ti kazu sa kojim kodom je odbijena transakcija.
BTW ja na CD keys bez problema kupujem (mada nisam skoro) USA dopune Master karticom AIK Banke.

Ono sto mene zanima je CP2077 vs Jedi Survivor, sta kupiti 😀
Mislim da ce Jedi Survivor biti pre u Extra katalogu od CP2077 🤔

Poslusao sam sve i uzeo CP2077, medjutim napravio sam se pametan i uzeo obicnu verziju pa reko kad predjem uzecu DLC (posto igram pola sata do sat dnevno, zavisi kad uspavam klinca 😀) - ali ne lezi vraze, gospoda su novi DLC stavila u sred price a ne na kraj kao sto svi normalni rade tako da sam kupio i DLC odvojeno pa me kostalo 5usd vise 😀

Mislim da nisi morao, DLC mozes i na kraju, ja sam presao main pricu full, pa sam DLC svakako ostavio na kraju. Delovalo mi je kao da biram dva kraja, u smislu main story kraj, ili dlc kraj, da zavrsim igru.

DLC mozes da igras bilo kada, cak imas opciju da preskocis ceo intro do DLC, nije u sredini price, samo je dostupan nakon voodoo boys misija

E pa ebiga, mogao sam onda da ustedim 25e 😂

DLC moze da se zapocne i na 90% ako se ne varam, pred sam finis price...
Cak se mozda i preporucuje da se odradi sto vise sporednih misija/aktivnosti kako bi nabudzio level za DLC regiju (isto kao i u TW3) koja bi trebalo da je nesto zahtevija...

Ja sam negde na polovini 2. prelaska na desku i deluje mi da su nesto i menjali oko misija, da se neke sporedne misije otkljucavaju ranije nego kod 1.6 verzije ili se varam?
Mada sam ovog puta isao na lvl.10 pre nego sto sam odradio intro story heist u Arasaka tornju, jer je kod prvog prelaska bilo malo zapinjanja, sada je bio "breeze" sa vecim lvl-om.

Pa kazu da kao nakon 2.0 upgrade-a treba zapoceti pricu ispocetka jer kao ima bitnih promena u gameplayu

Neće skoro Jedi Survivor u PS katalog, a najbolje je kupiti ono što ti se zaista igra 🙂

Nazad
Vrh Dno