Čika_Kure
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.11.2010
- Poena
- 685
Hvala, ovako radi...DKO sam morao da dodam kroz cart. Cena je bila $0, naravno.
Hvala, ovako radi...DKO sam morao da dodam kroz cart. Cena je bila $0, naravno.
Sa pretplatom si je sada dobio pa je u toj listi, ali isto tako ako odeš sa Premium pretplatom recimo na Horizon Forbidden West ili Cyberpunk 2077 koje nisu bile uz PS Plus Essential, skineš ih i isprobaš pre kupovine.Oni da kupe nešto što mi sa običnom pretplatom dobijemo džabe?
Mare legendo, moze jedan lagani info.
Sve sam blizi PS5-ci, i nesto sam u tripu da napravim nov, USA nalog. I da ostanem na starom (UK), kakva je procedura za PS Plus pretplatu.
Uzimam standardno godinu dana PS Plusa na gaming sajtu, za 50e. Kako onda do Extra pretplate? Ubacujem koliko kesa otprilike preko PSN kartice na nalog?
Ako je recimo 30$ doplate, ubacim toliko, i upgrade prolazi bez problema? Nema ubacivanja kartica i ostalih gluposti?
Ovo je ozbiljan bag, moralo bi da moze da se resi preko supporta, svakako kada kupis igru dobijas receipt na mejl tako da imas dokaz o kupovini.Samo jedno upozorenje, ako koristite extra/premium pazite da ne aktivirate igre preko pretplate koje već imate kupljene regularno.
Nešto su zajebali i na ovaj način gazite i gubite staru licencu...
Znaci i dogodine da cekamo posle BF?Ovako je bilo i prosle godine - 25% popusta za BF i onda nedelju ili dve kasnije 50% za nove ili one kojima je istekla pretplata. A ja produzio na BF....
I za US store je istoOvo je popust samo za UK!
Ja cu to sigurno uraditi - pretplata mi istice krajem Novembra i necu se vise zaletati na BF ponude nego cu lepo sacekati da istekne pa cu onda uzeti na bozicnoj ponudi. Ovako mogu da ustedim ali ako se zeznem, zeznuo sam seZnaci i dogodine da cekamo posle BF?![]()
He who dares wins.Ja cu to sigurno uraditi - pretplata mi istice krajem Novembra i necu se vise zaletati na BF ponude nego cu lepo sacekati da istekne pa cu onda uzeti na bozicnoj ponudi. Ovako mogu da ustedim ali ako se zeznem, zeznuo sam se![]()