Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ako se sjećam dobro indija extra pretplata je bila 6700rupija a sada 8709. To je razlika negdje od 15e... Nije osjetno toliko ali opet skok ozbiljan

Ovo ubacuju u Extra katalog 9. Juna (biće još igara ali ova je prva) :
b99162d167c8541f64755179fb4df21c2b0a778f-scaled.jpg

Sutra kreće gomila popusta na store-u.

EDIT:
Izgleda da će i PS+ biti na popustu, ali samo za nove korisnike:

Poslednja izmena:
Taman mi istice 29og 😀

Meni je isticao essenital sutra, taman vidim sada 25% popusta za obnovu, pa ga uzeh opet za 60$, tamanica.

Meni ističe premium 30.maja. Znači ništa od popusta?

Jel radi japan bez problema da napravim nalog i kupim dopunu na sajtovima?? Da me ne iskljuci da bzv bacam pare???

18+ igre (ne znam koje sve spadaju tu) ne rade ako nemas ubacenu karticu.
Takodje, sve je na japanskom, pa je malo teze snalazenje kroz meni kad udjes u nalog preko konzole, ali to realno nije neki problem.

Jel radi japan bez problema da napravim nalog i kupim dopunu na sajtovima?? Da me ne iskljuci da bzv bacam pare???
Zaobidji bolje, meni jedino valja zbog streaminga mada ga slabo i koristim. Store je na JAP, i 18+ igre su nedostupne sem ako ne zabidješ. Realno mnogo cimanja. Mislim da je Erdogan trenutno najbolja varijanta.

Pa sačekaj da istekne i uzmi. Trebalo bi da nudi tad %. Ili otkaži pretplatu, možda ponudi i tad.

Zaobidji bolje, meni jedino valja zbog streaminga mada ga slabo i koristim. Store je na JAP, i 18+ igre su nedostupne sem ako ne zabidješ. Realno mnogo cimanja. Mislim da je Erdogan trenutno najbolja varijanta.
Da li nekim slucajem rade one kartice v-preca i sada, vec je bilo price o tome u temi?? Tipa kada istekne da li treba nova ili se ta ista moze koristiti da se zaobiđe 18+ stalno??

Da li nekim slucajem rade one kartice v-preca i sada, vec je bilo price o tome u temi?? Tipa kada istekne da li treba nova ili se ta ista moze koristiti da se zaobiđe 18+ stalno??
Ja koristim V-precu bez ikakvih problema za zaobilaženje Cero Z ograničenja od novembra 2025. kada sam uzeo PS+ Premium na japanskom nalogu za cca 30 € za crni petak. Kartica je samo dodata na nalog i kad god je potrebno da skinem neku Cero Z igru, samo izaberem V-precu i on me pusti da je skinem. V-preca traje godinu dana i ima ih sa iznosom od 3000 ili 5000 jena. Ne može da se dopunjava, već kada potrošiš sredstva / istekne kartica, samo uzmeš novu. Ja sam baš danas uzeo jednu od 5000 koju ću iskoristiti na XBOX-u za plaćanje GP Ultimate preko Japana, a dodaću je i na PS.

Nazad
Vrh Dno