miowrag
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.12.2019
- Poena
- 95
Koliko dodje kod turaka sada? mene istice Septembar ,bilo je oko 80eOde cena PSplus-a kod Turaka i Indijaca fino gore.
Koliko dodje kod turaka sada? mene istice Septembar ,bilo je oko 80eOde cena PSplus-a kod Turaka i Indijaca fino gore.
Deluxe 5560Koliko dodje kod turaka sada? mene istice Septembar ,bilo je oko 80e
Pa oko 15e razlike od prosle godine od prilike.Deluxe 5560
Extra 4810
blog.playstation.com
Zaobidji bolje, meni jedino valja zbog streaminga mada ga slabo i koristim. Store je na JAP, i 18+ igre su nedostupne sem ako ne zabidješ. Realno mnogo cimanja. Mislim da je Erdogan trenutno najbolja varijanta.Jel radi japan bez problema da napravim nalog i kupim dopunu na sajtovima?? Da me ne iskljuci da bzv bacam pare???
Pošto imam US premium nalog ne mogu da ga produžim sa popustom. Nemam nijedan drugi nalog, a ovaj delim sa sestrom.Do 10.06. su popusti čini mi se.
Da li nekim slucajem rade one kartice v-preca i sada, vec je bilo price o tome u temi?? Tipa kada istekne da li treba nova ili se ta ista moze koristiti da se zaobiđe 18+ stalno??Zaobidji bolje, meni jedino valja zbog streaminga mada ga slabo i koristim. Store je na JAP, i 18+ igre su nedostupne sem ako ne zabidješ. Realno mnogo cimanja. Mislim da je Erdogan trenutno najbolja varijanta.
Ja koristim V-precu bez ikakvih problema za zaobilaženje Cero Z ograničenja od novembra 2025. kada sam uzeo PS+ Premium na japanskom nalogu za cca 30 € za crni petak. Kartica je samo dodata na nalog i kad god je potrebno da skinem neku Cero Z igru, samo izaberem V-precu i on me pusti da je skinem. V-preca traje godinu dana i ima ih sa iznosom od 3000 ili 5000 jena. Ne može da se dopunjava, već kada potrošiš sredstva / istekne kartica, samo uzmeš novu. Ja sam baš danas uzeo jednu od 5000 koju ću iskoristiti na XBOX-u za plaćanje GP Ultimate preko Japana, a dodaću je i na PS.Da li nekim slucajem rade one kartice v-preca i sada, vec je bilo price o tome u temi?? Tipa kada istekne da li treba nova ili se ta ista moze koristiti da se zaobiđe 18+ stalno??
Kolega ti sve odgovorio, nisam je uzimao ali možda uzmem za BF.Da li nekim slucajem rade one kartice v-preca i sada, vec je bilo price o tome u temi?? Tipa kada istekne da li treba nova ili se ta ista moze koristiti da se zaobiđe 18+ stalno??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari