Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Puklo mi vise da razmišljam dal će i kad će i koliko će da bude novo poskupljenje PS+ (nije pitanje dal će, već samo kad će i u kojoj meri). Isto tako kada će popusti i koliki će biti popust, dal će meni da ponude popust ili ne... dal će da se desi ovo, ono, a dok dodje BF može svašta nešto da se promeni, tako da sam produžio pretplatu po punoj ceni na TR do ~BF 2030. Sad se samo razmišljam dal da produzim još koju godinu jer mi daju kao opciju (😅), mada mislim da neću jer se nadam da ću do tada odigrati sve što me interesuje, a nude na extra pretplati.
Ja sam rešio da krenem drugim putem.
Da zjbm godišnju pretplatu.
Odigrao sam sve što me zanima a nove sporo dolaze.
Bar dok radi Indija.
Kad izađe nešto novo kupiću i povremeno uplatim mesec-dva.
Ukoliko ne bude meki mega-popust naravno 😅
Lako je vama ne čuči vam Rpi3 sa 7 verzija Steet Fightera. Ko me terao da ga upalim sad sam skinuo 4. za laptop i 5. za desktop ima prsti da mi otpadnu. Majko....
Nikada neću isprazniti backlog za ps5
Još na ovo danas naletim, ali biće verovatno bezobrazno skup.
Step up and join the fight with ultra-low latency wireless and wired connection, a built-in rechargeable battery, an included sling carry case, and a solid, comfortable design that’s built for battle.