Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Konzola se ne pregreva, ne treba ništa dodatno. Takođe sve jedno kako je držiš, samo neka ima prostora oko nje da diše

Prvo procitas prvi post ove teme, da pokupis neke osnovne, ali bitne informacije.

Svakako, kao sto rece Willy US+Indija mislim da je mozda i najbolja opcija.
Naravno, na kraju zaboravio da linkujem temu, jer nisam mislio na ovu u kojoj pišemo 🤦

@mocko86 Znaci ovaj prvi post pročitaš 🙂

Thread 'PlayStation 5 - Šta treba znati o prvom uključivanju, korišćenju i održavanju' https://forum.benchmark.rs/threads/...-uključivanju-korišćenju-i-održavanju.474346/

Da li neko zna kako da prebacim screenshotove sa konzole, pokusam na aplikaciju(da mi ostanu u telefonu) svaki put pise da ce biti dostupi za 2 nedelje. Da li ima neko drugo resenje?

Brisu se sa clouda ali ako kliknes download ostaju u telefonu

Gde da kupim topup dopunu za UK region? Nigde nema. Malo sam ispao iz štosa, kanda sam nešto propustio...

G2A, Eneba, Loaded (bivši CDkeys)...

900€ za pro, hardkor
ako se ispostavi kao tačno, onda smo bili u pravu jer smo o ovome diskutovali kajem prošle godine
590€ za pro mi se sve više čini kao fantastično uboden dil za crni petak

Gde nije, u svakom pogledu... Bez obzira na povećanje ovih cena i slično, top priča.
Ja ne znam, mislim da će konzole sve više i više da postanu mainstream - ako i memorija ode još više u nebo, i grafičke kartice će takođe da polete.

A vidim da su i diskovi (hdd i ssd) takođe otišli u nebo, prosto mi je neverovatno da će većina da se igra na PCu.

ne znam šta nas čeka sa novom generacijom, s obzirom da xbox ima u planu da odradi neki vid spajanja sa PC platformom, Sony mora da ima neku alternativu, videćemo kako planira da odgovori na to

bolje pitanje je ko ce jos da plati 650e za konzolu staru 6 god bez igara kad vec sledece stize ps6.

Uh, pitanje je i koliko će ps6 da ide kada su planirali imajući u vidu šta se sve dešava.

Kraj 2027, najkasnije 2028 ide PS6.

Specifikacije se već znaju, igre za isti već u razvoju.

svakako moraju da povrate pare posto su bacili 3.5B dolara na bungie i marathon koji je umro za 2 nedelje

Očekivano, priča se o poskupljenju već neko vreme. Ne bi me čudilo da je GTA 6 veći faktor u ovom poskupljenju.

Gde nije, u svakom pogledu... Bez obzira na povećanje ovih cena i slično, top priča.
Ja ne znam, mislim da će konzole sve više i više da postanu mainstream - ako i memorija ode još više u nebo, i grafičke kartice će takođe da polete.

A vidim da su i diskovi (hdd i ssd) takođe otišli u nebo, prosto mi je neverovatno da će većina da se igra na PCu.
4TB Iron wolf prosle god uzeo za 100eur gledao pre neki dan oko 200.

Ima ovaj debeljko da guli još deceniji kod mene 🙂 onako racionalno gledano toliko dobrih igara imam u backlogu samo emocija moze da me navede da se upgradujem.

E vala ga preteraše u pm. Sramota... 💩
Ne očekujte next gen ispod 1000€ a možda ni 1200€ 😵

USD i EUR su od 2020 kroz inflaciju izgubili ~25% vrednosti.

A na to ide ova priča da je cena memorijskih čipova (i DRAM i NAND) otišla 2-3x u nabavci i kako stvari stoje ićiće još gore.

Prvo su skočile cene memorija, grafičkih kartica, hard diskova i sd kartica.

Sad će polako da skaču cene uređaja čiji su sastavni deo. Jer trenutno konzumerski uređaji nisu prioritet, nego AI datacentri.

pre je bilo konkurencije, 360 vs ps3, sada je vise nema i mogu da nasviraju cene koliko god hoce jer ljudi svakako kupuju. ne bi me cudilo i da opet dignu cene za ps plus, jer sto da ne?

Nazad
Vrh Dno