6 dzojpeda promenjeno. Jedino resenje je ugradjivanje hull magnetbe pecurke. Posle toga je sve ok i ne kvari se nistaЈа имам два, један уз Sony други сам купио. На једном се после годину дана појавио дрифт, два пута у току гаранције. И трећи пут мало после истека гаранције.
Али сам тај поново рекламирао али сад преко Ананаса где сам га купио месец дана од Sony, нису провалили да је сервисиран и добио сам нови, и овде не било пар дана пред истек гаранције.
Овај други ради већ две године.
kakva je to pečurka ?!6 dzojpeda promenjeno. Jedino resenje je ugradjivanje hull magnetbe pecurke. Posle toga je sve ok i ne kvari se nista
kad se zamene sa ovim TMR, problemi su rešeni na duže staze.
Da Hall u pitanju. 2 godine skoro zestokog koriscenja. Popravio i stare dzojpede.tehnički - zauvek
hail effect ručkice ne umiru gotovo nikad
Sony svakako može da ugradi ovo, ali nije im u interesu
Ona koja se ne jede 🤣kakva je to pečurka ?!
Ja moram samo jedan kratak update vezan za situaciju sa voljenom suprugom i voljenom mi peticom.
Gospođa je danas brisala prašinu oko konzole gde sam ja sve vreme bio u fazonu :
Pogledajte prilog 518668
U jednom trenutku je samo zastala i mislio sam to je to, kraj, kreće drama, ali je onda usledilo pitanje - "uzeo si nov stalak?"
Pogledajte prilog 518670
- Jesam, stigao juče sa Alija.
- Pff... Ništa posebno.
🏆
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari