Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Uskoro stize i meni ps5 slim digital,gde otvarati nalog za ps plus,Indija,turska....?

To niko ne zna, ali ako prate dosadasnji ciklus od nekih 4 godina to je otprilike ta 2028..

Krajem 2027. najverovatnije (sem ako se kriza sa RAM memorijama ne odrazi i kod proizvodnje konzola)

Slicno sam i ja prosla kad sam nedavno kupila ps5. Jos mi i neki decko koji je random kupovao rekao svaka cast. 😊

Ја имам два, један уз Sony други сам купио. На једном се после годину дана појавио дрифт, два пута у току гаранције. И трећи пут мало после истека гаранције.
Али сам тај поново рекламирао али сад преко Ананаса где сам га купио месец дана од Sony, нису провалили да је сервисиран и добио сам нови, и овде не било пар дана пред истек гаранције.
Овај други ради већ две године.
6 dzojpeda promenjeno. Jedino resenje je ugradjivanje hull magnetbe pecurke. Posle toga je sve ok i ne kvari se nista

Mislio je na ovo (valjda).

Ovaj mehanizam se nalazi ispod pečurkica i on kad rikne krene da ti se javlja drift i slicno.
Sony ugrađuje manje kvalitetnu verziju u kontrolere, pa kad se zamene sa ovim TMR, problemi su rešeni na duže staze.

1000068464.jpg

Nisam bas hteo da se obavezem na "zauvek", ali da, sustinski problemi vise ne bi trebalo da se pojavljuju.

akoje sony prodao 50+ miliona konzola, svako da kupi dva dodatna kontrolera to je 120 dolara oko 6 miljardi dolara. Malo li je. Veće pare su na periferiji nego na samim konzolama.

kakva je to pečurka ?!
Ona koja se ne jede 🤣

Ima čovek u Žarkovu imenjak mi stariji možda 60ak kad zalemi lemovi izgledaji kao da je iz Kyota došao gamepad. 2500 je meni uzeo tada. Posle mora konfiguracoja da se uradi ako nema pune ose, nikakav problem rešivo ali ume da se desi da je potrebna dodatna kalibracija. Može sve kući kabl u komp na websajt i udri.

P.S. tada sam guglao zašto se hall ne koristi u masvnoj proizvodnji i ono što sam donekle zaključio da na takmičarskom nivou ne može da prismrdi regularnom analogu. Da li je to baš tako nisam siguran ali meni nije ništa lošiji sem što nema "otpor" kao regularni i ume da bude čudno. Svakako ako se koristo samo hall gamepad verujem da taj osećaj ispari posle par dana. Ali menu su 3 regularma i 1 hall tako da ih šaltam pa se primeti. Svakako kako koji dobije drift nosim na menjanje na hall. Probao sma jedan sam i spalio ga kao djenku. Potenciometre sam uspešno menjao ali analog nisam.

Here we go again. Kako da napravim turski nalog, tj. je l ima neki free VPN da radi?

Znam da ima na plati.market, al mnogo visok fee na kripto kad se placa, a ne vidim drugu normalnu opciju placanja.

Na netu kazu da nema free VPN a sa radi sa turskom teritorijom

ja po savetu kolega ovde, napravio Indijski nalog.. nikakav VPN nisam koristio, doduše jeste bilo sa AWS instance koja je u US east geo zoni.
tako da kontam da zaista ne treba VPN.
platio rajfajzen domaćom VISA karticom.
izabrao pre toga neku adresu u Bangalore, izguglao 😀
radi sve najnormalnije već više od mesec dana, logovanje na nalog sa uređaja na srpskim IPjevima.. ne vidim problem nit se oni žale...

За индијски налог не треба VPN, за турски треба.

Malo sam ispao iz fazona, od starta imam UK nalog... Sa tim indijskim i slicnim mogu igre da se igraju na glavnom UK nalogu ako dodam i taj nalog na konzolu, tako je pre bilo? Ne pricam o sharovanju, nego bukvalno samo na mojoj konzoli. Thanks

Ja sam turski nalog kupio za 3$ preko ovog lika, ima discord pa se tu dogovorite ko oce
Youtube
PS. Pokusavao par puta, nisam uspeo sam... Za sad ovo sljaka vec mesec dana, promenis sifru, moze i 2FA cini mi se

Glavna poenta/fora u ovome je taj rezidencijalni VPN. Bez njega se jako tesko napravi nalog kao i aktivira PS+ pretplata.

Jedina realna prednost ovog videa je ako taj VPN zaista radi u besplatnoj verziji. Ako je tako, svakako je dobar info.

prednost videa je link ka discord-u ko hoce da kupi, ja sam pokusavao i nisam uspevao, a to i on kaze u klipu tipa pokusavajte i uspecete eventualno

Ne razumem sta ce mi neki lik sa discorda, ako imam nacin da uspesno laziram lokaciju kao da sam u turskoj?

Sa druge strane, ako dajem nekom $3 da mi napravi nalog, sta ima da se drndam sa celim postupkom sa videa?

Mozda nesto nisam razumeo.

Ja moram samo jedan kratak update vezan za situaciju sa voljenom suprugom i voljenom mi peticom.

Gospođa je danas brisala prašinu oko konzole gde sam ja sve vreme bio u fazonu :

Pogledajte prilog 518668

U jednom trenutku je samo zastala i mislio sam to je to, kraj, kreće drama, ali je onda usledilo pitanje - "uzeo si nov stalak?"

Pogledajte prilog 518670

• Jesam, stigao juče sa Alija.
  • Pff... Ništa posebno.

🏆

Upravo odrađena ista akcija, zamenio sam PS5 za Pro verziju.
Videćemo reakciju 🙂

Prilozi

• 17691607090876491819177425657326.jpg
    17691607090876491819177425657326.jpg
    257.1 KB · Pregleda: 116
Nazad
Vrh Dno