Pa earc je namenjen za Soundbar, a na preostala dva veži sony i iris...Е сад имам Fox55web625, има један earc.
На TV је повезан и Sony и Ирис.
Како је најбоље повезати?
Понекад ће можда бити повезан и лап топ.
Pomesao si teme.Ок. А ако будем хтео да повеже лаптоп, мада ретко.
Лаптоп ћу ретко користити, могу користити ортаков Netflix искључиво на лаптопу или телефону.
Колико је звук бољи и јачи у односу на ТВ звучнике. 2.0 или 2.1? За игрице. 84/300W.
stara konzola je crkla popravio jednom napajanje bilo riknulo ,sada dva servisa pokusala i nema popravke ....sada uzet slim ulogujem se na jedan nalog usa podesim kao primar,idem na add user ulogujem se na drugi uk ,nema opcija vise za share ,treba mi tipa fortnite da igraju klinci jer kao quest nalog nemogu udvoje ,vratim se na primar nalog ovaj drugi se auto izloguje i nema ga viseNikakva restrikcija nije bila, sve radi normalno. Koji vid naloga si kupovao? Kao nosilac da možeš igrati preko svog glavnog ili gosta da igraš isključivo sa tog?
Zato što ideš na sign in and play.stara konzola je crkla popravio jednom napajanje bilo riknulo ,sada dva servisa pokusala i nema popravke ....sada uzet slim ulogujem se na jedan nalog usa podesim kao primar,idem na add user ulogujem se na drugi ,tipa fortnite da igraju klinci ,vratim se na primar nalog ovaj drugi se auto izloguje i nema ga vise
stara konzola je crkla popravio jednom napajanje bilo riknulo ,sada dva servisa pokusala i nema popravke ....sada uzet slim ulogujem se na jedan nalog usa podesim kao primar,idem na add user ulogujem se na drugi uk ,nema opcija vise za share ,treba mi tipa fortnite da igraju klinci jer kao quest nalog nemogu udvoje ,vratim se na primar nalog ovaj drugi se auto izloguje i nema ga vise
sve ok vec sam skontao ... zet je pravio problem logovao se na sign in and play. pokusavao da im dam moje naloge dok ne dodju da im napravim njihovZato što ideš na sign in and play.
Izabereš get started.
Kada spojis soundbar na earc ostali uredjaji spojeni putem hdmi na ostakim ulazima isto šalju zvuk na soundbar. To je i poenta earc-a.Да, кад гледам ТВ да звук иде нa soundbar исто и кад играм игрице.
Да не иде преко ТВ звучника.
Xiaomi Soundbar pro 2.0 vs 2.1 ch
na kraju nisam uradio nista 😀 pola raspusta smo bili na putu, pa sam shvatio da je prevelika *******cija za 2-3 dana prebacivanja sonija u drugu sobu 🙂Ne znam kakva je situacija sa USB zvučnicima, ali PS5 ne sarađuje lepo sa većinom USB DAC-ova, postoji neki volume limit i zvuk je previše tih ako ide preko USB-a. Mislim da ćeš moći da povežeš zvučnike na audio jack na monitoru i da će biti ok HDMI do monitora i audio jack u monitor. Javi šta si uradio, baš me zanima.
nisi pročitao šta je čovek napisaoЗар контролер нема у себи и микрофон и звучник?
Povećaj sensitivity od mikrofona u podešavanjima pa onda probaj. Da ne moraš da držiš džojped blizu glave/usta.I dzojstik mi smeta za to mora da bude blizu mene da bi se culi.
PSSR 2 is coming soon, bringing FSR 4-level upscaling to the PlayStation 5 Pro
PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) is an AI-powered upscaling technology exclusive to the PS5 Pro, which debuted with the flagship console in November 2024. Pro console owners have long been waiting for the upgrade promised by Mark Cerny last year, which is set offer FSR 4-like upscaling.
- Update timing is around January to March
- Implementation of a feature very similar to FSR4 on PS5 Pro
- Improved image quality and performance compared to before
- Frame rates boosted even for games that were capped at 70-80fps
- Low-resolution classic games also upscaled to high resolution
- New debugging tools prepared for developers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari