Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

HDMI nosi veći bandwidth nego optički kabel, tako da je bolja opcija. Tako da bi soundbar trebalo da bude vezan na TV preko earc/arc hdmi ulaza.

Е сад имам Fox55web625, има један earc.
На TV је повезан и Sony и Ирис.
Како је најбоље повезати?
Понекад ће можда бити повезан и лап топ.

Да, кад гледам ТВ да звук иде нa soundbar исто и кад играм игрице.
Да не иде преко ТВ звучника.

Xiaomi Soundbar pro 2.0 vs 2.1 ch

Poslednja izmena:
Е сад имам Fox55web625, има један earc.
На TV је повезан и Sony и Ирис.
Како је најбоље повезати?
Понекад ће можда бити повезан и лап топ.
Pa earc je namenjen za Soundbar, a na preostala dva veži sony i iris...

da li je sony uveo neku restrikciju jer samo jedan nalog moze biti ulogovan ...nema vise one mogucnosti deljenja naloga. jer se nalozi koje sam kupio popunjena sva mesta odma izlioguju cim se vratim na primar,ima li neko ovaj problem a ti ostali nalozi nemaju opciju da se ukljuci deljenje ko ranije

Nikakva restrikcija nije bila, sve radi normalno. Koji vid naloga si kupovao? Kao nosilac da možeš igrati preko svog glavnog ili gosta da igraš isključivo sa tog?

Ок. А ако будем хтео да повеже лаптоп, мада ретко.
Лаптоп ћу ретко користити, могу користити ортаков Netflix искључиво на лаптопу или телефону.

Колико је звук бољи и јачи у односу на ТВ звучнике. 2.0 или 2.1? За игрице. 84/300W.

Wut?

Ок. А ако будем хтео да повеже лаптоп, мада ретко.
Лаптоп ћу ретко користити, могу користити ортаков Netflix искључиво на лаптопу или телефону.

Колико је звук бољи и јачи у односу на ТВ звучнике. 2.0 или 2.1? За игрице. 84/300W.
Pomesao si teme.

Nikakva restrikcija nije bila, sve radi normalno. Koji vid naloga si kupovao? Kao nosilac da možeš igrati preko svog glavnog ili gosta da igraš isključivo sa tog?
stara konzola je crkla popravio jednom napajanje bilo riknulo ,sada dva servisa pokusala i nema popravke ....sada uzet slim ulogujem se na jedan nalog usa podesim kao primar,idem na add user ulogujem se na drugi uk ,nema opcija vise za share ,treba mi tipa fortnite da igraju klinci jer kao quest nalog nemogu udvoje ,vratim se na primar nalog ovaj drugi se auto izloguje i nema ga vise

stara konzola je crkla popravio jednom napajanje bilo riknulo ,sada dva servisa pokusala i nema popravke ....sada uzet slim ulogujem se na jedan nalog usa podesim kao primar,idem na add user ulogujem se na drugi ,tipa fortnite da igraju klinci ,vratim se na primar nalog ovaj drugi se auto izloguje i nema ga vise
Zato što ideš na sign in and play.
Izabereš get started.

Prilozi

• Screenshot_20260106_125903_Photos.jpg
    Screenshot_20260106_125903_Photos.jpg
    58 KB · Pregleda: 31
stara konzola je crkla popravio jednom napajanje bilo riknulo ,sada dva servisa pokusala i nema popravke ....sada uzet slim ulogujem se na jedan nalog usa podesim kao primar,idem na add user ulogujem se na drugi uk ,nema opcija vise za share ,treba mi tipa fortnite da igraju klinci jer kao quest nalog nemogu udvoje ,vratim se na primar nalog ovaj drugi se auto izloguje i nema ga vise
Zato što ideš na sign in and play.
Izabereš get started.
sve ok vec sam skontao ... zet je pravio problem logovao se na sign in and play. pokusavao da im dam moje naloge dok ne dodju da im napravim njihov

Ističe mi za mesec dana UK PlayStation Plus Premium pretplata. Gledao sada da obnovimo daju se neki kreditići za Movie.
Jel to vredi bilo čemu ili da čekam da vidim dal' će ponude neki popust ako je reaktiviram?

Steta sto nema za PS5 Pro. Mnogo mi se svidja vaj dual color izgled.

Да, кад гледам ТВ да звук иде нa soundbar исто и кад играм игрице.
Да не иде преко ТВ звучника.

Xiaomi Soundbar pro 2.0 vs 2.1 ch
Kada spojis soundbar na earc ostali uredjaji spojeni putem hdmi na ostakim ulazima isto šalju zvuk na soundbar. To je i poenta earc-a.

Kod mene je avr spojen eArcom a PC, PS5 i Nintendo u TV. Android Box je spojen u AVR, zašto sad ne mogu da premotam u glavi ali tako je bilo najlogicnije verovatno a i TV nmea više hdmi ulaza.

Pozdrav, kakva je situacija sa Dual Sense kontolerima i garancijom ?
Nije prošlo ni mesec dana , novi kontoleri, na jednom zaglavljuje kružić taster, a skoro i X, a na drugom je krenulo da zaglavljuje.

Baš sam neprijatno iznenađen kvalitetom, s obzirom da smo pre toga imali Xbox360, i sa polovnim originalnim kontolerima nikad nije bilo zaglavljivanja tastera.

Ја имам два, један уз Sony други сам купио. На једном се после годину дана појавио дрифт, два пута у току гаранције. И трећи пут мало после истека гаранције.
Али сам тај поново рекламирао али сад преко Ананаса где сам га купио месец дана од Sony, нису провалили да је сервисиран и добио сам нови, и овде не било пар дана пред истек гаранције.
Овај други ради већ две године.

Ne znam kakva je situacija sa USB zvučnicima, ali PS5 ne sarađuje lepo sa većinom USB DAC-ova, postoji neki volume limit i zvuk je previše tih ako ide preko USB-a. Mislim da ćeš moći da povežeš zvučnike na audio jack na monitoru i da će biti ok HDMI do monitora i audio jack u monitor. Javi šta si uradio, baš me zanima.
na kraju nisam uradio nista 😀 pola raspusta smo bili na putu, pa sam shvatio da je prevelika *******cija za 2-3 dana prebacivanja sonija u drugu sobu 🙂
Usput sam bio do gamesa da pitam za adaptere, medjutim, izriciti su da ne moze nista sto nije sony napravio. Iako sam video neke videe gde moze sa nekim USB adapterima, ali te adaptere nisam nasao kod nas da moze da se kupi, pa sam odustao od *******cije. Dodatno su mi rekli da sa jack 3,5mm radi sve bez problema, moze cak i u controller da se ugura i da ce da radi, ali ja ko za inat nemam nijedne sa 3,5mm jack, sve su usb-c, a onda nisam nasao ni adaptere usb-c zenski na 3,5mm muski 😀

Mala pomoc.
Igram BF6 preko tastature i misa.
Posto pravim party sa kolegom,pricamo preko mikrofona na dzojstiku.
I dzojstik mi smeta za to mora da bude blizu mene da bi se culi.
Da li postoji neki mikrofon za PS5,nesto sto se nakaci negde ispod vrata ili nesto slicno?
Znaci necu slusalice na usi da stavljam nego neki maleni,zasebni mikrofon.
Da li ima tako nesto,ako imas,molim za konkretni model?!

Зар контролер нема у себи и микрофон и звучник?

Очито нисам добро прочитао.
Ако може да се обрише пост.

PSSR 2 is coming soon, bringing FSR 4-level upscaling to the PlayStation 5 Pro​

PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) is an AI-powered upscaling technology exclusive to the PS5 Pro, which debuted with the flagship console in November 2024. Pro console owners have long been waiting for the upgrade promised by Mark Cerny last year, which is set offer FSR 4-like upscaling.
  • Update timing is around January to March
  • Implementation of a feature very similar to FSR4 on PS5 Pro
  • Improved image quality and performance compared to before
  • Frame rates boosted even for games that were capped at 70-80fps
  • Low-resolution classic games also upscaled to high resolution
  • New debugging tools prepared for developers

Nazad
Vrh Dno