Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Je l probao neko? Pretpostavljam da ne prolazi ni preko konzole?

Topcina ako ovo moze

Znam, ali morao bih da instaliram app na zenin telefon kroz neki vpn ili sta vec, ovako mogu samo da skeniram kod :)

Jel uopšte može da se nekako instalira PS app na iPhone ako je region telefona podešen na Srbiju?

Pretpostavljam da može i za iPhone jer sam pre neki dan instalirao na Android kucajući na google PS app apk. Probaj PS app apk for ios/iPhone.

Edit: evo labelo kaže da ne može.....

Meni kartice od dve banke ne prolaze ni preko aplikacije ni preko sonija...

Stigao ps5 pre neki dan,koji acc da pravim,gde je najjeftiniji ps plus extra?

US, ja sam se zenuo pa sam napravio UK i platio premium 120£ ... zatim sam napravio i US. Dobro je imati oba pa hvatati popuste kod kupovine igara🙂

Najjeftiniji PS Plus je sada u Indiji jer je na turskom storu sve poskupelo. Trenutno su redovne cene bez popusta, konkretno Extra je 6700INR~ 80USD. Kartice za dopunu se kupuju na indijskom amazonu 1:1 jer su skuplje na sajtovima sa dopunama. Pored indijskog naloga, otvori i US nalog za kupovinu igrica jer su dopune jeftinije (trenutno je 100$ za oko 83$) a i akcije se razlikuju za evropsko i američko tržište pa ovako pokriješ oba.

Jel probao neko ovo preko konzole?
Ako sam dobro shvatio, Apple Pay se nudi kao opcija samo na US nalogu? Ja sam sinoć probao na konzoli prvo na US nalogu, ne pojavljuje se Apple Pay opcija. Zatim sam probao i na turskom i japanskom nalogu, ali ni tu nema opcije. Išao sam u prodavnicu, dodam neku igru u korpu i onda iz korpe idem da dodam sredstvo plaćanja, ali nigde ne nudi Apple Pay.

Otvorio ovaj besplatni racun za 3k. Sa tom karticom i apple pay prolazi na soniju. Inace imam yettel i otp privatni i raiff preduzetnicki, nijedna od tih kartica nije htela da prodje.
IMG_2798.png

Ako sam dobro shvatio, Apple Pay se nudi kao opcija samo na US nalogu? Ja sam sinoć probao na konzoli prvo na US nalogu, ne pojavljuje se Apple Pay opcija. Zatim sam probao i na turskom i japanskom nalogu, ali ni tu nema opcije. Išao sam u prodavnicu, dodam neku igru u korpu i onda iz korpe idem da dodam sredstvo plaćanja, ali nigde ne nudi Apple Pay.
US, UK, Japan i još sijaset država gde je podržan Apple pay. Meni na jednom US nudi kao opciju dok na drugom ne, na UK mi nudi isto.

Vi bre, ljudi, vise se igrate sklapanja i rasklapanja dzojstika i menjanja maski nego igrama... :ROFLMAO:

Pa sta da radimo kad su igracke iz kinder jaja maksimalno pojednostavili. Mora da se predje na nesto drugo.

Ali kad vec prozivas oko igara, iako nije tema o igrama, skoro sam presao Batman: Arkham Knight. Trebalo je sledece da igram TLoU, ali kad sam video da Batmana izbacuju sa PS+, reko ajde da ga odigram iako nisam igrao Orgins (u sustini volim da igram redom). Uglavnom, u startu mi igra bas nije legla, smatrao sam da je lagano najlosiji deo koji sam igrao, ali se vremenom situacija malo popravila. Doduse, mozda mi je i dalje najlosija.
Najvise me je nerviralo sto mi je u vise navrata pukla igra, pa sam neke delove morao da ponavljam. Na kraju sam se iscimao malo vise i presao sve sporedne misije osim pronalazenja Riddler-ovih zagonetki/totema. Ovako random sam pokupio svega 10%, a da skupljam ostatak samo da bih ga strpao u zatvor, reko ne dolazi u obzir. I bez toga ne pamtim da sam ovoliko kompletirao igru ovog tipa. Zapravo, onda bih otkljucao i onaj full knightfall protocol, ali pogledacu na youtube kako izgleda i molim lepo.

Pošto sam i ja skoro odigrao celu trilogiju opet (bez originsa), daću sebi slobodu da iskomentarišem :D
Isti utisak imam, iako mi je recimo gameplaywise bio najbolji deo bez premca - doduše, delovi sa betmobilom u priči su me malo ubili u pojam. Storywise, najslabiji deo.
I isto što se tiče sidequestova, ali ridlera prokletog su baš preterali.

Nazad
Vrh Dno