Apple Pay support now available on PlayStation 5 - 9to5Mac
PlayStation 5 users now have an additional way to complete purchases of games and other content on their consoles: Apple...

Imalo je i do sad? Samo sto ne radi iz Srbije![]()
PlayStation 5 users now have an additional way to complete purchases of games and other content on their consoles: Apple...9to5mac.com
Ne moze, moram da saltam nalog na usa, skinem app, pa se vratim na srb.Jel uopšte može da se nekako instalira PS app na iPhone ako je region telefona podešen na Srbiju?
ne mozemo jer nismo podrzana zemlja ali smo podrzani kad je u pitanju prodaja digital only konzolaNe moze, moram da saltam nalog na usa, skinem app, pa se vratim na srb.
Jel probao neko ovo preko konzole?![]()
PlayStation 5 users now have an additional way to complete purchases of games and other content on their consoles: Apple...9to5mac.com
cekamo 360p upscale na 8kZnači sakati detalje rokaj fps i rezoluciju...
Na jednom US acc-u nudi na drugom ne.Jel probao neko ovo preko konzole?
Ako sam dobro shvatio, Apple Pay se nudi kao opcija samo na US nalogu? Ja sam sinoć probao na konzoli prvo na US nalogu, ne pojavljuje se Apple Pay opcija. Zatim sam probao i na turskom i japanskom nalogu, ali ni tu nema opcije. Išao sam u prodavnicu, dodam neku igru u korpu i onda iz korpe idem da dodam sredstvo plaćanja, ali nigde ne nudi Apple Pay.Jel probao neko ovo preko konzole?
US, UK, Japan i još sijaset država gde je podržan Apple pay. Meni na jednom US nudi kao opciju dok na drugom ne, na UK mi nudi isto.Ako sam dobro shvatio, Apple Pay se nudi kao opcija samo na US nalogu? Ja sam sinoć probao na konzoli prvo na US nalogu, ne pojavljuje se Apple Pay opcija. Zatim sam probao i na turskom i japanskom nalogu, ali ni tu nema opcije. Išao sam u prodavnicu, dodam neku igru u korpu i onda iz korpe idem da dodam sredstvo plaćanja, ali nigde ne nudi Apple Pay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari