Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Eto nešto što sam prešao na PC, ladno ima 6-7 godina. (Batman)

Nego ljudi ovaj Indiana Jones izuva, sve je savršeno tempirano što se tiče sidequestova i glavne priče. Maksimalna pohvala za zvuk kako je uradjen. Sinoć sam morao da pauzuram da vidim da li se kiša čuje od spolja ili iz igrice. Atmos je neverovatan a i na sluškama je vrh. Na Tajlandu kad stanes pored kamiona čuje se kako kiša udara o ciradu i drugačiji je zvuk kada si sa strane kamiona i kada odeš pozadi pa čuješ iz kamiona kapljice kiše kako udaraju.
Ladno sam narucio verziju crni dugmici bele oznake X,O, kocka, trougao oznake umesto sarenih .... tek sada kada sam video tvoje sklopljeno sam shvatio da sam se za****o prilikom narucivanja ... :confused::mad:
******, baš sam ortaku skoro napomenuo da vodi računa pošto je taj oglas idiotski napravljen. 5 vrsta dugmića a jedan krst.

Nadji samo dugmiće pa poruči...

Jao, ja sam pola sata gledao koju verziju da uzmem, malo falilo da ti pisem u private da pitam sta si ti uzeo 😅
Nakon sto sam odlucio (ista verzija kao tvoja), vidim da se uz jako malu doplatu dobiju sve varijante dugmica, pa sam odlucio da narucim tu verziju, pa ako mi bas dune mogu i da menjam dugmice, ali cenim da cu izabrati opciju kao sto ti imas.

Sve lagano i bez preterane sile, pogotovo oprez kod flat kablova za mikrofone i haptic. Kod touchpada isto lagano mora da se ugrejr fenom pa polako "trzalicom" udješ ispod stampane oloče za touch pad i onda se odlepi.

Имам PS app, и сад ми тражи да ажурирам апликацију а не сећам се како сам је инсталирао, да ли сам мењао регион (Америка неће, налог је Амерички) или нека друга држава, или можда ван PS store.

Треба пронаћи ове на посту, питао сам можда пре две године.

Proveri region, mozda ti je podesen nas, pa zato ne moze. Ako si na USA, tada ces moci bez problema da je azuriras.

Имам PS app, и сад ми тражи да ажурирам апликацију а не сећам се како сам је инсталирао, да ли сам мењао регион (Америка неће, налог је Амерички) или нека друга држава, или можда ван PS store.

Треба пронаћи ове на посту, питао сам можда пре две године.
Ja sam isto odradio sideload PS app-a ali lagano radi update iz Play Store-a. Na jednom telefonu sam potražio app i prepoznao je dok je na drugom sam ponudio update.

Није хтела промена локације ни VPN.
Скино .apk и одрадио upadate.

Jel je moguce da sve FPS igre npr (Returnal) na PS 5 igram sa bezicnom tastaturom i misem?

Ne može to tako retro je retro, ovo će da bude neki šatro retro. Ali aj da prvo vidimo...

Kako sada PS3 igre na PS5 Pro? Zar one nisu dostupne samo preko Cloud streaminga za one koji imaju Premium pretplatu?
Kako ce onda ovo da pomogne da igre igre izgledaju bolje?

Ako ipak zvanicno omoguce emulaciju PS3 igara, kupujem Pro odmah.

This Days of Play, save on a new or upgraded PlayStation Plus membership – players who join PlayStation Plus during this year’s celebration can save up to 33% on select 12-month memberships.* For players who are currently a PlayStation Plus Essential or Extra member, save 33% on the remainder of your membership when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe.**

Sklapajuci Astro kontroler dok sam menjao R2 L2 precvikao sam flet kablic koji povezuje plocu i RL tastere. Da nema neko viska? :) (Izvinjavam se adminima ako ovo nije mesto, ali ovde se vodila diskusija ko kontrolerima i prepakivanjima)
1748421877904.png

Meni se desilo kad sam menjao pecurke pre par god pa sam uzeo u servisu u Durmitorskoj u BG jer čekanje sa alija nije bila opcija a i nije bilo neko dranje.

Pozdrav ljudi,
Planirao sam da uzmem jos jedan ps dualsense kontroler za ps5 i videh na sajtu big bang by bc group, jedan crveni za 9.000,00.
Da li je neko kupio nekad nesto kod ovog prodavca? Znacilo bi mi da znam, da li su legit.

Pozdrav ljudi,
Planirao sam da uzmem jos jedan ps dualsense kontroler za ps5 i videh na sajtu big bang by bc group, jedan crveni za 9.000,00.
Da li je neko kupio nekad nesto kod ovog prodavca? Znacilo bi mi da znam, da li su legit.
To ti je nekada bio BC group, pa kupili Slovenci, ozbiljna firma.

Pozdrav ljudi,
8600 moze ako im trazis u onom njihovom polju

Pogledaj samo koja je varijanta dzojpeda, ovi iz serije crvene su problematicni, jedan sam dao nazad na garanciju, X mu pobrljavio posle 5 dana

A kod mene bas takav crveni sljaka odavno, uzeo sam ga cim se pojavila boja. Kod mene je problematican bio ona purple, toliko je skripava plastika bila da je to neverovatno.

Da vam prenesem moje iskustvo menjanja drifta na standardnom džojstiku. Nađem na oglasima lika koji menja drift na hall effect. Povoljno, čujemo se, kaže kad ti zamenim sve savršeno ima da bude neće se nikad vratiti. Rekoh ok, meni malo tek driftuju ali reko aj da konačno rešim zauvek.
Odnesem, odradi, vratim se kući povežem na komp da uradim test, vidim minimalno se mrdaju. Kaže mi serviser, to je normalno, možeš da ideš na sajt da namestiš da bude savršeno. Mrzelo me naravno, rekoh, nek bude tako, neću osetiti u igri.
Kad pre neki dan levi stick počne da vuče ludački. Vežem na komp on kad ga vučem na desno, naglo se zalepi na levo.
Reklamirao mu, kaže donesi da rešimo. Tražio sam pare nazad, šta je radio pojma nemam, problem mi rešio nije, čak je i gore...

Moraš da ga kalibriraš, imas online pa izguglaj. Isto i kod mene bilo. Nedostajao ceo opseg ka gore. I onda kalibracija ga sredila.

Možda je kod tebe nešto drugo ali bih probao na tvom mestu.

Što se tice crvenog meni šljaka savršeno a ako ste me navukli da ga ureknem ima vas roknem 🤣

Ja ne uzimam više nove, samo polovno savršeni su i budu oko 5200. Samo revizija 1 A serija i nema problema.

Nazad
Vrh Dno