emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,295
Eto nešto što sam prešao na PC, ladno ima 6-7 godina. (Batman)
Nego ljudi ovaj Indiana Jones izuva, sve je savršeno tempirano što se tiče sidequestova i glavne priče. Maksimalna pohvala za zvuk kako je uradjen. Sinoć sam morao da pauzuram da vidim da li se kiša čuje od spolja ili iz igrice. Atmos je neverovatan a i na sluškama je vrh. Na Tajlandu kad stanes pored kamiona čuje se kako kiša udara o ciradu i drugačiji je zvuk kada si sa strane kamiona i kada odeš pozadi pa čuješ iz kamiona kapljice kiše kako udaraju.
Nadji samo dugmiće pa poruči...
Nego ljudi ovaj Indiana Jones izuva, sve je savršeno tempirano što se tiče sidequestova i glavne priče. Maksimalna pohvala za zvuk kako je uradjen. Sinoć sam morao da pauzuram da vidim da li se kiša čuje od spolja ili iz igrice. Atmos je neverovatan a i na sluškama je vrh. Na Tajlandu kad stanes pored kamiona čuje se kako kiša udara o ciradu i drugačiji je zvuk kada si sa strane kamiona i kada odeš pozadi pa čuješ iz kamiona kapljice kiše kako udaraju.
******, baš sam ortaku skoro napomenuo da vodi računa pošto je taj oglas idiotski napravljen. 5 vrsta dugmića a jedan krst.Ladno sam narucio verziju crni dugmici bele oznake X,O, kocka, trougao oznake umesto sarenih .... tek sada kada sam video tvoje sklopljeno sam shvatio da sam se za****o prilikom narucivanja ...![]()
Nadji samo dugmiće pa poruči...