Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Do 30 dana. Zakonski rok za rešavanje reklamacije na tehničke proizvode.

Onda moram uzeti i novi da ne bih bio toliko bez dzojstika, ili da platim servis 1700 dinara za popravku.

Velika je šansa da će ti zameniti za nov džojstik. Nemoj nositi u neovlašćeni servis, jer ćeš izgubiti garanciju na džojstik koji je takoreći nov.

Savet: Prilikom reklamacije traži zamenu za nov džojstik ili povraćaj novca. Imaš prava na to, jer je prošlo samo 2 meseca od kupovine.

Poslednja izmena:
Velika je šansa da će ti zameniti za nov džojstik. Nemoj nositi u neovlašćeni servis, jer ćeš izgubiti garanciju na džojstik koji je takoreći nov.

Savet: Prilikom reklamacije traži zamenu za nov džojstik ili povraćaj novca. Imaš prava na to, jer je prošlo samo 2 meseca od kupovine.
Hvala, ovo je bitno. Idem sada u Games da reklamiram i trazim nov dzojstik.

Edit: Zvao sam telefonom, rekli su mi da se dobija nov dzojstik za taj kvar i da se brzo resava u roku od maksimalno 10 dana. Tako da cu odneti ovaj i kupiti jos jedan nov. Hvala vam na savetima

Poslednja izmena:
Samo meni ni milimetar drifta,igram bo6 ranked
Glupo mi da razvalim ok gamepad a ceka hallefect legija-stize i Hallpi

unnamed.jpg

Da li je neko uzimao osim za dualsense i plate(oklop) za ps5 fat disc verziju 30th aniversary? Ako neko jeste molim za link?

Drugar kupuje PS5 pa ga zanima kakva forma Game Passa postoji kod njega?
Možete li navesti opcije i cene?
Ako ovo treba da ide na drugu temu neka moderi premeste.

Pitao me je da li može konzola da bude "narodni pevač" kao prethodne. Ja rekoh ne jer mislim da mogu da je ugase. Jesam u pravu?

Na PS-u postoje PS Plus Extra i Premium paketi koji su pandan GP-u. Ako ga ne zanimaju retro igre dovoljan mu je Extra.

Ovo drugo je izvodljivo ali gotovo nemoguće naći adekvatan FW. Čak i da nađe polovnu konzolu koja može ili jeste, platiće je duplo nego novu PS5. U suštini sa toliko popusta i razmena, ne isplati se.

Nisam mogao da cekam vise ( ko zna gde se zatutilo u pošti) R1,2 i L1,2 bele pošto u setu ne idu nego sam iskoristio plave koje sam imao.

Ne znam odakle im ove maske ali kao original su. Ceka se 30 godisnji...

Prilozi

• 20250427_230618.jpg
    20250427_230618.jpg
    91 KB · Pregleda: 105
  • 20250427_230625.jpg
    20250427_230625.jpg
    83.7 KB · Pregleda: 110
Jel postoji sada neka opcija da se kupi EA Play pretpata na USA nalog?
Do sada sam uzimao godišnju pretplatu preko allkey, pa gde se zalomi povoljnije, ali ih sada nešto ne vidim.

Nisam mogao da cekam vise ( ko zna gde se zatutilo u pošti) R1,2 i L1,2 bele pošto u setu ne idu nego sam iskoristio plave koje sam imao.

Ne znam odakle im ove maske ali kao original su. Ceka se 30 godisnji...
Možeš li pls da mu pustiš link baš toga što si uzoe na PM? Hoću da iznenadim kćerku sa jednim astrobotom :D

Radi li ikome Plex kako treba? Potpuno je nemoguće pustiti išta bez da ima random loading koji se rešava jedino ponovnim paljenjem videa, na internetu sam video da se i drugi žale.

Možeš li pls da mu pustiš link baš toga što si uzoe na PM? Hoću da iznenadim kćerku sa jednim astrobotom :D

4 ili 5 opcija videćeš, jedini Astro na tom oglasu. Medjutim dolazi bez belih R1,2 i L1,2. Ja sam iskoritistio plave koje sam imao, a beli su negde u prispecu koje sam odvojeno naručio. Mogu bele da ti dam samo da stignu, pošto mi se ovi plavi baš uklapaju a klincima je skroz ok ovako.

Da li je ok kupovina ovih stanica za punjenje kontrolera sa Temu-a ili su za izbegavanje?:)

Ni na originalu nije bas ultra smooth postavljanje, ali nije ni teško. Drago mi je što sam ga kupio za 25e kad sam bio preko, best buy u tom slučaju svakako.

Da li je ok kupovina ovih stanica za punjenje kontrolera sa Temu-a ili su za izbegavanje?:)
Uzeo ovu prije pola godine, radi posao odlično. Nekad se desi da treba ubosti ugao da fino kontakti nalegnu, da bi gamepad počeo da se puni, ali vremenom se uđe u štos. :)

I ja imam original, uzeo u Nemačkoj zimus kad sam bio za neke sitne pare. Nekako mi se ne ostavljaju kontroleri na TEMU punjaču, manje zbog kontrolera a više zbog sigurnosti u generalnom smislu, jer ti kontroleri tu stoje non stop, i kad nikoga nema kući a i noću dok spavamo. Jeste verovatno mala struja punjenja ali otkud znam šta su kinezi sa TEMU spakovali unutra, ne bih da testiram.

Ni na originalu nije bas ultra smooth postavljanje, ali nije ni teško. Drago mi je što sam ga kupio za 25e kad sam bio preko, best buy u tom slučaju svakako.
Aha, povremeno neće pa neće. Sve u svemu me podseća na Xperia Z2 dane jer sam imao dock za nju, i dalje mi je to omiljeno punjenje za telefon.

Uuu meni omiljeno punjena rolovana vešalica u maramici sa kajmakom, aaaaa punjenje za telefon...izvinjavam se 😁

Nazad
Vrh Dno