Hvala. Jel se zna otprilike koliko se ceka za popravku? Ako se ceka 1 mesec onda da odlucim da li da uzmem jos jedan nov dok je ovaj na popravci da ne cekam toliko Uzeo sam u games radnji.Hoce, reklamiraj...ako se prave blesavi pomeni inspekciju.
Hvala, ovo je bitno. Idem sada u Games da reklamiram i trazim nov dzojstik.Velika je šansa da će ti zameniti za nov džojstik. Nemoj nositi u neovlašćeni servis, jer ćeš izgubiti garanciju na džojstik koji je takoreći nov.
Savet: Prilikom reklamacije traži zamenu za nov džojstik ili povraćaj novca. Imaš prava na to, jer je prošlo samo 2 meseca od kupovine.
Pomiri se sa krshinom zvanom Dual Sense.Imam problem sa dzojstikom na ps5. Kada sa levom pecurkicom u igri idem pravo, lik skrece levo desno nece da drzi pravac, u meniju radi dobro.
Nije star dzojstik ni 2 meseca. Jel ce da uvaze garanciju za to?
Moracu, evo i novi koji sam uzeo skripi desna pecurkica kad je pomeram 😁Pomiri se sa krshinom zvanom Dual Sense.
Ove plave dugmiće pozadi si sam ugradio?Samo meni ni milimetar drifta,igram bo6 ranked
Glupo mi da razvalim ok gamepad a ceka hallefect legija-stize i Hallpi
Pogledajte prilog 489174
Da,pedale eXtremeRateOve plave dugmiće pozadi si sam ugradio?
Možeš li pls da mu pustiš link baš toga što si uzoe na PM? Hoću da iznenadim kćerku sa jednim astrobotomNisam mogao da cekam vise ( ko zna gde se zatutilo u pošti) R1,2 i L1,2 bele pošto u setu ne idu nego sam iskoristio plave koje sam imao.
Ne znam odakle im ove maske ali kao original su. Ceka se 30 godisnji...
Možeš li pls da mu pustiš link baš toga što si uzoe na PM? Hoću da iznenadim kćerku sa jednim astrobotom![]()
kupila mi žena za rođendanDa li je ok kupovina ovih stanica za punjenje kontrolera sa Temu-a ili su za izbegavanje?![]()
Uzeo ovu prije pola godine, radi posao odlično. Nekad se desi da treba ubosti ugao da fino kontakti nalegnu, da bi gamepad počeo da se puni, ali vremenom se uđe u štos.Da li je ok kupovina ovih stanica za punjenje kontrolera sa Temu-a ili su za izbegavanje?![]()
Aha, povremeno neće pa neće. Sve u svemu me podseća na Xperia Z2 dane jer sam imao dock za nju, i dalje mi je to omiljeno punjenje za telefon.Ni na originalu nije bas ultra smooth postavljanje, ali nije ni teško. Drago mi je što sam ga kupio za 25e kad sam bio preko, best buy u tom slučaju svakako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari