Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Gde je tu Sekiro ja da vas pitam?!

Pa na kraju, on nije za pocetnike. :D

Kad vec smo dotakli ovu temu, gledam da uzmem ovog The First Berserker: Khazan-a, pa posle Wukonga i Demon's Soulsa zaplovim Souls igrama i ja.
Pitanje da li na PC-ju ili na PS5 da se krene. U oba slucaja plasim se da ce da strada dualsense kontroler. :D

Igra mi se Elden Ring i Sekiro, ali kako ja to moram do 100% sve i Platinum je must, bice zestok izazov, posebno Sekiro.

Poslednja izmena:
Ja sam onda isao pravo u meso. Igrao bih i Elden ali me bas smara taj open world momenat

Ja sam u Diablo 2 imao lika na levelu 97 tako da mazohizam mi nije problem. xD
Mnogi preporucuju Elden Ring ili kao prvu jer je najbolja ili kao poslednju jer je najteza, tako da ne znam...
Ima vremena svakako.
Bedak mi je sto vidim da Soni isporucuje samo jedan dzojstik u konzoli.
Najverovatnije cu preko Istvana uzeti slim PS5 disk verziju.

Dodao bih Kena Bridge of Spirits, preslatka Pixar fazon animacija sa souls-like boss fight momentima. Igra napušta Extra katalog u aprilu, time limit izazov za souls mazohiste.

Dodao bih Kena Bridge of Spirits, preslatka Pixar fazon animacija sa souls-like boss fight momentima. Igra napušta Extra katalog u aprilu, time limit izazov za souls mazohiste.

probao, nisam se upecao, odustao posle dva sata
ne mogu da definišem šta me je tačno odbilo, znam samo da mi je priča delovala nekako shallow, a cartoonish stil svakako ume da prevari, igra uopšte nije za decu, samo tako izgleda

"Previše je ovaj svet mučan da bih se dodatno mučio i u nepostojećem".

Ovom logikom se vodim kod souls-like igara, topla preporuka svima :)
demon souls
ds1 - ds2 - ds3
bb - elden ring

po mom misljenju je najbolje igrati po ovom redosledu, sekiro eventualno na kraju ali to nije souls igra i dosta se razlikuje ritam u odnosu na ostatak

sto se "souls like" igara tice kao lies of p i slicne to su uglavnom igre koje imaju los combat, nemaju osecaj tezine. eventualno vredi odigrati nioh serijal

Ja sam je presao jos day one, ali mislim da je bio laksi mod, ne secam se da sam se previse mucio. Razmisljao sam da je obrnem opet na PS5, i uzmem platinum.
Nisam znao da ce da je izbace iz Extra kataloga, steta.

Ja sam je presao jos day one, ali mislim da je bio laksi mod, ne secam se da sam se previse mucio. Razmisljao sam da je obrnem opet na PS5, i uzmem platinum.
Nisam znao da ce da je izbace iz Extra kataloga, steta.
Ja isto prešao čim je izašla ali na normal mode 😀 odlična igra ,priča ,svet sve me je privuklo .Mazohistične igre nisam nikad voleo i uvek sam ih zaobišao jer sam se uvek plašio da cu da razbijem tv i konzolu ( pokušao Bloodborne par puta i nije išlo ). Veliki respekt ljudima koji platiniraju naslove poput Demon souls/Dark souls /Bloodborne/Nioh/Ghost of Tsushima/Returnal i sl .
Kao klinci smo na nes recimo igrali danima Teenage Mutant Hero Turtles bez save dok nismo prešli kraj .Pokušao sam tu istu igru da obrnem na PS5 skoro i nisam mogao da verujem kako sam to prešao kao klinac bez ikakvog cheat sistema 😀🤦.

I ja skidam kapu svakom ko voli da se pegla, lično sam skroz u drugom gasu.
Npr, sad mi je Space Marine legao kao kec na deset, rokačina u fulu.

"Previše je ovaj svet mučan da bih se dodatno mučio i u nepostojećem".

Ovom logikom se vodim kod souls-like igara, topla preporuka svima :)

Ne znam...meni to dosadno...neprekidni boss fight-ovi...dodge, parry, roll...repeat
Mslm, super ko voli, ne kudim.
Mada ljubitelj sam fantastike pa mi ponekad žao što ih ne igram jer vidim da su dobro kreirani svetovi i priče.
.

Poslednja izmena:
Returnal je mix srece i skila, za razliku od ostalih

Пробао сам јер је био на ПС Плус. Фино је било јер је СФ прича али, бар онај почетни ниво, много мрачно.
Одавно ме прошла воља (и време 😉) да цео дан водим бос фајтове. Сад више волим Скајрим, Фолаут, Сајберпанк где могу опуштено да истражујем свет.
Probaj Returnal

Елден није најбољи соулслике, а поготово не најтежи.

Бладборн је све што ће вам од соулса икад требати.

Hahaha, ni kao klinac nisam igrao Gran Turismo i Need for Speed. 😁 Voleo sam Twisted Metal i Driver.
Stara garda ovde zna te igre.
Dosta sam probirljiv- Souls like igre, Resident Evil, Silent Hill, Mortal Kombat, GTA, Far Cry, Diablo 4... To ću.
Fifu ću samo sa bratom da igram. 😊

Od danas i ja uso u playstation vode.uzoh digital verziju. Radi a necuuje se 👍Dugo nisam imao klasicnu tv konzolu... Sega mega drive :) pa onda zaludjivanje sa pc igrama... Pa sam se zarazio rucnim konzolama... Ps vita, switch lite i rekoh da zatvorimo gejmerski krug sa peticom... ( 3 deteta, ne stize se vise... Mnogo obaveza...) prvo sto sam kupio je the last of us 1, jako lepo izgleda, preso sam je davno ( strimovao na viti) da se podsetim stvarno dobra igra... Onda je na tapeti the last of us2... Ali posle toga mora da padne neki rpg ipak je to moja prica.. Vidim svi hvale elden ring. Da li treba pre toga neesto da se odigra? Koji final fantasy preporucujete? I imam jedno pitanje... Na viti sam davno odigrao the world of final fantasy ( nesto slicno kao pokemoni) to je ustvari igra za sony4... Posto sam tek uleteo u ovu pricu... Da li na ps5 moze da se skidaju ps4 igre? Tacnije odigrao bih ponovo world of final fantasy... Imam zelju witcher 3 ponovo ( na switchu je radio uzasno ali bilo je ipak fora da ga nosis na livadi, na wc solji itd :) jako sam zadovoljan i kontrolerom... Bas kvalitetno odradjeno.

Uzeo sam sa alija “oklop” za 30th anniversary gamepad. Jedno pola sata - sat posla za mene koji nikad nisam otvarao dualsense do sad i uspešno je spakovan. Bas sam oduševljen kako izgleda, i uopste kvalitetom samog kontrolera. Gotovo sam ubedjen da je ovo izaslo iz iste fabrike kao i originalni dualsense 😄

Prilozi

• IMG_1334.jpeg
    IMG_1334.jpeg
    131.8 KB · Pregleda: 54
  • IMG_1335.jpeg
    IMG_1335.jpeg
    185 KB · Pregleda: 52
  • IMG_1336.jpeg
    IMG_1336.jpeg
    262.1 KB · Pregleda: 52
Jeste 100% kao original su, uzeo sam astra a čekam 30 pa da ih preklopim.

P.S. naručio sam sa glossy dugmicima zbog krsta, baš sam gledao stavili glossy krst sa mat dugmicima. Mada mislim da ide više dugmica u paketu, zavisno koju si opciju izabrao.

Uzeo sam sa alija “oklop” za 30th anniversary gamepad. Jedno pola sata - sat posla za mene koji nikad nisam otvarao dualsense do sad i uspešno je spakovan. Bas sam oduševljen kako izgleda, i uopste kvalitetom samog kontrolera. Gotovo sam ubedjen da je ovo izaslo iz iste fabrike kao i originalni dualsense 😄
Aj baci link, bas bih naručio.

Ja sam u Diablo 2 imao lika na levelu 97 tako da mazohizam mi nije problem. xD
Mnogi preporucuju Elden Ring ili kao prvu jer je najbolja ili kao poslednju jer je najteza, tako da ne znam...
Ima vremena svakako.
Bedak mi je sto vidim da Soni isporucuje samo jedan dzojstik u konzoli.
Najverovatnije cu preko Istvana uzeti slim PS5 disk verziju.
Najlakša i najlošija Souls igra je Elden ring bar meni, spucaš 30h nikad nemaš pojma gde treba da ideš i šta treba da radiš bez nekog walk-through jer jel nemam vremena 200h svaki ćošak mape ispitati. Plus je Elden ring verovatno najlakša Souls igra.
Za početnika isto preporučuje redom prvo Demon Souls.
Po težini to izgleda ovako od najlakše
Elden Ring
Demon Souls
Dark Souls 3
Dark Souls 2
Bloodborne
Dark Souls 1
Sekiro

Meni lično najdraže su Dark Souls 1, Bloodborne zbog horor atmosfere i Demon Soul's.

Jeste 100% kao original su, uzeo sam astra a čekam 30 pa da ih preklopim.

P.S. naručio sam sa glossy dugmicima zbog krsta, baš sam gledao stavili glossy krst sa mat dugmicima. Mada mislim da ide više dugmica u paketu, zavisno koju si opciju izabrao.
Ja sam pogrešio uzeo sam mat dugmiće jer sam mislio da će i krstić biti takav, ali on je glossy onaj 3d print tako da bolje da sam i dugmiće takve uzeo

Nazad
Vrh Dno