Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Eto. Ja se prvi put susreo s tim na Honor Magic 6 Pro. Pre toga imao RN12 Pro koji je mid-range i nisam imao tu opciju.

Uglavnom, zanimljivo je da uređaj pokazuje 100% čak i kada nije stvarno napunjena do kraja jer zapravo AI radi adaptive charge, uređaj uči navike korisnika i na osnovu njih radi procenu punjenja. Na PS5 toga verovatno neće biti, osim tog adaptivnog puštanja napona u zavisnosti od stepena napunjenosti baterije.

I dalje ne mogu da se odam utisku da su rešili da zapostave PS5 fat. Ovo je samo prva stvar koju će revizija konzole imati, a original ne. Ko zna šta će još da zakidaju u budućnosti. Gnev se javlja zbog ovakvih sitnica, a ne deluje da su svesni toga.

Zato ja uvek uzmem najnoviju verziju. Dok stara još drži cenu, prodam i uzmem nov. Međutim sada je razlika ogromna da bi mi se to isplatilo u ovom trenutku.

ps5 pro cpu je na nivou ryzen 3700x a to je cpu star 5 godina, gpu nesto kao 7700 xt sa boljim rt, tako da nema nista od nativnog 4k, sve je ovo upscale sa 2k ako ne i nize.
zumiraju 10x u neki ugao i kazu - evo ljudi vidite kako bolje izgleda :D

Ma sta ste se uhvatili za PC. Hocu bre Uncharted 5, Tomb Rider dostojan ona prethodna tri, RDR2 u 60k FPS, Witcher 4, da ne nabrajam po zelji.

Mafiju cemo eto dobiti.

Ovaj PS5 pro je trebao biti base version s ovom snagom. Sramotno je da Uncharted 4 PS5 ne moze da vuce na najjacoj grafi.

Play Station nikad nije bio socijalna opcija za igranje, osim pred kraj karijere sa uhakovanom konzolom, nego uvek premijum, od PS1 do danas.

To sto nam je high end grafa sa 180€ skocila na 800€ vise je pitanje bahatosti proizvodjaca nego bilo cega drugog.

Astrobotu se radujemo, u praksi placamo za nastavak Demo Aplikacije za kontroler sa primesama pucanja na nostalgiju igraca.

Najgori primer muzenja krave mi je TLOU I. Dakle base igra PS3, Remaster PS4, Remake PS5, a igra i za trojku i mehanika i grafika sasvim OK.

Kažem ja, najgora generacija konzola do sada. U stvari Switch tu u neku ruku i odskače, odavno se Nintendo ne trka u perfomansama. A Sony i Mcft više ne znaju gde biju. Ovo što smo dobili je istovremeno i tužno i smešno.

Ne vidim da će išta bolje da bude ubuduće tako da sam uveliko počeo da odvajam u fond za novu maHinu. A ovi nek šišaju ovce slobodno.

Play at 60fps, or up to 120fps, with 4K output and ray tracing for compatible games  ​

With the power of the PS5 Pro console, compatible games can be played at 60fps, or up to 120fps, with Ray Tracing and AI-enhanced 4K resolution using PSSR—all at the same time—on your 4K TV.

Au sve je up to ne obecava uopste

Poslednja izmena:
Koji usb bluetooth dongle pouzdano radi sa bluetooth slušalicama?
Neke Philips ako je bitno.

Priča se da se polako odustaje od tradicionalnih konzola a ide se na igranje u oblacima.
Ja mislim da će nova generacija biti nekakav hibrid, tu je i AI.
Baš se dosta očekuje (očekivalo) od ovih sadašnjih.

Priča se da se polako odustaje od tradicionalnih konzola a ide se na igranje u oblacima.
Ja mislim da će nova generacija biti nekakav hibrid, tu je i AI.
Baš se dosta očekuje (očekivalo) od ovih sadašnjih.
To se priča već 10 godina, ljudi su izgleda zaboravili na Google Stadia :D
I ova generacija je već hibrid, sve igre možeš da strimuješ na PS5, a i na Xbox-u ako se ne varam.

Koje bi slusalice preporucili do nekih 170maraka wireless za plejku? Jer mi je mali prije par dana zakacio nogom za usb dongle od pulse 3d slusalica i slomio... nosio majstoru da proba napraviti ali nije uspio

Sad čekamo The Last of Us remaster za PS5 Pro!

Kakva glupost. Rade remaster igre kojoj nista ne fali. Graficki se sasvim fino drzi i nece joj trebati remaster ni 2030., a kamoli sada.

Sta je sledece? Remaster Cyberpunk 2077?

Pravi novitet za PS5 Pro :D
Remastere igara starijih od jedno 15 godina i podrzavam, ali kad najave ovako nesto je tolika glupost da nema dalje.

Kada smo vec Remastera za PS5 evo ga jos jedan koji izlazi uskoro

^ samo još jedan dokaz u nizu koliko je ova generacija konzola besmislena, sve se svelo na remastere kao najlakši i najbrži način za obrt novca

Sta kazete za novi update?
Meni se bas svidja novi pocetni (Welcome) hub, nekako je sve preglednije, napokon moze detaljnije da se vidi koliko je kontroler napunjen.

Sta kazete za novi update?
Meni se bas svidja novi pocetni (Welcome) hub, nekako je sve preglednije, napokon moze detaljnije da se vidi koliko je kontroler napunjen.

I meni. Užasno me nervira prenatrpani ekran na 5-ici. Ovako je bar malo bolje.

Btw..

Nadam se da će ovo da ubrza X-box cloud gaming.

Nazad
Vrh Dno