Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

А која је разлика између стримовања на јутуб и на твич? Видим да може да се стримује и на твич преко конзоле.
Ne bi trebalo da ima neke velike razlike što se kvaliteta stream-a tiče. Twitch je inače neka vrsta standarda za gaming stream.

Nisam palio PS5 bas dugo i danas upalim na 10 min i vidim notifikacije od pre 5 dana i pre 2 dana da sam dobio kao po pozivu premium kao neki period i da imam da redeem kada hocu... da li je to samo da me navuku da opet igram i potencijalno kupujem ili nesto sto redovno daju svima bez obzira da li igraju ili ne igraju?

Elden Ring na PS5 mislim da i jeste vrsta digitalne droge bio 🤯. Velika motivacija da uđeš posle dan dva neigranja. Velika frustracija posle serije gubitaka. Malo high od otkrivanja predela i prelaska bosova. Bes, nezadovoljstvo i gašenje sledi. I tako u krug do kraja posle par meseci.
Mislim da li iz sonija šalju neaktivnim igračima premium nagrade samo da ih vrate u sistem? Da li i vi koji igrate skoro svaki dan dobijete isto to? Pa sam pitao da proverim da razumem kako se ponašaju i čime sve služe da povećaju profit od igrača.

Mozda nekom pomogne ne znam dali je neko vec pisao o tome.
Bilo je reci da na usa Amazonu je najevtinije i najsigurnije kupivati gift kartice. Medjutim problem je kako otvoriti tamo nalog. Meni je ovako upalilo
Otvorio sam nalog na amazon uk. Nakon toga sam (guglajte lako je) promenite region na us. Tamo ukucajte bilo koju adresu iz drzava bez poreza i neki telefon isto bilo koji.
Nakon toga sam dodao 3 nase kartice visa elektron i visa inspire kao i kreditnu ali sam u podacima stavio moju pravu adresu u Srbiji. I to je bilo to. Nakon toga sam kupio gift kartice bez problema.
UK nalog na Amazonu se vrlo lako otvara i ne traze nikakvu dokumentaciju.

Realno konzola za nas koji nismo imal 4ku
Bogami, i ja koji nisam imao ps4 sam nakon ~2 godine na ps5 došao u situaciju da sam odigrao sve što me je zanimalo.
U zadnje vreme igram multiplatform igre poput Elden Ringa.

Jedino što me drži da ga ne prodam je GTA 6. Pro uzimam samo ako dobijemo potvrdu da će GTA 6 raditi u 60fps.

Bogami, i ja koji nisam imao ps4 sam nakon ~2 godine na ps5 došao u situaciju da sam odigrao sve što me je zanimalo.
U zadnje vreme igram multiplatform igre poput Elden Ringa.

Jedino što me drži da ga ne prodam je GTA 6. Pro uzimam samo ako dobijemo potvrdu da će GTA 6 raditi u 60fps.
Upravo je ta prica i kod mene aktuelna, mislim da zadnja 3 meseca nemam 10 sati igranja. A bogami krenuo sam godinu jako i onda leto... sad će jesen pa aj jovo nanovo

Da se igra sta? Sony zaboravio da nove konzole treba da prate i nove igre.
Jutros baš palim PS5, gledam šta ima od igara, šta je izlazilo u zadnje vrijeme, tuga. Gledam šta ima upcoming i do kraja 2025, jako jako tanko, većinu toga ću odigrati/probati na računaru.

17. jula sam dobio anketu od Sonija za PS da upunim. Koliko sam zadovoljan, šta fali... Tako sam im zabiberio, da ako iole budu uzimali u obzir moju recenziju, a mislim da nisam jedini, spustiće cene i poboljšaće izbor igara u pretplati. Znam da su verovatno puste želje, ali sam uradio šta sam mogao :)

Jedno pitanje za iskusne konzolase :D
Nikada do sada nisam imao konzolu, uglavnom sam igre igrao na PC-u, ono sto sam igrao ranije jesu sportske igre, fudbal, kosarka i GTA. Moje pitanje je, vredi li sada uzeti konzolu ili cekati Pro verziju? Pitanje je najvise zbog GTA VI, kako ce raditi na Pro, a kako na obicnoj verziji, mada to verovatno niko ne moze da kaze za sada :)

Ako si spreman da cekas godinu dana onda cekaj, ja mislim da se ne isplati

Opet 80e ode za novi kontroler, plus igra. Odmah mi je poslao link, sreca pa vec nema sest kontrolera. :ROFLMAO:

Biću zainteresovan za novi PS kontroler kad reše stick drift, mislio sam da me neće stići al evo već neko vreme bukvalno ne mogu da igram ništa sa tim džojstikom. Desna palica na svakih 10-15 sekundi samo ošine na gore, što znači da kamera skače uvis i sve 3d igre učini neigrivim.
S druge strane, Xbox one kontroler koji sam do nabavke ps5 konzole koristio za PC gejming - i posle 6 godina i dalje sjajno radi, iako su palice malo izlizane, al lako je kupiti one pečurke svakako. Ali odvikoh se od njega jer sam kao hteo da koristim povoljnosti dualsense-a, uz DSX. Sad svakako nema smisla.

Meni beli (što je došao uz konzolu) posle 2 i po godine isto uhvatio drift u desnom analogu, bio je mažen i pažen ali džaba.
Galctic purple imam oko 2 godine i za sad radi odlično.
Camo sam uzeo pre jedno 2 meseca i nekako deluje daleko kvalitetnije u odnosu na ova dva gore.

Meni je isto sad otisao jedan od joypada koja je dosla sa konzolom. Konzola je kupljena pri izlasku.

od aprila '21. šljakaju oba bez problema, verovatno zavisi i od igara i od igrača, odnosno načina ophođenja

Свако добро , као поносни власник PStationa 5 од 16 Априла 2024 год. се регистровах код вас данас ,због проблема са џојстиком и "Дрифтoм"
Прашина нема везе са "Дрифтом" имао сам PS4 2 год. И за "Дрифт" нисам ни знао до PS5.тј до прошле недеље, волим да играм WarZone .И десни стик "нишан" је кренуо да "Лута" сам од себе. У гигатрону сам купио конзолу са гаранцијом ,плус доплата са продуженом гаранцијом , Однео сам им џојстик и прихватили рекламацију. Данас је 31. 07. Однео сам га 29.07. Радник који ми је преузео џојстик ми је објаснио "Дрифт" фабричком грешком!?.Од мене толико.

Pa ako se pokvario nakon 2 meseca onda se i smatra fabrickim defektom, tako je po zakonu (da budemo precizni tako je unutar 6m od kupovine)..

Tebi svakako ne menja nista, dobices novi dzojstik i to je to.

Biću zainteresovan za novi PS kontroler kad reše stick drift, mislio sam da me neće stići al evo već neko vreme bukvalno ne mogu da igram ništa sa tim džojstikom. Desna palica na svakih 10-15 sekundi samo ošine na gore, što znači da kamera skače uvis i sve 3d igre učini neigrivim.
S druge strane, Xbox one kontroler koji sam do nabavke ps5 konzole koristio za PC gejming - i posle 6 godina i dalje sjajno radi, iako su palice malo izlizane, al lako je kupiti one pečurke svakako. Ali odvikoh se od njega jer sam kao hteo da koristim povoljnosti dualsense-a, uz DSX. Sad svakako nema smisla.
Potpisujem ovo. Ortak ima PS5 i evo već treći kontroler mu dobio stick drift. Jako su loše odradili kontrolere. Na PS4 mu nijedan nije otišao, a i jPS4 i PS5 se igraju svakodnevno po dosta sati. Sramota za Sony.

Mozda jeste losiji kvalitet PS5 kontrolera, ali ista stvar se desavala i na PS4. Barem kod mene, i opet kao po pravilu na gamepad-ovima koji su manje korisceni. I nije fabricki defekt, samo su loseg kvaliteta potenciometri u palicama.

Vrh Dno