Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Pitanje u vezi Horizon Forbidden West. Uzeo sam u psn usa prodavnici igricu preko browsera. Sada na ps5 mi ne nudi mogucnost nadogradnje na ps5 verziju. Mozemo igrati ps4 verziju ili kupiti ps4/ps5 verziju Zar nije nadogradnja besplatna?

Koliko se secam oni su najavili free update posto je igra izasla prvo za ps4, ali posto je onda verzija za ps5 bila skuplja onda su rekli da to ipak nece biti tako..

Edit: ako si uzeo preko storea imao si sigurno da biras koju ces verziju pre kupovine

ako si uzeo preko storea imao si sigurno da biras koju ces verziju pre kupovine
Uzeo sam preko storea u browseru.
U psn prodavnici kod igre pise:
Edition includes:
  • Full game (PS4™).
  • Horizon Forbidden West PS5™ digital version upgrade at no extra cost.

Gledali smo ali jednostavno se ne pojavljuje opcija za apgrejd.

Ne. Ni u storu ni pre startovanja igre.

Prilozi

• IMG_20231117_160921.jpg
    IMG_20231117_160921.jpg
    323.5 KB · Pregleda: 32
  • IMG_20231117_160913.jpg
    IMG_20231117_160913.jpg
    326.6 KB · Pregleda: 32
Standarni zabagovani Soni. Nemaš drugu opciju nego da nekako dođeš do podrške.

Meni jedna od najjačih/najdražih horora Alien Isolation pa kilometar ničega i onda ostali naslovi ..nadam se dobrom sličnom nastavku .Koliko sam neprospavanih noći,živaca i godina života skratio sa tom igrom ko zna .
Apsolutno delim tvoje mišljenje! Kao što kažeš ... puno lufta, pa tek ostali!
Pravi horor, da se u*ereš ...
Postoje neke glasine da se radi na nastavku, rana faza, ali dok ne vidim zvanično ... a i prvi deo kako se završio, sve je ukazivalo ...
Nejasno mi je da se ovoliko čeka ...

Pisao bih ali ne mogu kontakt podrske ili online agenta da nadjem. Dobijam preko supporta neke likove koji daju beskorisne savete. 😡
Pisi na twiteru oficijalnom support nalogu, rade u drugoj vremenskoj zoni ali odgovaraju brzo (meni su jednom odgovorili odmah ali sam slao nesto kasno uvece)

Edit: pisi na @AskPlayStation
Ja sam im pisao za novu godinu 31.12 u 20:41, odgovorili su mi za 7min :D

Kazi mi koj je to HDMI kabl,moracu i ja da menjam,ovaj se nenormalno greje kad igram zahtevne igre.
U pitanju je Linkom HDMI 2.1 3m.
Bilo ko ako ima neki savet u vezi kvalitetnog HDMI kabla,bio bih mu zahvalan.
Preporuka za HDMI_kabal debeo kvalitetan konstantno ladan nikakav problem nemam sa njim od kad sam uzeo PS5 :D

And good news for existing owners of The Last of Us Part II on PlayStation 4! You will be able to upgrade to a digital version of The Last of Us Part II Remastered for $10 USD(3) at launch.(4) You’ll also be able to import your saves from the original game to Part II Remastered.

Ja sam pola igre prešao, pitanje je sad da li da čekam ovo ili da završim 🤔

Dobro je da se ne zaletih i ne odigrah TLOU2 odmah po završetku keca 😁

Taman da sačekam da izađe Remaster, pa da je pređem. Kupila sam je odavno, ali nikako da dođe na red. :LOL:

^ Takođe. Kupih je pre 2 godine, a nikako da dođe na red. Sačekaću da izađe remaster, pa ću odigrati njega.

Vrh Dno