Uzeo sam preko storea u browseru.ako si uzeo preko storea imao si sigurno da biras koju ces verziju pre kupovine
Piši podršci.Uzeo sam preko storea u browseru.
U psn prodavnici kod igre pise:
Edition includes:
- Full game (PS4™).
- Horizon Forbidden West PS5™ digital version upgrade at no extra cost.
Pisao bih ali ne mogu kontakt podrske ili online agenta da nadjem. Dobijam preko supporta neke likove koji daju beskorisne savete. 😡Piši podršci.
Apsolutno delim tvoje mišljenje! Kao što kažeš ... puno lufta, pa tek ostali!Meni jedna od najjačih/najdražih horora Alien Isolation pa kilometar ničega i onda ostali naslovi ..nadam se dobrom sličnom nastavku .Koliko sam neprospavanih noći,živaca i godina života skratio sa tom igrom ko zna .
Pisi na twiteru oficijalnom support nalogu, rade u drugoj vremenskoj zoni ali odgovaraju brzo (meni su jednom odgovorili odmah ali sam slao nesto kasno uvece)Pisao bih ali ne mogu kontakt podrske ili online agenta da nadjem. Dobijam preko supporta neke likove koji daju beskorisne savete. 😡
Preporuka za HDMI_kabal debeo kvalitetan konstantno ladan nikakav problem nemam sa njim od kad sam uzeo PS5Kazi mi koj je to HDMI kabl,moracu i ja da menjam,ovaj se nenormalno greje kad igram zahtevne igre.
U pitanju je Linkom HDMI 2.1 3m.
Bilo ko ako ima neki savet u vezi kvalitetnog HDMI kabla,bio bih mu zahvalan.
Mislio sam i ja da ce tako, ali nista.Klikni na te tri tačkice, jel izbacuje tu nešto kao verzije igre?i
Moraš unistalirati PS4 verziju, jer nije u pitanju upgrade sa PS4 na PS5 već potpuno nova igra.Mislio sam i ja da ce tako, ali nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari