Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Na fifi mislim da je iskljuceno po defaultu, plus se manifestuje tako sto kada ti se igrac umori bude ti teze da stisnes brzo trcanje

Dodatak postolja za vertikalno držanje će naplaćivati 30usd. WTF
Koje lopuže...
Pogledajte prilog 408336
Sta vam je bre? I dalje ce dolaziti sa postoljem. Samo ce sad moci i da se kupi odvojeno kome treba mada ne znam sta ce nekome 2 komada

While a horizontal stand will still be included with the console, you'll now also be able to purchase a vertical stand for $30.

Aj pročitaj još jednom o tome.

Jasno piše da ako želiš da postaviš konzolu uspravno, moraćeš da dokupiš postolje. Ono koje dolazi uz konzolu je samo za postavljanje u horizontalnom položaju.

Uz konzolu se do sada dobijalo univerzalno postolje, s tim što sam ja provalio da može i vertikalno tek prije pola godine, skoro godinu ipo mi je PS5 stojao vertikalno bez postolja :D

Uz konzolu se do sada dobijalo univerzalno postolje, s tim što sam ja provalio da može i vertikalno tek prije pola godine, skoro godinu ipo mi je PS5 stojao vertikalno bez postolja :D
Ja sam otpocetka znao da moze uspravno sa postoljem ali ga svakako drzim bez, lepse mi je mnogo.

Zna li neko da li se ocekuje jos neki pad cena PS5 konzole zbog izlaska novijih verzija? Da li sacekati da izadje nova verzija ili sad kupovati stariju?

Ima li još neko problem na ps5, neće user da se uloguje, samo stoji status u profilu Appear Offline…

Ја сам приметио да ми 5 пута у последњих 2 месеца није хтео да се улогује кад се упали конзола.
Рестарт и поново качење на мрежу кроз подешавања су помагали увек.

Ја сам приметио да ми 5 пута у последњих 2 месеца није хтео да се улогује кад се упали конзола.
Рестарт и поново качење на мрежу кроз подешавања су помагали увек.
Nikada nisam imao dotični problem, ni jednom.

Nisam ni ja do sada. Ispostavilo se da su Sonijevi serveri bili u problemu

Da li ste probali sa VPN-om, radi li onda?

Ja sam probao, s tim da sam to radio preko telefona... ukljucio VPN na US i odradio hotspot na PS5. Ali bez uspeha, isto je bio crn ekran.

Ne verujem da sad ima veze sa tim da sam morao bas VPN sa Aljaske, jer mislim da mi je nalog napravljen na Aljasku.

Ja sam se isto tako mucio sa XBOX-om (potpuno drugi slucaj) i hotspot preko telefona nije pomagao. Ipak, ako ruter moze da radi kao VPN kijent, onda bi to trebalo da bude druga prica - meni je to resilo problem.

Ja sam probao, s tim da sam to radio preko telefona... ukljucio VPN na US i odradio hotspot na PS5. Ali bez uspeha, isto je bio crn ekran.

Ne verujem da sad ima veze sa tim da sam morao bas VPN sa Aljaske, jer mislim da mi je nalog napravljen na Aljasku.
nesto mi u malom mozgu stoji info da kada radis hotspot sa telefona i VPNom da drugi uredjaj ne koristi tako, odn. kao da nisi ukljucio VPN....
neka me neko ispravi ako sam lupio

Nazad
Vrh Dno