blue
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2002
- Poena
- 785
Wreckfest sigurno ovo ima. Pomislio sam prvo da su mi pokvareni dugmići kad probam FIFA i rade normalno.Koja igra?
Wreckfest sigurno ovo ima. Pomislio sam prvo da su mi pokvareni dugmići kad probam FIFA i rade normalno.Koja igra?
Sta vam je bre? I dalje ce dolaziti sa postoljem. Samo ce sad moci i da se kupi odvojeno kome treba mada ne znam sta ce nekome 2 komadaDodatak postolja za vertikalno držanje će naplaćivati 30usd. WTF
Koje lopuže...
Pogledajte prilog 408336
While a horizontal stand will still be included with the console, you'll now also be able to purchase a vertical stand for $30.
Koliko sam ja razumeo horizontalni stand ce dolaziti uz konzolu a kako je on sad razlicit od vertical stenda, vertikalni ce se kupovati posebno.Sta vam je bre? I dalje ce dolaziti sa postoljem. Samo ce sad moci i da se kupi odvojeno kome treba mada ne znam sta ce nekome 2 komada
![]()
PS5 Slim is real and out in November
Sony has finally announced the revised PS5 modelwww.gamesradar.com
Igrao sam ga davno. Mislio sam da zna za haptic pa da mu ne radi kako valja.Wreckfest sigurno ovo ima. Pomislio sam prvo da su mi pokvareni dugmići kad probam FIFA i rade normalno.
Ja sam otpocetka znao da moze uspravno sa postoljem ali ga svakako drzim bez, lepse mi je mnogo.Uz konzolu se do sada dobijalo univerzalno postolje, s tim što sam ja provalio da može i vertikalno tek prije pola godine, skoro godinu ipo mi je PS5 stojao vertikalno bez postolja![]()
Zapravo novi PS5 ce poskupljati za 50$Zna li neko da li se ocekuje jos neki pad cena PS5 konzole zbog izlaska novijih verzija? Da li sacekati da izadje nova verzija ili sad kupovati stariju?
Nikada nisam imao dotični problem, ni jednom.Ја сам приметио да ми 5 пута у последњих 2 месеца није хтео да се улогује кад се упали конзола.
Рестарт и поново качење на мрежу кроз подешавања су помагали увек.
da li je uspeo neko da "prevazidje" ovaj crn ekran?Isto. Sad je skinuo i pokrenuo dva puta, ništa, crn ekran
Inače UK nalog, premijum
Ako ti za utehu ni u Sloveniji ne radi video kako kazu nema za tvoj regionNema od toga ništa sa srpskom IP adresom ti video sadržaji tipa kupovina,iznajmljivanje filmova preko PS konzola nikada nisu funkcionisali u Srbiji
Ja nisam probao ali cu danas probatiDa li ste probali sa VPN-om, radi li onda?
nesto mi u malom mozgu stoji info da kada radis hotspot sa telefona i VPNom da drugi uredjaj ne koristi tako, odn. kao da nisi ukljucio VPN....Ja sam probao, s tim da sam to radio preko telefona... ukljucio VPN na US i odradio hotspot na PS5. Ali bez uspeha, isto je bio crn ekran.
Ne verujem da sad ima veze sa tim da sam morao bas VPN sa Aljaske, jer mislim da mi je nalog napravljen na Aljasku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari