Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Размишљао сам и о лотоу, 3.000.000 је 7ица.
А узми рачун већ играм. 😀

Moze li jedno pitanje koje je glupo ako mogu tako da kazem . Sobzirom da sam nov u ps svetu sta mu dodje 1y pass

Имам и ја питања.
Како се излази из игрица, нема као на компу, exit, qiut..?
Како се брише игрица?
Speedstorm не може се наксчи на сервер, већ други пут.

@faca U nekim igrama poput Elden Ring treba otići u meni i settings i izaći. Zatim sve isto kao u drugim igrama. Samo držiš PS logo dugme na kontroleru i vratiće te u glavni meni. Igre se brišu najlakše tako što ih obeležiš i stisneš dugme levo od trougla pa Delete opciju. Možeš obrisati i više od jedne ako odeš u podešavanja i Storage.

Ima i kad pritisnes PS dugme, druga ili treca ikonica s leva je Game selector ili kako vec, odatle moze da se zatvori igra

Pitanje u vezi poklon igre do 20. oktobra na USA storu.
Imam USA nalog jos sa PS4 konzole. Uzeo bih sada novu PS5 konzolu, ulogovao se na nalog i aktivirao konzolu. Da li bih mogao pokupiti besplatnu igru? Da li je dovoljan USA nalog ili treba i VPN?

Mislim da niko ne zna odgovor na to pitanje, kampanja za tu promociju im je katastrofa, toliko je nedorečenosti...

Ја сам активирао конзолу у среду за сада нема тих игрица или је не знам да пронађем.

Pitanje u vezi poklon igre do 20. oktobra na USA storu.
Imam USA nalog jos sa PS4 konzole. Uzeo bih sada novu PS5 konzolu, ulogovao se na nalog i aktivirao konzolu. Da li bih mogao pokupiti besplatnu igru? Da li je dovoljan USA nalog ili treba i VPN?
Ja sam citao to sa slovenackim forumima da konzola mora biti prvo paljenje na usd nalogu i oni koristili vpn

A meni moje pitanje za pass ? Jel to dodatak igrice ? Ogranjicenje ? Ilineka vrsta subscribe ?

Већ пар пута се PS5 губи са мреже, не може да се повеже. Јавља се CE-109502-7 грешка, шта може да буде проблем?

Izviite ako propuštam očigledno, ali ne nalazim na USA PS store ponudu za dokupljivanje nadogradnje za GTA V sa PS4 verzije na PS5 verziju.

Zna li neko?

Sve ok, lepo izgleda, ali ovo nije ingame i gameplay prikaz... Nego cutscenes...
I prvi deo je imao namunjene i dimanične cutscenes i dalje se sećam one kada izbegavaš metak Mister Negative rotacijom tela koje "leti" kroz kombi koji je u vazduhu usled sudara, a sam gameplay je ipak gafički bio znatno drugačiji.
Ograda da ne govorim o remastered verziji za PS5 jer sam igrao igru na PS4....

Izviite ako propuštam očigledno, ali ne nalazim na USA PS store ponudu za dokupljivanje nadogradnje za GTA V sa PS4 verzije na PS5 verziju.

Zna li neko?
I mene ovo interesuje , mada sad je GTAV PS5 na popustu ni 10$ :D

I mene ovo interesuje , mada sad je GTAV PS5 na popustu ni 10$ :D
Ne postoji to što vi tražite. Mora da se kupi full igra ponovo za next-gen konzole. Rockstar je to bato, gde oni da ne izmuzu još love, ako mogu.

Bilo je to na popustu za 10$ kada je izaslo za konzole, ona expanded verzija ili sta je vec

Bila je opcija da kupis Online za 10$ dobijes PS5 upgrade.

Bilo jeste sniženo, ali to su sve standalone verzije igre, ne postoji opcija da se dokupi patch samo. Ako hoćeš next-gen verziju, džabe ti što imaš verziju za stare konzole, kad moraš ponovo da uzmeš celu igru po full ceni.

Evo ga https://www.gamesradar.com/buying-g...es-x-is-more-complicated-that-it-needs-to-be/
9.99$ je bilo za next gen verziju, to sam i kupio bio prosle godine, 3 meseca je bilo na popustu
Meni sad nudi ps5 ver za $9
Bilo jeste sniženo, ali to su sve standalone verzije igre, ne postoji opcija da se dokupi patch samo. Ako hoćeš next-gen verziju, džabe ti što imaš verziju za stare konzole, kad moraš ponovo da uzmeš celu igru po full ceni.
Da li postoji nacin migracije trenutnog progresa sa PS4 na novokupljenu PS5 ver il je bas pravi standalone?

U vezi besplatne igre za nove vlasnike PS5 konzola:

The free game promotion for new PS5 owners was only available to players who created a new PSN account. However, as of October 3, 2023, PlayStation has revised the terms of the promotion so that it is now invitation only. This means that all new PS5 owners will need to wait to see if they are selected to receive a free game.
If you are selected, a banner will appear after you activate your PS5. The banner will take you to a page where you can choose one game from a list of eligible titles to download for free.

The free game promotion for new PS5 owners was only available to players who created a new PSN account. However, as of October 3, 2023, PlayStation has revised the terms of the promotion so that it is now invitation only. This means that all new PS5 owners will need to wait to see if they are selected to receive a free game.
If you are selected, a banner will appear after you activate your PS5. The banner will take you to a page where you can choose one game from a list of eligible titles to download for free.
Jajare...

EDIT: Ovo za GTA V mi ništa nije jasno, osim da postoji opcija da kupim igru ponovo za 40USD... :)
Kupio sam je davno u PS4 eri, mislim od člana @arheolog1981 , nikad igrao, pa razmišljam da probam, ali stvarno neću da dam ponovo novac za 10+ godina staru igru...

Jos jedna reklamacija drifta resena zamenom potenciometra, navodno...

Ovakve "akcije" plus ogromno poskupljenje PSN pretplate izazivaju revolt i negativni publicitet na sve strane.

Najnoviji Sony potezi su bas zabrinjavajuci. Izgleda da su bas opijeni rekordnom prodajom konzola pa misle da mogu da rade sta hoce i da se ne trude previse. A konkurencija ne spava.

Ne znam, nista mi se to ne dopada.

Veovatno je glupo pitanje i verujem da je odgovor negativan, ali ipak da pitam.. :)

Imam peticu odavno, ako sad napravim potpuno nov nalog, sa novim mailom i registrujem ga, možda budem imao šanse da zakačim taj baner ili ništa od toga?!

Jel nalog mora da bude US ili mogu evropski, imam već US, pa kad pravim bar da uzmem i evropski, možda nekad zatreba?

Veovatno je glupo pitanje i verujem da je odgovor negativan, ali ipak da pitam.. :)

Imam peticu odavno, ako sad napravim potpuno nov nalog, sa novim mailom i registrujem ga, možda budem imao šanse da zakačim taj baner ili ništa od toga?!

Jel nalog mora da bude US ili mogu evropski, imam već US, pa kad pravim bar da uzmem i evropski, možda nekad zatreba?
Pitaj boga druže, vidiš da su neorganizovani, ne umeju jedno obaveštenje da sastave...

Poslednje što su napisali, kome pošaljemo banner poslalil smo i to je to.

Nazad
Vrh Dno