Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Moze preporuka HDMI 2.1 splitter, napomena splitter a ne switch. Treba mi da jedan signal ide iz PS5 u TV a drugi u AVR. Ovo mi resava da mi u AVR dolazi 7.1 signal a ne 5.1 preko ARC-a posto AVR ne podrzava e-ARC. A ne daju mi se pare za novi AVR just yet...
Javi ako nađeš nešto, mada sam skoro prelomio da zamenim AVR...

Pre par nedelja sam bio na Kipru i tamo pazario beli za 49e, bas sam ubo akciju. Charging station bio 25e.

Nece kod nas popusti. Imate KP pa uzmite malo jeftinije. Charging station platio kod nas oko 20e, odlicna stvar.

Što se charging stanice tiče imate Trust za oko 15e, meni već pola godine radi skroz ok

Izgleda da ce u bliskoj buducnosti moci da se stream-uju i PS5 igre i to u 4K na PS5... naravno tesko da ce to kod nas moci, ali trenutno je u beta fazi u Severnoj Americi.

Ja sam se razmišljao da li mi treba charging station i shvatio da bi mu lokacija bila takva da BIH morao da ustajem kad hoću da uzmem gamepad da se igram.
Meni su GP na donjon polici stola u dnevnoj sobi - uzem, upalim, startuje se PS, TV se automatski prebaci na odgovarajući HDMI. Kad konzola prijavi da je GP low battery uzmem kabl koji je pored mene na koji punim telefon, ubodem i nastavim da igram.

Kako vama izgleda taj setup sa charging station?

Juce pazario charging station za 19.99e.

Preorder odradjen za Spiderman gamepad.

1691493215283.png

Poslednja izmena:
Ja sam se razmišljao da li mi treba charging station i shvatio da bi mu lokacija bila takva da BIH morao da ustajem kad hoću da uzmem gamepad da se igram.
Meni su GP na donjon polici stola u dnevnoj sobi - uzem, upalim, startuje se PS, TV se automatski prebaci na odgovarajući HDMI. Kad konzola prijavi da je GP low battery uzmem kabl koji je pored mene na koji punim telefon, ubodem i nastavim da igram.

Kako vama izgleda taj setup sa charging station?
Meni PS5 stoji uspravno, pored tv-a, a punjac sa dzojsticima pored konzole.
Malo mi je konzola sakrivena iza TV-a, nisam kuci, da okacim sliku..

Meni u TV komodi u fioci stoji charging station i sva peroferija za PS, gamepado, sluske i VR. A za sto sam kupio na aliju nosac da gamepad bude tacno ispod stola pa da rotiram pun prazan ali nisam zalepio jos uvek.

Prilozi

• -1705319243285742998.jpg
    -1705319243285742998.jpg
    179.4 KB · Pregleda: 87
Meni nesto ni ne treba charging station, zato ga i nemam, mozda jer se ne igram mnogo, brzo se napune, mogu da iskuliram dva sata lol

5 puta sam procitao da se uverim da li dobro razumem, problem je sto treba ustati jednom u ko zna koliko, kad se desi da se isprazni kontroler.
Pobednik meseca avgusta 🏆🥇

Meni konzola stoji desno od tv komode uspravno iznad woofera, a 3 stationa sa 6 DSova, 2 pulse slusalica i jos nekih PS sitnica mi stoji u jednoj od prednjih pregrada koja imaju vrata da ne bi padala prasina po DSovima zbog stickova. Po meni zbog cuvanja DSova charging station je must accessory

Meni punjač stoji na sabvuferu pored kauča. :LOL: Sednem, uzmem džojstik, a kad završim samo ga spustim i on nastavi da se puni. Konzola je pored TV-a, u uspravnom položaju.

@Labello, @PanonskiNS, @emaremare
Hvala na odgovorima. Generalno je kako sam i zamišljao.
Meni bi najviše odgovarao neki model koji može da se okači na zid.

@nikornla i @DBraveZ (i ostali kojima je ispalo smešno)
Kada ste ograničeno pokretni, da i odlazak do televizora može biti problem. Ali nema veze, važno je da sam pobedio u avgustu.

@anicai to je prilično ok rešenje, ali nažalost nije univerzalno. Nemam slobodnu ravnu površinu pored kreveta, osim eventualno zid.

@bbK1ng izvini stvarno, nije mi proslo kroz glavu da je tako nesto u pitanju, mislio sam da je cist hedonizam.. Nije bilo lose namere

to je prilično ok rešenje, ali nažalost nije univerzalno. Nemam slobodnu ravnu površinu pored kreveta, osim eventualno zid.
Možda da staviš stočić pored kauča? Postoji i zidni nosač za punjač, možda bi ti on više odgovarao. Samo ne znam da li šalju za Srbiju, pogledaću posle, pa ću ti poslati na PP ako želiš.
Edit: Ima zidni nosač na AliExpress-u - Monzlteck Wall Mount for PS5(Dualsense) Controller Charging Station, 2000 din (1500 + 500 poštarina).

Poslednja izmena:
Meni u TV komodi u fioci stoji charging station i sva peroferija za PS, gamepado, sluske i VR. A za sto sam kupio na aliju nosac da gamepad bude tacno ispod stola pa da rotiram pun prazan ali nisam zalepio jos uvek.
Odlepi se "kvalitetan" kineski lepak, gamepad tras, i eto štete...

@Labello, @PanonskiNS, @emaremare
Hvala na odgovorima. Generalno je kako sam i zamišljao.
Meni bi najviše odgovarao neki model koji može da se okači na zid.

@nikornla i @DBraveZ (i ostali kojima je ispalo smešno)
Kada ste ograničeno pokretni, da i odlazak do televizora može biti problem. Ali nema veze, važno je da sam pobedio u avgustu.

@anicai to je prilično ok rešenje, ali nažalost nije univerzalno. Nemam slobodnu ravnu površinu pored kreveta, osim eventualno zid.
Ah, mislio sam isto kao i @DBraveZ , izvinjenje, znam koliko je to zajbano.

Uglavnom, kao sto je neko spomenuo, postavi se pored kreveta/kauca i taman bude tu negde na dohvat ruke. Ja se licno ne bih igrao sa nekim 3rd party zakacaljkama za zid sem ako nije bas provereno, jer ako se slucajno otkaci, steta nije mala.

Vrh Dno