Svaki ima drift osim ako nije day 1 nov, ne koristen. Uzmes FPS koji mozes da nastimas na 0% deadzone za palice i vidjet ces. Prosli koji sam "pokvario" mi nije imao drift ni nakon pola godine igranja.Kako proveravate da li džojstik ima drift?
Jel ima negde u podešavanjima, aplikacija/dodatak...?
već su pisali ljudi, ne mora se nositi i konzola, samo gamepad i računUpravo sam i ja to rekao. Mada, dok ne pocne da pravi ozboljne probleme, po meni, ne treba ga reklamirati. Inace, vise ces biti bez gamepada, nego sa gamepadom toko perioda koji je pokriven garancijom. Kakva je sada situacija? Da li uvazavaju reklamaciju uz fiskalni racun samo, ili moras da doneses celu konzolu....? Ja sam konkrento uyeo svoj primerak u Gigatron-u.
mislim da moze po serijskom brojuDa li kada se kupi gamepad zasebno prodavac moze da zna da je bas taj gamepad iz te kutije?
Ok, za one kontrolere sa kutijom mi je još i jasno. A kako razaznaju one koji su došli sa konzolom? Obzirom da su se urazumili te ih popravljaju/zamenjuju a da prethodno ne traze da doneseš i celu konzolu kako su ti ranije činili. Naravno, fiskalni račun se podrazumeva.Zameni donju masku sa ovim iz garancije 👹
Da li si pre PS5 imao PS4?Ne znam šta vi očekujete od konzole ali ja sam se sit naigrao. Sto se mene tiče nije bitno da je ekskluziva za sony ili uopšte za ps5. Sve igre sto su i za četvorku izašle na ps5 izgledaju i rade dosta bolje, meni dovoljno za uživanje
Ne znam šta se dešava sa kompanijama koje razvijaju igre ekskluzivno za PS5...2-3 ekskluzive za 2 godine, poprilicno losa situacija kad se poredi sa ps4.
Problem je na nivou industrije, a ne sonija.
Nisam ispratio situaciju sa PES-om niti sam znao kakva je situacija, otprilike igram PES5 poslednjih 15 god kad mi se igra fudbal, ali radovao sam se igranju na konzoli fudbala nove generacije, kad ono .!.Konami je to primenio na PES i na žalost sadržaj je katastrofalan a da još bude gore zarađuju više nego ikada na PESu.
Pa cek, sad je korona razlog i za to? Jedini period od par godina u novijoj istoriji da je ceo svet sedeo zakljucan kuci, ljudi su bili toliko ocajni od dosade da si mogao 200e da im naplacujes igre.Svi su zaboravili na pauzu oko korone itd.
Gameplay je odličan i same utakmice su dobre, problem je što je skriptovan previše. Nema skoro ničega (ML,Liga,Kup) već samo online divizije i prijateljske. Tim leveluješ coinima koje dobijaš zaslugom ili plaćanjem. Na ovom drugom zaradjuju, a igra na mob gde se najviše igra ima preko 600.000.000 downloada.Nisam ispratio situaciju sa PES-om niti sam znao kakva je situacija, otprilike igram PES5 poslednjih 15 god kad mi se igra fudbal, ali radovao sam se igranju na konzoli fudbala nove generacije, kad ono .!.
U čemu je fora sa ovim, zašto izgleda kao vnogo, zašto je besplatan i kako oni na tome zarađuju kada se nikome ne dopada?
Šestica, 2013 i 2021 to su poslednja izdanja na datom engineu u tom trenutku i ujedno najbolji pesovi. 21 sam izlizao, što na kompu što na PS, dosta je ako eFootball dobije ML dobije ako ne dobije ima šta da se igra. Razmišljam da se vratim NBA posle 25 godina, toliko od prilike nisam ni pratio liga pa se ponovo aktivirao zbog klinca. Inače pečovanje na PC je za PES dovedeno do savršenstva, šteta što na PS nema te slobode.Zadnji dobar PES je PES2021. Uzmeš njega i pečuješ. Probao sam par puta FIFA da igram i završim sa vaterpolo rezultatom. Tipa 8:5, 7:6 i sl. Previše sporo, previše predvidljivo. Golovi kad se daju deluje kao slow motion u odnosu na PES. Mislim, jeste FIFA realnija (sem broja golova) ali ja da hoću realan fudbal, izašao bih da igram sa društvom na lokalnom terenu. Hoću da se zabavim. PES je arkada i što su ga više približavali FIFA serijalu, sve je gori. Najbolji PES (potpisujem) je bio PES 2013 na PS3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari