Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Nemaš razloga da se opterećuješ time, tako da slobodno isključi konzolu kada poželiš.

Ja mu obično pevam uspavanke pre gašenja: "imam jednog medu plišanog", ili onu pesmu iz "laku noć deco", tu baš voli. Nikakav problem do sada, radi kao doksa.

Ne gasim ga bukvalno nikad, samo rest mode i vozi :)
Tjst gasio sam pred more i to

Isto i ja uglavnom rest mode, ali i kad ga gasim tretiram ga kao i svaki drugi uredjaj u kuci.

Samo bez čupanja kabla pošto ima i takvih pajsera kad im pozajmiš konzolu. Nije se meni desilo ali drugaru ortak vratio konzolu ona u repair mod. Reko ovaj ladno nije ugasio nego samo iščupao 😡

Ne bih da zvučim sebično, ali ne znam šta bi me nateralo da nekome pozajmim konzolu, vođen prethodnim iskustvima sa pozajmljivanjem PC opreme.

Poslednja izmena:
Žena, auto i konzola se ne pozajmljuju nikome. 😉

Samo bez čupanja kabla pošto ima i takvih pajsera kad im pozajmiš konzolu. Nije se meni desilo ali drugaru ortak vratio konzolu ona u repair mod. Reko ovaj ladno nije ugasio nego samo iščupao 😡
A dobro, repair mode ide i kad izvadis iz struje dok je u rest modu, desilo se i meni jednom da ga mahinalno stavim u rest mode pre izvlacenja iz struje, nista strasno.

Par puta mi nestajala struja i u rest modu i u toku samog igranja, ništa se nije desilo. Uđe konzola u repair mode, traje to par sekundi i bootuje se sve normalno posle toga. Naravno da nije preporučljivo čupati regularno kabl iz struje dok je konzola u radu zbog memorije koja može da se koruptira, mada je meni i komp više puta ostajao bez struje u radu pa mu nikad ništa nije falilo.

Samo da javim da je konzola stigla :) U utorak popodne me je kontaktirao agent iz SBB-a, jutros u 10 me je zvao kurir.
Btw, GoW Ragnarok je stigao na disku.

a62ad720f6b7ca4d66e8597d3873345e16129ba4-scaled.jpg

"The show will run a bit over an hour, focusing on PS5 and PS VR2 games in development from top studios from around the world. Expect a glimpse at several new creations from PlayStation Studios, as well as spellbinding games from our third-party partners and indie creators."

Sudeci po glasinama koje kruze mesecima unazad trebalo bi ovo da bude dobar showcase, pre svega sto ce konacno biti i gameplay vec najavljenih igara tipa Spiderman 2 a verovatno i prikaz novih kao recimo novi (rimejk) MGS od Bluepointa koji je skoro pa potvrdjen.

Sudeci po glasinama koje kruze mesecima unazad trebalo bi ovo da bude dobar showcase, pre svega sto ce konacno biti i gameplay vec najavljenih igara tipa Spiderman 2 a verovatno i prikaz novih kao recimo novi (rimejk) MGS od Bluepointa koji je skoro pa potvrdjen.
Pozeljan neki novi IP, voleo bih da vidim Wolverine i naravno rimejk MGSa…

Wolverine sa hapticom na L2 i R2 može bude odličan slasher. Mada bi bilo bolje da urade neki IP gde si okoreli negativac na tak fazon, hasan seckati.

Wolverine sa hapticom na L2 i R2 može bude odličan slasher. Mada bi bilo bolje da urade neki IP gde si okoreli negativac na tak fazon, hasan seckati.
Rekao bih da je upravo dualsense ,odnosno haptic na l2,r2 i vibracije ,zajedno sa mnogo brzim loading u igre ,brzom kretnjom kroz meni,najveca prednost ps5 u odnosu na ps4.Igre graficki kao da jos uvek nisu prilagodjenje snazi ps5 .Barem vecina .Kod nekolicine dosad sam primetio i rekao sebi ovo je prava ps5 igra .Ali radujem se onom sto dolazi ,nadam se da ce sve vise da bude ovih 'pravih' ps5 igara ..

Je l' sam ja jedini koji gasi trigere? :D

Kakvi ,da ih ugasim dobijam ps4 pro ,skoro :) . Mozda zavisi od igara koje igras ,za neke su nebitni ..

Pa bas me nervira i smara sto mi se dzojstik otima i sto uvek imam osecaj kao da cu da ga polomim, mada mi je najveci problem buka jer stalno igram nocu kad svi spavaju

Pa bas me nervira i smara sto mi se dzojstik otima i sto uvek imam osecaj kao da cu da ga polomim, mada mi je najveci problem buka jer stalno igram nocu kad svi spavaju
Nedavno sam se prvi put susreo sa DS kontrolerom na PS5, takođe igram samo noću, kada svi ostali spavaju. Počnem da vrtim onog majmuna u Astru, ulazi supruga u sobu, kaže, čoveče šta se to tako čuje :D Skinem slušalice, stvarno se čuje ozbiljno :) Mada, sjajno je šta sve može.

Dobro ,al zar to nisu zvukovi iz joya ,nevezano za trigere?Pitam iz razloga jer je te zvukove moguce iskljuciti ,nevezano za trigere ..?

Poslednja izmena:
Nedavno sam se prvi put susreo sa DS kontrolerom na PS5, takođe igram samo noću, kada svi ostali spavaju. Počnem da vrtim onog majmuna u Astru, ulazi supruga u sobu, kaže, čoveče šta se to tako čuje :D Skinem slušalice, stvarno se čuje ozbiljno :) Mada, sjajno je šta sve može.

Prilozi

• 5ty31sz8w1091.jpg
    5ty31sz8w1091.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 97
Dobro ,al zar to nisu zvukovi iz joya ,nevezano za trigere?Pitam iz razloga jer je te zvukove moguce iskljuciti ,nevezano za trigere ..?
Ne, to je bukvalno zvuk trigera kako klikcu i mehanizma koji ih steze i opusta. Pucanje rafala u nekoj igri ti je ekvivalent masini za sivenje, kada je tisina u sobi naravno

Nazad
Vrh Dno