Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Koji je najjeftiniji nacin uzeti Modern Warfare II key ? CDkeys ga ima za €50.19 ...ima li slucajno jeftinije ?

..ili da da kupim profil :D :D sorry morao sam

GAMIVO 42€ je bull*hit jer trebamn imati neku njihovu pretplatu. 56$ je.

I kako sada kad je uzeo kod sebe ima ps+ a kad se ulogujem sa njegovim nalogom kod mene nema ps+?

Zdravo svima, prelistah poslednjih 30ak strana i mislim da ovog pitanja nije bilo, ako jeste, izvinjavam se:

Naime, razmišljam da kupim PS5, konkretno ovaj Ragnarok bundle koji SBB nudi svojim korisnicima, pa me zanima da li neko zna da li je taj kod za GoW Ragnarok redeemable i na US i na UK PS Store ili samo na UK? Svakako ću napraviti oba naloga, mada sam primarno mislio da napravim US, međutim možda je ipak bolja opcija uraditi primarni UK nalog ako već GoW dolazi sa kodom za EU tržište.

P.S. Gledao sam igre koje su dostupne na PS+ a među njima nisam video NBA 2k23, pa pretpostavljam da je najbolje uzeti je na kada bude sniženje? Digital Deluxe Edition je do 11.05. na sniženju, eto prilike!

Hvala unapred!

Ne znam konkretno za taj bundle ali u 99% slučajeva konzole koje se prodaju kod nas dolaze sa kodovima za UK naloge.

Zdravo svima, prelistah poslednjih 30ak strana i mislim da ovog pitanja nije bilo, ako jeste, izvinjavam se:

Naime, razmišljam da kupim PS5, konkretno ovaj Ragnarok bundle koji SBB nudi svojim korisnicima, pa me zanima da li neko zna da li je taj kod za GoW Ragnarok redeemable i na US i na UK PS Store ili samo na UK? Svakako ću napraviti oba naloga, mada sam primarno mislio da napravim US, međutim možda je ipak bolja opcija uraditi primarni UK nalog ako već GoW dolazi sa kodom za EU tržište.

P.S. Gledao sam igre koje su dostupne na PS+ a među njima nisam video NBA 2k23, pa pretpostavljam da je najbolje uzeti je na kada bude sniženje? Digital Deluxe Edition je do 11.05. na sniženju, eto prilike!

Hvala unapred!
Pre svega mislim da uopste ne dobijas code, vec disk verziju.

Ja sam u Gigatronu uzeo isti bundle i tu sam dobio GoW na disku.

Ubacio, instalirao i igrao i to sve na svom US nalogu... ali to svakako je nebitno ako je disk verzija.

Ne vidim nigde na SSBu da eksplicitno pise da nije disk u pitanju. Eventualno to da proveris... ali ako je code, onda sigurno mora da se redeem-uje na nekom EU nalogu.
Ali i tu ne vidim bitnu razliku, mozes da imas oba naloga. US i UK pa na UK samo redeem-ujes GoW a na US uzimas igre jer su jeftinije na popustima zbog razlike dolara i funte.

Takođe sam mišljenja da se dobija disk verzija, mada negde pročitah da je u pitanju samo kod (strani Youtuberi su kupovali ovaj bundle i dobijali samo kod nevezano za PS verziju).

Hvala svakako, ne igra neku značajnu ulogu svakako, mada je nekako logičnije da se dobija sam disk uz konzolu.

Ako je kod, nije bitno ako već imaš US nalog a kod je za EU, aktiviraš kod na EU nalogu i US nalog će takodje imati pristup toj igri.

Вероватно пише на кутији да ли је код или диск унутра.

Ako dobijes disk on moze na bilo koji region, ali ako uz disk ide neki kod onda ti treba UK nalog da bi ostvario to sto je u kodu - u suprotnom mozes da igras samo to sto je na disku.

Potvrdjujem ovo iznad, imao sam situaciju sa Spidermanom, Morales mogu da igram a kod za prvi deo koji sam dobio, morao sam na UK nalog da ubacim, pa sam ga shareovao na US.

Ево сад сам баш цимао другара, он је узео преко СББ-а и диск је добио

Hvala puno momci!

image_2023-05-09_151351325.png

Sad samo čekam da me kontaktiraju, baš me zanima koliko će im trebati vremena i koliki je rok isporuke.

EDIT: Uspešno redeemovana 2x$10 koda i kupljen NBA 2k23 Digital Deluxe Edition, prilično jednostavna procedura.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se na doublepostu, ali evo informacije ako nekoga zanima: rok isporuke je 15 dana, javiću kada stigne.

Jel moguće da PS5 konzola ima toliko đubre od wifi-a da 5GHz mrežu ne može da nahvata na 3 metra u istoj prostoriji? Jeste da je uvučena u tv komodu ali gleda na ruter majku mu. Ugurao telefon unutra i normalno radi.

Kod mene je udaljenost od rutera oko 10 metara i radi bez ikakvih problema

Komedijaš, a?😄

Povezan je PS lan kablom nego sam hteo da testiram wifi (5GHz). Na 2.4GHz se i nakači jedva, na 5 nikako. Problem je što prikazuje pun signal, a konekcija u mušmulama. Da je zveknuo čip, valjda ne bi konzola izlistavala silne mreže...

Evo ne znam bogumi

Jel moguće da PS5 konzola ima toliko đubre od wifi-a da 5GHz mrežu ne može da nahvata na 3 metra u istoj prostoriji? Jeste da je uvučena u tv komodu ali gleda na ruter majku mu. Ugurao telefon unutra i normalno radi.
Meni konzola stoji na spratu iznad rutera, ruter u prizemlju i to čak nije ni soba direktno ispod moje, prolazi kroz jedan zid i ploču i imam pun signal, nakačen komp, tv, telefon i PS5 na isti ruter sve radi bez problema. Inače obican mts ADSL ruter.
Edit: Sve je nakačeno preko wifi da ne bude zabune, lan kabl ne koristim uopšte.

To je samo nekompatibilnost mreznih kartica. Ja imam laptop koji na 5ghz ima download 10mbps a upload je ~500. Ja imam pravilo da mi fiksni uredjaji koriste kabl, a mobilni wireless.

Da, to je sigurno neka nekompatibilnost. Imam slican slucaj sa firminim laptopom - kada smo kod mojih, sve radi kako treba ali kod zeninih nema sanse da se nakaci na WiFi. U oba slucaja je SBB provajder

Kod mene na kablu meri tipa 600-700/2-5 Mbps a trebao bi 1000/1000 🤦‍♂️

Da, to je sigurno neka nekompatibilnost. Imam slican slucaj sa firminim laptopom - kada smo kod mojih, sve radi kako treba ali kod zeninih nema sanse da se nakaci na WiFi. U oba slucaja je SBB provajder
Ti bi u tazbini da bude kao kod mame i tate, eeee pa ne može.

On topić meni radi wifi normalno na 10m kad se igra u drugoj sobi ali ga svakako drzim na lanu iako je u dnevnoj pred rutera.

Može li pointer na heatsink koji bi mogao da se upari sa 980 Pro i da staje u PS5.

I da ih ima u Srbiji.

beQuiet mc1 (običan, ne pro verzija)

Možda glupo pitanje, ali, da li se gubi garancija stavljanjem dodatnog SSD-a (pošto se PS5 otvara, mada opet, kako će oni znati da je otvaran...) ?

Nope. Ne otvaras ga, ne skidas stiker, nego samo skidas plastiku sa gornjeg dela. Isoi kao kad bi zamenio bele plastike sa nekom drugom bojom koju Sony prodaje.

A da, zaboravih da je ta plastika samo dekoracija delimično.
Svakako, bolje pitati :) Hvala !

Kako vi gasite ps5? Da li je stetno posle igranja samo ici na gasenje bez da se ceka da se ohladi I slicno. Vidim xbox je ubacio opciju da jos neko vreme radi vent pre nego sto se potpuno isključi. Naravno pricam o totalnom gasenju, ne rest Modu.

Nazad
Vrh Dno