Pre svega mislim da uopste ne dobijas code, vec disk verziju.Zdravo svima, prelistah poslednjih 30ak strana i mislim da ovog pitanja nije bilo, ako jeste, izvinjavam se:
Naime, razmišljam da kupim PS5, konkretno ovaj Ragnarok bundle koji SBB nudi svojim korisnicima, pa me zanima da li neko zna da li je taj kod za GoW Ragnarok redeemable i na US i na UK PS Store ili samo na UK? Svakako ću napraviti oba naloga, mada sam primarno mislio da napravim US, međutim možda je ipak bolja opcija uraditi primarni UK nalog ako već GoW dolazi sa kodom za EU tržište.
P.S. Gledao sam igre koje su dostupne na PS+ a među njima nisam video NBA 2k23, pa pretpostavljam da je najbolje uzeti je na kada bude sniženje? Digital Deluxe Edition je do 11.05. na sniženju, eto prilike!
Hvala unapred!
Meni konzola stoji na spratu iznad rutera, ruter u prizemlju i to čak nije ni soba direktno ispod moje, prolazi kroz jedan zid i ploču i imam pun signal, nakačen komp, tv, telefon i PS5 na isti ruter sve radi bez problema. Inače obican mts ADSL ruter.Jel moguće da PS5 konzola ima toliko đubre od wifi-a da 5GHz mrežu ne može da nahvata na 3 metra u istoj prostoriji? Jeste da je uvučena u tv komodu ali gleda na ruter majku mu. Ugurao telefon unutra i normalno radi.
Ti bi u tazbini da bude kao kod mame i tate, eeee pa ne može.Da, to je sigurno neka nekompatibilnost. Imam slican slucaj sa firminim laptopom - kada smo kod mojih, sve radi kako treba ali kod zeninih nema sanse da se nakaci na WiFi. U oba slucaja je SBB provajder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari