radjenovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.06.2018
- Poena
- 95
Kupljena od kolege sa posla, original kabl. Korišćen Sony godinu dana, radilo na 4k.Nova konzola sa originalnim hdmi kablom?
Kupljena od kolege sa posla, original kabl. Korišćen Sony godinu dana, radilo na 4k.Nova konzola sa originalnim hdmi kablom?
Mozda moras da isprogramiras HDMI port. HiSense televizori su skoloni tome npr. Znaci, probaj da da pokrenes opcije za konkretni HDMI port i da odaberes nesto poput "advance settings" ili sl. ako postoji. Ako je preko istog kabla radilo i kod kolege, moralo bi da radi i kod tebe. Sigurno je do TV-a.Pozdrav svima, izvinjavam se što samo upadatam u temu. Pretražio sam je i nigde nisam mogao da pronađem rešenje, uzeo sam PS5 umesto PS4 slim, i mislio sam da ću na TVu sad moći igrati u 4k rezoluciji, međutim kako sam povezao odmah mi je bacio 1080p i piše da ne podržava 4k. U pitanju je Vox 55ADS314BU
Ja je igrao kad se pojavila, batalio sam posle par sati. Nešto mi je combat dosadan bio i nije me uopšte vuklo da nastavim sa igromJel igrao neko Kenu? Svi hvale nenormalno
Jel su ovo novosti za PC ili PS verziju? I da l isu za običnu ili remaster verziju?Odličan mesec. Istovremeno izašao veliki peč za The Last of Us Part I koji ispravlja mnoge bagove i dodaje dosta toga https://twistedvoxel.com/the-last-of-us-part-1-update-1-003-patch-notes/
Pa bukvalno je u naslovu te vesti: "The Last of Us Part 1 Update 1.003 Drops On PS5". Isti patch je već izašao za PC. I naravno da je za remaster verziju, zašto bi izbacivali patch za 10 godina staru igru kada su se iscimali da naprave remasterJel su ovo novosti za PC ili PS verziju? I da l isu za običnu ili remaster verziju?
Ne vidim po spisku da li su ispravili boje u mračnim scenama (budu skroz isprane, kako Google kaže zbog "umetničkog efekta" što je čista glupost).
Mala korekcija, nije za remaster vec za remakePa bukvalno je u naslovu te vesti: "The Last of Us Part 1 Update 1.003 Drops On PS5". Isti patch je već izašao za PC. I naravno da je za remaster verziju, zašto bi izbacivali patch za 10 godina staru igru kada su se iscimali da naprave remaster![]()
Pretpostavljam da nateraju ljude da je kupe sad kad najave dvojku, ali tesko da ce se ovajditiDobar mesec, jedino me buni sto izbacuju svoju igru iz kataloga sledeceg meseca (Spider Man). Mislio sam da su njihove igre bezbedne od izbacivanja i da tu nece biti iznenadjenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari