Nisam ništa razumeo, kako kupujete dopune za turski PS Store?Da, uspeo sam i ja preko CryptoPay da kupim DELUXE na Turskom nalogu. Kostalo me je 27e, jer sam koristio ETH, pa nije bilo konverzije. Uzecu kontam jos 1 ili 2 godine cisto da ako ukinu to, meni da ostane PS+Kada znas sta radis, treba ti sat vremena za sve....s tim da CryptoPay radi verifikaciju (selfi, pasos, vozacka) pa se to nekome mozda nece svideti.
Osim pretplate, igrice su prilicno jeftine, recimo skoro duplo
Isplati se da se cimas....
Jedino na KP… ali po radnjama nigde.Zdravo ljudi. Da li postoji uopste bilo gde kod nas da se kupi konzola bez propratnih nekih *******cija, vec cista konzola? Svi daju uz 3 igrice ili uz hd kamere, nigde ne mogu da nadjem samo konzolu kao konzolu (standardno, konzola +1 dzojstik).
To i ja gledam. Bukvalno nigde po radnjama nema te opcije. Najjeftinija je sa tom hd kamerom.Jedino na KP… ali po radnjama nigde.
Zar za to ne treba Tier 3 na Cryptopay?...
@Čika_Kure ne kupujes dopunu. Napravis novi PSN nalog sa zemljom Turskom. Kreiras nalog na CryptoPay, uradis verifikaciju i onda trazis virtuelnu karticu njihovu. Uplatis novac na nju (preko crypto ili uplatis preko svoje debitne kartice na sajt, pa prebacis na virtuelnu karticu) i onda registrujes tu karticu kao payment na tom novom Turskom nalogu. Kupujes direktno na PS Store
Ako sam te dobro razumeo to je samo za jezik prikaza interfejs konzole, ali ne i za izbor jezika u igrama. Zar ne?Ako se dobro secam, podesavas jezik na profilu pa to onda vazi i na konzoli i na webu. Npr, u PS Plus aplikaciji na mobilnom imas opciju Storefront Language i mislim da se izabrani jezik onda sinhronizuje i sa konzolom.
e *** sto ne okaciste pre nedelju dana, ajde kolko kosta Ragnarok preorder? Da se poturcim uoči Kratosa
Da, to je za interfejs konzole i PS StoreAko sam te dobro razumeo to je samo za jezik prikaza interfejs konzole, ali ne i za izbor jezika u igrama. Zar ne?
- U suprotnom bih rado dodao nemački kao jezik za igre na USA nalogu.
Ne mozes da menjas region naloga, mozes samo da otvoris novi sa drugim regionomMenjanje regiona vazi samo za evropske naloge, ne i UK cini mi se? Sad kad se svi poturce. 44 eura je Ragnarok koliko vidim
![]()
Još samo da saznamo da li Cripto.com u ovom momentu funkcioniše sa turskim PSN i našom karticom, i da li se pored početnih 20 funti za izdavanje virtuelne Visa kartice plaća mesečno održavanje i provizija po svakoj transakciji.O ovome sam pisao jos u martu i postavljao detaljno uputstvo ali tada nije bilo zainteresovanih...
Da, to je za interfejs konzole i PS Store
Jezik u igrama zavisi od igre do igre, neke imaju podrsku za vise jezika a neke ne. Mislim da je mala sansa da imas nemacki na igrama na USA nalogu ali uvek mozes da probas
Ne mozes da menjas region naloga, mozes samo da otvoris novi sa drugim regionom
Takođe, na linku koji si postalo piše da novootvoreni CryptoPay nalozi više ne funkcionišu za plaćanje na turskom PSN, već da funkcionišu samo nalozi koji su ranije otvoreni.crypto.com kartica radi samo za UK residents tako da mora da se radi sa CryptoPay, to sam napisao vise puta
clan 13umble13ee je napisao da je juce aktivirao karticu a njegov drugar pre par dana tako da bih rekao da radi
Da, ima neka sitna provizija po svakoj transakciji i mesecno odrzavanje od 1€ ali to moze da se izbegne ako se uradi unload kartice. Sve lepo pise na linku koji sam postavio
Sad sam bas bio kod njih, kad mi rekose likovi 106 k samo sam rekao neka hvala na KP ce se kupitiEvo ga cenovni pobednik:
![]()
Konzola PlayStation 5 - 825GB + PS5 FIFA 23 + DualSense + Slušalice Pulse 3D White | Games online shop
FIFA 23 FIFA 23 za PS5 donosi nam najautentičnije fudbalsko iskustvo u jednoj video igri sa najvećim timovima i zvezdama. Ove godine tu je preko 19.000 igra...www.games.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari