Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Nisam upućen za dopunu preko novčanika.
Znam da je bilo priče da ne može tako, jer moraš imati vezanu karticu za taj novčanik i ona mora biti iz zemlje na koju je otvoren nalog. Možda grešim, ali sam siguran da je tako pisano ovde za EA Play pretplatu kada je bila neka promocija.

Ja sam se nadovezao na post iznad mog. Sve radnje se odrade na nalogu koji je isti region kao disk, a na konzoli na drugom nalogu koji je drugi region mozes da igras. Primer ja imam CP2077 eu a igram na us ps5 verziju koju sam updateovao na uk nalogu. Ako izadje DLC moram da ga kupim na UK nalogu ali cu moci na us da ga igram.
Što se tiče DLC-ova, to zavisi od igre do igre. Kod nekih igara nije moguće šerovati Dlc-ove.

Ja sam se nadovezao na post iznad mog. Sve radnje se odrade na nalogu koji je isti region kao disk, a na konzoli na drugom nalogu koji je drugi region mozes da igras. Primer ja imam CP2077 eu a igram na us ps5 verziju koju sam updateovao na uk nalogu. Ako izadje DLC moram da ga kupim na UK nalogu ali cu moci na us da ga igram.

E ovo me najvise i zanimalo.
Procitao sam vec gomilu stvari oko ovoga i svi pisu da funkcionise bez problema.

Ne funkcioniše, ali to ćeš saznati na teži način.

Edit: Ovo što je napisao @rAMA je tačno, i čista kocka je da li ćeš moći da koristiš sejvove ili ne.

mislim da je već pisano o ovome, ali ne mogu da nađem..

levi analog je počeo da driftuje.. :cautious: probao sam prvo sa starom dobrom metodom da čuknem kontroler nekoliko puta o dlan ali ništa.. :(

takođe ništa ni kada sam ga isključio preko one rupice pozadi pored Sony logoa..

šta bih još mogao da uradim? otvorim i očistim ili nešto drugo?

odličan video, ali mislim da neću imati živaca za celokupan proces.. :)

Onda najblizi servis to se desavalo i na ds4 masne ruke :)

mislim da je već pisano o ovome, ali ne mogu da nađem..

levi analog je počeo da driftuje.. :cautious: probao sam prvo sa starom dobrom metodom da čuknem kontroler nekoliko puta o dlan ali ništa.. :(

takođe ništa ni kada sam ga isključio preko one rupice pozadi pored Sony logoa..

šta bih još mogao da uradim? otvorim i očistim ili nešto drugo?
Proba prvo ovo pre servisa, zna da upali

Drustvo dali se isplati uzeti sada 12 meseci PS Plus?Nemam nikakvu pretplatu i nikada je nisam ni imao!Koliko sam razumeo to se kasnije moze konvertovati u pretplatu koju hoces!

Konvertuju se stackovane pretplate, ako sada nemas PS plus i uzmes 12 meseci, dobices 12 meseci Essential

Ja sam barem tako razumeo, nek me neko ispravi ako gresim

Izgleda da si upravu!Mene najvise privlaci:

PlayStation Plus Extra.​

Bilo bi dobro kada bi se sada moglo uplatiti 12 meseci PS+ i onda kada se pojavi novi servis da se moze konvertovati ono sto ti je ostalo od pretplate u zeljeni Tier!Ostalo mi je 11 meseci i dobijem npr. 6 meseci PP Extra!:)

Pa to ti na isto dođe, s obzirom na to da je godinu dana Essential 60, a godinu dana Extra 100.

A imaćeš u svakom slučaju i opciju da doplatiš i apgrejduješ se na Extra.

To vec nisam znao da ce moci upgrade na bolji paket.Ja sam mislio da ono sto uzmes da nema menjanja.Onda ne moram da cekam nista,hvala za informaciju!

@nemanja123

Izvinjavam se sto sam postavio pitanje na koje je vec odgovoreno.!Ovo mi je treca konzola u zivotu od kojih su prve dve imale veoma kratku karijeru kod mene!Posto prvi put se pretplacujem i to u vreme neke transformacije,hteo sam da budem 100% siguran sta uopste radim.Sada je sve kristalno jasno!Sve u svemu kupio sam PS+ na godinu dana,aktivirao i sve lepo radi!Neka moderi obrisu moje poruke da se tema nebi zatrpavala sa mojim glupim pitanjima!:):)

Da li jos nekom radi fifa22 na 30fps? Svugde reklame fifa na ps5 4k@60 munje fore al meni oci govore da je to 30fps.
Konzola je na performanse mode, prevrcem u igri po opcijama, nigde nema za video podesavanja.
Nesto sam guglao, izgleda da ja nisam jedini koji ovo primecuje.

Moze li PS plus da se produzi kupljenim kodovima. Citao sam da je sad neka komplikacija zbog prelaska na novi sistem ali pola toga nijesam ukapirao pa reko da nije ko probao zadnjih dana da produzi PS plus. Meni istice u septembru ali bi ga sad produzio ako moze

Moze li PS plus da se produzi kupljenim kodovima. Citao sam da je sad neka komplikacija zbog prelaska na novi sistem ali pola toga nijesam ukapirao pa reko da nije ko probao zadnjih dana da produzi PS plus. Meni istice u septembru ali bi ga sad produzio ako moze
Sony je stopirao produžavanje i aktiviranje PS+ kodova dok nova verzija PS+ ne počne 13. juna. Kodovi će biti validni,ali mogu da se aktiviraju tek posle. Objavili su kako će ići konverzija. Jedino možeš sada da aktiviraš PS+ kod, ako već nemaš aktivnu PS+ pretplatu. Onda će ti raditi sada kod

Nigde nisam video kako cu moci "naslaganu" pretplatu da konvertujem. Mislim da imam do sledeceg septembra a konvertovao bih iz essentials u extra. Znam koji je odnos dana i sve ali ne i kako ce se samo konverzija raditi.

Džaba ja pišem i kačim link, kad niko ne čita...

Sve što je pitano stoji na tom linku, direktni odgovor od Sonija.

@emaremare
Ne piše nigde način konvertovanja. Realno, to i ne mogu reći dok nove pretplate ne budu implementirane, a sa njima i sistem konverzije (po već opisanim pravilima).

Posle nekih 10-ak dana koriscenja,malo je reci da sam prezadovoljan.Posto nisam nista igrao sa konzola,sve igre su za mene nove.Last of us Remastered,Ghost of Tsushima(prelepa igra),HZD(jos je nisam presao),Forbidden West jos stoji zapakovan itd..Ako imate jos neki predlog sta vredi odigrati,a da radi na PS5 u 60 fps...Mislim da nisam skoro u nesto investirao,a da sam bas ovako bi odusevljen!:giggle:

Returnal, God of War, Spiderman.. ako nisi igrao Resident Evil Village i to je ok..
Days Gone, Death Stranding..

Takodje i Uncharted serijal, jesu malo starije igre, ali vredi preci od prvog dela.

Jesi uplatio PS+ i pokupio onih 20 igara iz PS+ Collection ?

Jesam,uplatio sam godinu dana!Skinuo sam GoW malopre,a probao sam i Bloodborne!Steta sto je samo 30 fps-a!Sada imam finu kolekciju sta odigrati!👍

Nazad
Vrh Dno