Nije ni roze, niti je crveni jer je PINKStigao mi je crveni DualSense, čudna je nijansa mnogo, nije ni roze ni crvena, nešto izmedju. Meni se dopada, izgleda drugačije u odnosu na slike i snimke koje sam gledao
Da, meni se isto desilo jednom zbog Media remote. Izvadio baterije i vratio i od tad se nije ponovilo.Imao sam čudan problem poslednjih nekoliko dana sa PS5. Stalno mi se palio sam od sebe bilo da ga ugasim bilo da ga stavim u rest mode. Potražio sam malo i našao da to treba da reši disablovanje HDMI linka, što sam i uradio. Ali nije rešilo, i dalje se palio. Provalio sam da je uzrok Media Remote za PS5 koji imam. Postao je hipersenzitivan i najmanja vibracija i pali PS5. Rešenje je da pre nego ugasim PS5 ili stavim u rest mode, uradim Turn off media remote prvo. I onda se ne pali. Problem se dešavao samo kada sam koristio Media Remote.
Pošto se ipak ponovo upalio,izvadio sam sad i ja baterije i vratio.Valjda se neće ponoviti.Da, meni se isto desilo jednom zbog Media remote. Izvadio baterije i vratio i od tad se nije ponovilo.
Ne razumem, onda igraj igre na PC-ju, potpuno je druga filozofija na konzolama.....Da li je neko ko ima PS5 probao miš i tastaturu na njemu? Da li postoji neki input lag? Koliko je realno očekivati da uzmem konzolu zbog hardvera, a da uz miš i tastaturu mogu FPS igre da igram?
Trenutna cena PC-a i konzole ne moze da se poredi.. Zanima me ako je neko probao, s obzirom da konzola ima moćan hardver, a pritom podržava miš i tastaturu, kako to izgleda u praksi. Uzeo bih PS5 kao budzet varijantu, nakacio periferiju na njega i igrao šutere tako, a sve ostalo pre kontrolera. Zanima me koliko je to utopija, a koliko realnost.Ne razumem, onda igraj igre na PC-ju, potpuno je druga filozofija na konzolama.....
It takes two, fenomenalna igra. Neces pogresiti. Sackboy nisam probao.Kakve je preporuka izmedju Sackboy i It Takes Two igara? Uzeo bih nesto sto moze u dvoje da se igra, vidim da su dobre recenzije za obe igre pa ne znam sta prvo izabrati ?
Kakve je preporuka izmedju Sackboy i It Takes Two igara? Uzeo bih nesto sto moze u dvoje da se igra, vidim da su dobre recenzije za obe igre pa ne znam sta prvo izabrati ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari