Zbog čega je obavezno štivo, ako neko ne igra MP igre (između ostalih i ja), a MP je glavna komponenta kod CoD igara?Call of duty je obavezno stivo na novoj konzoli!
Neko ode na letovanje u Junu za 800e, neko saceka Septembar da bude 500e.
Sent from my SM-G986U1 using Tapatalk
Ja sam recimo platio 890e na oglasu u USA
Meni vredi da je igram sada a ne u Julu sledece godine
Pogresno gledate na to.
To vam je isto kao fudbalska utakmica, neko plati da gleda sa juga, a neko duplo vise sa zapada u prvim redovima, a neko 4 puta vise iz loze. Ista utakmica u pitanju, razlicito mesto, ista konzola u pitanju, razlicito vreme.
Isti tako sa konzolama, ja cu da platim da igram 6 meseci ranije kad vec nisam imao srece u preorderu.
Neko kupi iPhone u srbiji za 1300e, ja ga kupim u usa za 900 u usa.
Trenutno je nemoguce nabaviti konzolu legalnim kanalima, bilo u Srbiji ili u Americi, i neverujem da ce biti lakse pre sredine 2021 ako i tada. Tako da je besmisleno komentarisati kome koliko sta vredi.
Neko kupi dzemper za 200e zbog marke, neko za 50e. Neko kupi ps5 za 1000e da bi igrao ranije nekome se ne zuri. Neko menja telefon svake godine, neko na svake 2. Svako jma svoj porok kako trosi pare
Auto plac kupi auto za 4000e pa vam preproda za 4500e, da ste sacekali 6 meseci mozda bi prodao za 4100e.
Jednostavno, ponuda i potraznja, ne znam zasto bi se neko osudjivao na osnovu toga koliko kome neki proizvod vredi, ceni itd.
Svako od nas je u zivotu preplatio milion stvari jer mu je trebalo sad i odma.
Neko dobije kaznu za prekorscenje brzine od 200e jer je hteo da stigne 3min brze, neko ne dobije i doda za sony. Svi mi bacamo pare na svakave gluposti tokom zivota, znacile nama ili ne.
Sve ok razumem rezon (uostalom nisi ti ni dužan da nam se pravdaš), ali me kopka pa da pitam da li možeš da obrazložiš zašto ti se žuri i zašto ti treba "odma", šta to od igara ima da se igra na PS5 u narednih par meseci a nema na PS4, pa ne može da sačeka?
Tu jednu i po PS5 eskluzivu koju planiraju da izbace u narednih godinu dana, komotno možeš sačekati (bar ja mogu)...
Zbog čega je obavezno štivo, ako neko ne igra MP igre (između ostalih i ja), a MP je glavna komponenta kod CoD igara?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja sam recimo platio 890e na oglasu u USA
Meni vredi da je igram sada a ne u Julu sledece godine
Pogresno gledate na to.
To vam je isto kao fudbalska utakmica, neko plati da gleda sa juga, a neko duplo vise sa zapada u prvim redovima, a neko 4 puta vise iz loze. Ista utakmica u pitanju, razlicito mesto, ista konzola u pitanju, razlicito vreme.
Isti tako sa konzolama, ja cu da platim da igram 6 meseci ranije kad vec nisam imao srece u preorderu.
Neko kupi iPhone u srbiji za 1300e, ja ga kupim u usa za 900 u usa.
Trenutno je nemoguce nabaviti konzolu legalnim kanalima, bilo u Srbiji ili u Americi, i neverujem da ce biti lakse pre sredine 2021 ako i tada. Tako da je besmisleno komentarisati kome koliko sta vredi.
Neko kupi dzemper za 200e zbog marke, neko za 50e. Neko kupi ps5 za 1000e da bi igrao ranije nekome se ne zuri. Neko menja telefon svake godine, neko na svake 2. Svako jma svoj porok kako trosi pare
Auto plac kupi auto za 4000e pa vam preproda za 4500e, da ste sacekali 6 meseci mozda bi prodao za 4100e.
Jednostavno, ponuda i potraznja, ne znam zasto bi se neko osudjivao na osnovu toga koliko kome neki proizvod vredi, ceni itd.
Svako od nas je u zivotu preplatio milion stvari jer mu je trebalo sad i odma.
Neko dobije kaznu za prekorscenje brzine od 200e jer je hteo da stigne 3min brze, neko ne dobije i doda za sony. Svi mi bacamo pare na svakave gluposti tokom zivota, znacile nama ili ne.
Ovde nije pitanje vrednost novca nekog pojedinca nego da li podržavate ovakve stvari. Da nema tih pacova koji su kupili po 15 konzola da preprodaju, svako bi dobio svoj primerak.
Ili da nema ovih koji bi platili x2 i više samo da bi ispunili hir, iako realno trenutno imaju do dve dobre igre na raspolaganju. Kao što rekoh, dok je ovaca biće i vune, nek su živi i zdravi.
Ako nista bar sam ovca sa ps5Evo u ove ovce sam se i ja pronasao jer sam je platio 800 eur i prozvan sam ovde od strane tebe. Eto nije tacno da je jedna igra imam ps4 pro i uzmi mafiu poslednju odigraj zgadice ti se za 10 min, probaj Cyberpunk vallhalu, uporedi TLOU2 sa ps5 i 4 i jos brdo igara koje ps4 jedva gura i koje su mucne za igranje zbog frejmova. Eto ja cu to sad tek da odigram tj tek sad i mogu pre toga je ocajno bilo sto ne bih ni pokusao da prelazim, dok se to predje izadju nove, valjda ti je malo jasnije sad i nisu svi ovce, i da ispunio sam svoj hir i da mi je punedjena za 1000 eur opet bih je odmah uzeo.
^ faxcool nije protiv da se uzme PS5, nego da se uzme po dva puta većoj ceni od realne...
To je suština i mog pitanje upućenog @TozaBG, gde toliko gori (gorelo je) da ne može da se sačeka šest meseci i uzme po regularnoj ceni (pogotovo on je u USA, tamo će konzola biti i u drugom preorderu)...
I niko ne piše (bar ja ) o jednoj ili dve igre, već jednoj ili dve igre eskluzive koje će u narednih godinu dana stići samo na PS5, jer prioritetna i hitna kupovina PS5 za igranje CP 2077, valhale, Mafie baš i nije neki "posao" jer sve te igre igraš bez problema na PC (pod uslovom da ga imaš)...
Dajte ljudi jedan s21 i iphone kostaju preko 1000 evra a ne daju bukvalno nista sto predhodna serija nema, PS5 bar iskoristite max tako da ne vidim sto neko proziva ljude koji su malo preplatili konzole. Oni su kupuli i vec ce uzivati u njemu bar 3-4 meseca dok ce ostali cekati da se stabilizuju cene za koje samo nagadjam da ce biti ok za 4 meseca ali lagano moze proci mnogo vise.
I onda ce i oni koji su prozivali druge postati nestrpljivi i uzeti konzolu po skupljim cenama .
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bukvalno isti razlog i kod mene i zbog toga jedva čekam PS5Ja sam bukvalno hteo da uzmem na launchu isključivo zbog BC na 60fps. I meni je to lično bila ogromna vrednost, jer imam pozamašan backlog sa igrama.
Dajte ljudi jedan s21 i iphone kostaju preko 1000 evra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari