Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Malopre pogledao, jedva čekam da stigne i kod nas smrtnika. Baš me zanima da li će CL ispuniti zahteve

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Ok, ti si odlucio da kupis Xbox, kao sto sam ja ipak team Sony i to je to.
Nema sta tu da se ubedjuje, ocigledno sve sto navedem kao + za PS tebi to nije logika, sto je ok, svako ima avoj stav. Takav je i moj, a to je da su Xbox i MS generalno shit bili, i ostali.

Aj sad u XSX temu :d

Vodimo normalnu diskusiju, nemas potrebe da se ponasas kao zapadnjacki ps fanboy. Bio sam i ja za ps nekada, imao ps1,2,3 dok sam cetvroku preskocio kao sto cu verovatno mada ne sigurno da preskocim 5. Ako ponude nesto normalnije i pristupacnije kao xbox verovatno cu uzeti i njega. Inace medju prvima sam bio i za pre order ps5 i zvali su me iz GC da nemaju na stanju digital ali da mogu da uzmem disk verziju i da uplatim pare, srecom nisam pristao. Konkretno nisi naveo nikakvu prednost ps koju nema xbox, naveo si share, razmenu i kupovanje naloga sto sve ima i na xboxu. Naveo si i ekskluzive a od svih tih "ultra dobrih" ekskluziva jedino sto vredi je GoW ostalo samo nahajpovano.

ekskluzive a od svih tih "ultra dobrih" ekskluziva jedino sto vredi je GoW ostalo samo nahajpovano.

Ako U4, TLoU2 i Ghost of Tsushima "ne valjaju" onda nemamo šta dalje da polemišemo.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nisam rekao da nisu dobre ali takodje nisu ni predobre, a tlou 2 ako je dobar onda stvarno nemamo o cemu da polemisemo. E da uncarted je fenomenalan, zaboravio na njega.

Ja cu reci samo jedno Sony fanboyima, Elder Scrolls VI, Starfield, New Fallout, Forza Horizon,...nastavi niz :d
Sve to i jos mlogo mlogo vise, sve je day one for free uz game pass :d

Jedan od kojih, ne razumem?
Druze on je jedan od onih tako da ne moras da razumes . Da je tlou2 dobra ne bi gubila od zelde u mesecnom preseku prodaje , dok se zelda i druge igre i dalje prodaju tlou2 stoji na policama i skuplja prasinu , ko se *****ao taj je kupio u startu i posle tajac.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Ja cu reci samo jedno Sony fanboyima, Elder Scrolls VI, Starfield, New Fallout, Forza Horizon,...nastavi niz :d
Sve to i jos mlogo mlogo vise, sve je day one for free uz game pass :d

U pravu si, Game Pass mašina će biti odlična kupovina s tim što ja pored Sony-a imam i One X, a planiram i preći na Series X u narednih godinu dana ;) To sve ne menja činjenice da su gore navedene Sony igre dobre, da ne kažem odlične.

To sve ne menja činjenice da su gore navedene Sony igre dobre, da ne kažem odlične.

Meni je U4 medju dosadnijim igrama koje sam odigrao.
Da si rekao Lost Legacy, pa da se i slozim :).

Druze on je jedan od onih tako da ne moras da razumes . Da je tlou2 dobra ne bi gubila od zelde u mesecnom preseku prodaje , dok se zelda i druge igre i dalje prodaju tlou2 stoji na policama i skuplja prasinu , ko se *****ao taj je kupio u startu i posle tajac.

Dobra jeste, vrhunska (meni bar) nije.
A i nasao si sa kojom igrom ces da poredis prodaju :).

@eufrat, dobre igre su kako kome, sve je to subjektivno.
Meni licno je dosadio GoW i Uncharted. Nakon bezbroj nastavaka jednog te istog, skotas da je to samo "milking".
Pa ako racunas GoW igre koje su izasle i na psp, GoW je haman postao kao i assassin's creed.
Dosadio mi je i MGS nakon mgs4, kao i dark souls serijal koji je bolji od tih nekih Sony exluziva, al *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* Dark Souls je multiplatform, mozes je igrati na PC, to odmah ne valja:d

Eufrat ne jede, ne spava, on samo gejmuje i gejmuje!!! :D
More like hoardujem digitalne igre na nalozima :D Nema se vremena za igranje kao nekada, žena, đeca, posao itd.

To ti je kao da kažeš da Mercedes ne valja, jer se Fiat Punto više prodaje po salonima. Zelda i Nintendo imaju sasvim drugu publiku, decu uzrasta do 12 godina, i ljude od 45+ godina koji igraju samo Zeldu i Mario Bros...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa nije bas isto kao da se poredi mercedes i punto jer su cene obe igre iste.

To ti je kao da kažeš da Mercedes ne valja, jer se Fiat Punto više prodaje po salonima. Zelda i Nintendo imaju sasvim drugu publiku, decu uzrasta do 12 godina, i ljude od 45+ godina koji igraju samo Zeldu i Mario Bros...

Nikad besmislenije poredjenje nisam procitao, cena mercedesa i punta je nebo i zemlja dok su ti ove igre iste bar sto se tice cene.

Vodimo normalnu diskusiju, nemas potrebe da se ponasas kao zapadnjacki ps fanboy. Bio sam i ja za ps nekada, imao ps1,2,3 dok sam cetvroku preskocio kao sto cu verovatno mada ne sigurno da preskocim 5. Ako ponude nesto normalnije i pristupacnije kao xbox verovatno cu uzeti i njega. Inace medju prvima sam bio i za pre order ps5 i zvali su me iz GC da nemaju na stanju digital ali da mogu da uzmem disk verziju i da uplatim pare, srecom nisam pristao. Konkretno nisi naveo nikakvu prednost ps koju nema xbox, naveo si share, razmenu i kupovanje naloga sto sve ima i na xboxu. Naveo si i ekskluzive a od svih tih "ultra dobrih" ekskluziva jedino sto vredi je GoW ostalo samo nahajpovano.

Opet kazem, tvoj stav i misljenje, sto postujem ali ne prihvatam, odnosno moj je totalno suprotan, apsolutno u svemu. Ali dobro, sto ljudi sto cudi, tako i treba da bude.

Nikad besmislenije poredjenje nisam procitao, cena mercedesa i punta je nebo i zemlja dok su ti ove igre iste bar sto se tice cene.

Htedoh reći da to što se Zelda proda u više primeraka, ako je to istina, ne znači automatski da je bolja igra. Nintendo igre se kupuju deci, TLOU2 je mračna i turobna igra koja nije za svakoga.

Htedoh reći da to što se Zelda proda u više primeraka, ako je to istina, ne znači automatski da je bolja igra. Nintendo igre se kupuju deci, TLOU2 je mračna i turobna igra koja nije za svakoga.

Jesi li ti igrao zeldu? Ono "deca" ne igraju. Nije poenta samo zelda na listi ima jos igara ispred tlou2 ali je zelda primer jer je stara 3 godine a pobedila je tlou2 u mesecnoj prodaji za avgust. Tlou2 je mnogo laksa igra od Zelde.

Sony pre-sold as many PS5 consoles in the first 12 hours in the United States as in the first 12 weeks for its predecessor PlayStation 4 device, Jim Ryan, CEO of Sony Interactive Entertainment, said in an interview.

"The demand as expressed by the level of pre-order has been very, very considerable," Ryan told Reuters.

Hype is real.

I onda neko kaže da BC nije potreban, a ove brojke su pre svega zahvaljujući istom :)

Pa dobro, mene ovaj dobar start PS5 ne čudi, jer PS5 jaše na talasu svog prethodnika PS4 koji je oduvao konkurenciju i utabao put, a koji je sam imao težak početak i morao je vaditi fleke i dokazivati se od nule iza "neubedljivog" PS3 po Sony standardima...

To dokazuju i brojke, ps3 vs xbox 360 je bilo 87 naspram 84 milona prodatih konzola, a ps4 vs xbox one 112,7 naspram 48 miliona prodatih konzola...

Dakle ima oko 160 miliona (sa Switch oko 200 miliona) korisnika koji kupe poslednju verzije konzole, i ta cifra se ne menja godinama, samo je pitanje kako se rasporedi između glavnih igrača na tom tržištu...

Poslednja izmena od urednika:
Switch je na 61+ trenutno. Ludacka cifra.
Microsoft planira da preko gamepassa i xClouda prosiri broj gejmera. Videcemo da li ce uspeti.

Nazad
Vrh Dno