Ok, ti si odlucio da kupis Xbox, kao sto sam ja ipak team Sony i to je to.
Nema sta tu da se ubedjuje, ocigledno sve sto navedem kao + za PS tebi to nije logika, sto je ok, svako ima avoj stav. Takav je i moj, a to je da su Xbox i MS generalno shit bili, i ostali.
Aj sad u XSX temu :d
ekskluzive a od svih tih "ultra dobrih" ekskluziva jedino sto vredi je GoW ostalo samo nahajpovano.
Aha, znači ti si jedan od onih, ok.a tlou 2 ako je dobar onda stvarno nemamo o cemu da polemisemo.
Aha, znači ti si jedan od onih, ok.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Aha, znači ti si jedan od onih, ok.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Druze on je jedan od onih tako da ne moras da razumes . Da je tlou2 dobra ne bi gubila od zelde u mesecnom preseku prodaje , dok se zelda i druge igre i dalje prodaju tlou2 stoji na policama i skuplja prasinu , ko se *****ao taj je kupio u startu i posle tajac.Jedan od kojih, ne razumem?
Ja cu reci samo jedno Sony fanboyima, Elder Scrolls VI, Starfield, New Fallout, Forza Horizon,...nastavi niz :d
Sve to i jos mlogo mlogo vise, sve je day one for free uz game pass :d
To sve ne menja činjenice da su gore navedene Sony igre dobre, da ne kažem odlične.
Druze on je jedan od onih tako da ne moras da razumes . Da je tlou2 dobra ne bi gubila od zelde u mesecnom preseku prodaje , dok se zelda i druge igre i dalje prodaju tlou2 stoji na policama i skuplja prasinu , ko se *****ao taj je kupio u startu i posle tajac.
More like hoardujem digitalne igre na nalozimaEufrat ne jede, ne spava, on samo gejmuje i gejmuje!!!![]()
Druze on je jedan od onih tako da ne moras da razumes . Da je tlou2 dobra ne bi gubila od zelde u mesecnom preseku prodaje , dok se zelda i druge igre i dalje prodaju tlou2 stoji na policama i skuplja prasinu , ko se *****ao taj je kupio u startu i posle tajac.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nikad besmislenije poredjenje nisam procitao, cena mercedesa i punta je nebo i zemlja dok su ti ove igre iste bar sto se tice cene.To ti je kao da kažeš da Mercedes ne valja, jer se Fiat Punto više prodaje po salonima. Zelda i Nintendo imaju sasvim drugu publiku, decu uzrasta do 12 godina, i ljude od 45+ godina koji igraju samo Zeldu i Mario Bros...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vodimo normalnu diskusiju, nemas potrebe da se ponasas kao zapadnjacki ps fanboy. Bio sam i ja za ps nekada, imao ps1,2,3 dok sam cetvroku preskocio kao sto cu verovatno mada ne sigurno da preskocim 5. Ako ponude nesto normalnije i pristupacnije kao xbox verovatno cu uzeti i njega. Inace medju prvima sam bio i za pre order ps5 i zvali su me iz GC da nemaju na stanju digital ali da mogu da uzmem disk verziju i da uplatim pare, srecom nisam pristao. Konkretno nisi naveo nikakvu prednost ps koju nema xbox, naveo si share, razmenu i kupovanje naloga sto sve ima i na xboxu. Naveo si i ekskluzive a od svih tih "ultra dobrih" ekskluziva jedino sto vredi je GoW ostalo samo nahajpovano.
Nikad besmislenije poredjenje nisam procitao, cena mercedesa i punta je nebo i zemlja dok su ti ove igre iste bar sto se tice cene.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Jesi li ti igrao zeldu? Ono "deca" ne igraju. Nije poenta samo zelda na listi ima jos igara ispred tlou2 ali je zelda primer jer je stara 3 godine a pobedila je tlou2 u mesecnoj prodaji za avgust. Tlou2 je mnogo laksa igra od Zelde.Htedoh reći da to što se Zelda proda u više primeraka, ako je to istina, ne znači automatski da je bolja igra. Nintendo igre se kupuju deci, TLOU2 je mračna i turobna igra koja nije za svakoga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahahaTlou2 je mnogo laksa igra od Zelde.
Tlou2 je mnogo laksa igra od Zelde.
Sony pre-sold as many PS5 consoles in the first 12 hours in the United States as in the first 12 weeks for its predecessor PlayStation 4 device, Jim Ryan, CEO of Sony Interactive Entertainment, said in an interview.
"The demand as expressed by the level of pre-order has been very, very considerable," Ryan told Reuters.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari