Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja samo next gen ne vidim.

Pa i ne možeš, u 1080p i 60hz... Apgrejduj tv, uzmi nove naočare...kupuj, kupuj...

LBP je sjajan u MP. Jos ako igras sa prijateljima, pishanje od smeha zagarantovano.

Nikad manje pravog next gen sadrzaja nismo videli a opet ovakva navala za novim konzolama ne pamtim da je bila...valjda je sve vec smorio Ps4/XOne, trebalo bi to malo cesce da izbacuju next gen, bar na 5 god

Meni se cini da je launch ps4 bio sa još manje ekskluziva, ima ovde šta da se igra...

Sent from OnePlus 7 Pro

Meni se čini da je veća verovatnoća da se pronadje vakcina za koronu, nego da se kupi PS5 i to sledeće godine.

Sent from my SM-A307FN using Tapatalk

Hahah ja verujem da će da bude dovoljno konzola, promašaj bi bio da ne naprave dovoljnu količinu [emoji16]

Sent from OnePlus 7 Pro

Čuo sam od prodavca iz CL je da je 5 miliona za ceo svet do kraja god. I da im stiže 50ak kom u prvoj turi a da ima 7 puta više zahteva.

Meni je reko drug,koji radi u gigatronu u Nisu, da su na pre orderu za Nis prodali 6 (šest) konzola.
Ako je po toj racunici neka bude 100 za Beograd, i 10 za NS....
Lepo je reko @Rhisonicus da je za Srbiju 200 komada stiglo...

Ajde otkazujte ps5 u CL, ultimate game pass je mnogo bolji izbor i xbox je jača konzola! [emoji16]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Meni je reko drug,koji radi u gigatronu u Nisu, da su na pre orderu za Nis prodali 6 (šest) konzola.
Ako je po toj racunici neka bude 100 za Beograd, i 10 za NS....
Lepo je reko @Rhisonicus da je za Srbiju 200 komada stiglo...

Kako to misliš Niš/BG/NS? Na sajtu si imao jedan ili dva broja telefona call centra (BG centar verovatno) koja si mogao da pozoveš za preorder i to je to.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Pa čekaj..... sta to znaci, da recimo u jednoj zgradi moze da ode cela narudbina....
Mislim, da je za recimo BG.odvojeno (iz pre-ordera) odredjeni broj konzola. Tako i za Niš, NS, kao i za ostatak Srbije...

Verovatno oni određuju broj konzola za svako tržište prema broju prodatih u prethodnom periodu.

Bar će Mađari dobiti više nego što treba [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Što se tiče preodera u Gigatronu, ja mislim da to ide po principu "ko prvi devojci, njegova devojka", nevezano za grad (pogotovo jer si morao da upatliš ceo avans). Kako će se konzole distribuirati po gradovima kada počnu da stižu u radnje, to je druga priča. U svakom slučaju, uskoro ćemo videti rasplet.

Pa logika nalaze da ide po redosledu porudžbina kako drugačije. Kod gigatrone verovatno platiše imaju prioritet na ne platišama. I pravilo koje poništava sve gore jeste srbistan ili takozvani sestrićev mali...

Kokane, smanji doživljaj. Pretera ga. :)

Details on new voice chat functionality coming to PS5

https://blog.playstation.com/2020/1...-coming-to-ps5/amp/?__twitter_impression=true

Please note that this feature will not actively monitor or listen in on your conversations – ever – and it’s strictly reserved for reporting online abuse or harassment.

PlayStation gamers learned about this new function in an unexpected way following the recent PS4 8.00 system update. We didn’t clearly communicate this feature or explain why we were introducing it, and we apologize for that.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

veruj bratu lažovu...

Ne, ne, kad su se Google, Facebook, Microsoft... pro*eravali ovako, pričali kako snimaju "samo da bi činili dobro", niko im nije verovao. I kad se ispostavilo da lažu, drvlje i kamenje razumljivo.
Sad kad Sony kaže istu stvar, onda je ok. Nema veze što su to samo hteli da podvale, pa su otkriveni. Njima se veruje, jer oni su super dobrice. More, gamad sve to korporativna.

Nek slušaju brate, svako nek bira dal će da veruje ili ne :) Lično ne vidim kakvu korist će imati od slušanja mene a ni ja neku štetu. Ko se boji verovatno ima i razlog. Prilično je izvesno da su teroristički napadi u Parizu 2015. organizovani preko PS4 jer je bilo praktično nemoguće prisluškivanje...

Kraj off-a

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Odeš kod drugara pošalješ ga po pivo u kuhinju uzmeš game pad i kreneš u mikrofon redom, Al Kaida, alahu akber, Trump, bomb, Jerusalim, holocaust i zaradiš mu doživotni ban. Možda i robiju [emoji1787]

Sve, sve, ali... kada je postalo OK da se plaća dodatno da bi mogao da igraš online/multiplayer??

Mikrofon na kontroleru je cista glupost, bas razmisljam cime da ga "zamandalim" kad stigne:) Nisam nesto odusevljen ni zvucnikom na samom kontroleru, ali racunam da cu to moci da ugasim.

Nazad
Vrh Dno