Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Poznajući keptalizm, gotovo sigurno da neće

Dok 30fps u first person, cim pomjerim kameru lijevo desno i sve na ekranu se zamuti, a moras je konstantno pomjerati, e to mi je neigrivo.

Da li je sve u redu sa tvojim TV-om? Imam PS4 vec 5 godina i tako nesto jos nisam video.

Ocigledno igras oduvjek na konzolama i 30fps, pa ne primjecujes to.
Pogledaj ovaj video, na 1:30 pa vidi koliko je mutan dron na 30fps, isto tako je mutna pozadina tj. cijela slika u igrama. Kad zaustavis okretanje kamere onda je jasno i onda mozes ciljati protivnika npr.
https://youtu.be/DAXFq-1DaeA

Poslednja izmena:
Igrivost zavisi od input laga u igri, odziva panela, motiona na panelu, pa onda i do igre, da li je fast paced, slow paced etc, u svakom slucaju prezvakana tema 100 puta.

Elem on topic:

Prva prezentacija konzole, nazalost samo na japanskom...

Nekoliko japanskih tjubera istovremeno dobija konzole. Možda se nađe neko da i engleski video objavi... teško al ajd :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Kakva to akcija u Cland bude prvih 20tak novih konzola? [emoji848]

Sent from my Oneplus 8

koliko vidim kod njih je ponovo moguce dodati ps5 u korpu
edit: mozda je uvek i bilo :) znam da kod drugih nije

Poslednja izmena:
Kakva to akcija u Cland bude prvih 20tak novih konzola? [emoji848]

Sent from my Oneplus 8

“ Preorder je premašio procenjene količine. Porudžbine ostaju otvorene, a redosled isporuke konzole zavisi od datuma porudžbine. Isporuka može biti odložena za kasniji datum.”

Tu stoji zackoljica samo sto vise da pokupe a onda po pravilu mogu i u januaru da ti isporuce konzolu, tako da ovo sto moze da se doda u korpu je zapravo prodavanje magle.

Zackoljica je da nikad nista ne treba preorderovati u ovom pokusaju od drzave....

Ne branim, ali u ovom konkretnom slucaju u celom svetu je ista prica.

Pitanje za vas koji igrate onlajn pucačine na soniju, jel teško igrati preko gejmpeda ili se lako navikne? Pitam jer planiram da pređem sa računara na konzolu, a volim da igram onaljn pucačine..

Zavisi koliki je shootbox u igri, autoaim retko koristim. Wolfenstein mi je bio vrlo igriv, Doom donekle, Call Of Duty u potpunosti neigriv.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Recimo igre kao što su Battlefield 3, 4, Planetside 2, Call of Duty Warzone, Overwatch itd..

I za mene je kontroler daleko lakši no miš i tastatura. Samo se treba naviknuti malo. Meni je trebalo 2 dana za to [emoji1783]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Ja sam baš uživao u BF4 na kontroleru, kao i u BF1...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Sve je u vremenu i praksi, moj drugar koji igra duze vreme FPS igre na dzojstiku igra kao PRO, 360 sniper i te fore, dok ja koji sam kazualac na misu i tastaturi masim neke gluposti. :D Tako da svemu mozes da se priviknes ako zelis, a znam ljude koji i na kompu igraju FPS igre dzojstikom.

Sad kad skontam po onim slikama gdje se vidi fan design i heatsink, onda skontas da je heatsink ustvari super malen a konzola bespotrebno ogromna.

Usput od 825 GB, 664 GB je dostupno za igre.

Poslednja izmena:
Ako je uopšte tačan onaj leak PS5 ima 664GB za igre...
U poređenju sa starim i novim hardverom:

PS4 Pro 830GB
Series X 802GB
One X 781GB

S obzirom da PS5 ima 825GB SSD a ostali 1TB HDD ili SSD ovo nije loše ako je tačno.

Ja trenutno imam u Pro SSD 480GB, imam raspoloživo 390GB a instalirane Last of Us Remastered, Last of Us 2, Mafia Definitive Edition, Kingdom Come Royal Edition, Elex, Fall Guys, Cuphead i Crosscode. Slobodno 128GB :)

o4rWqT0BH2szO2SMrHoYMElbDxtAG08hROlgG9fpVRLBfrmsCLro5CSEjZyTV4gTCoCqgbwqy6zZeLWC.jpg

CZ6FK1SJEhvWpOXWGVLIWn0O0QSqGvnwFhHNTZxCQSKtAC3qChe6vnrIv7N8Pn8Sm5q9WVykTAQvzcpA_main.jpg

Screenshot_2020-10-04-8K%E5%86%99%E7%9C%9F%E3%81%A7%E8%A6%8B%E3%82%8BPlayStation-5%E6%9C%AC%E4%BD%93%E3%81%A8DualSense%E3%80%82%E6%9C%AC%E4%BD%93%E3%81%AF%E9%9D%99%E9%9F%B3%E6%80%A7%E3%81%AB%E5%84%AA%E3%82%8C%EF%BC%8C%E3%82%B2%E3%83%BC%E3%83%A0%E3%83%91%E3%83%83%E3%83%89%E3%81%AF%E6%96%B0%E3%81%97%E3%81%8F%E3%82%82%E5%AE%9F%E7%94%A8%E7%9A%84%E3%81%AB.png

https://www.ign.com/articles/ps5-hands-on-previews-show-games-console-dualsense-and-more

ova sjajna crna plastika je nesto najodvratnije ikada stavljeno na neki uredjaj u poslednjih 20 godina

video si japanca džindžera ? - e, sa njima imaš posla

Ako je uopšte tačan onaj leak PS5 ima 664GB za igre...
U poređenju sa starim i novim hardverom:

PS4 Pro 830GB
Series X 802GB
One X 781GB

S obzirom da PS5 ima 825GB SSD a ostali 1TB HDD ili SSD ovo nije loše ako je tačno.

Ja trenutno imam u Pro SSD 480GB, imam raspoloživo 390GB a instalirane Last of Us Remastered, Last of Us 2, Mafia Definitive Edition, Kingdom Come Royal Edition, Elex, Fall Guys, Cuphead i Crosscode. Slobodno 128GB :)

CoD Modern Warfare 250 GB na PC sa poslednjim apdejtom...

Ako se dobro secam Mark Cerny je rekao da ce igre zauzimati znacajno manje prostora na PS5...

Otkazah PS5 preoder (među prvima sam poručio), jer sam ipak odlučio da pređem na Series X zbog Game Pass Ultimate. Srećno onom prvom koji je bio ispod crte u ComputerLandu. :d

Nazad
Vrh Dno