Our own Worldwide Studios titles will be priced from US$49.99 to US$69.99 (RRP) on PS5.
Astro’s Playroom (Japan Studio) – pre-installed on PS5
Demon’s Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) – US$69.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Destruction All Stars (Lucid Games / XDEV) – US$69.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games) – US$49.99/¥5,900/€59.99 (RRP)
Marvel’s Spider-Man: Mile Morales Ultimate Edition (Insomniac Games) – US$69.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Sackboy A Big Adventure (Sumo Digital / XDEV) – US$59.99/¥6,900/€69.99 (RRP)
DualSense™ Wireless Controller (standalone) – US$69.99/¥6,980/€69.99 (RRP)
PULSE 3D™ wireless headset – with 3D audio support and dual noise-cancelling microphones US$99.99/¥9,980/€99.99 (RRP)
HD Camera – with dual 1080p lenses for gamers to broadcast themselves along with their epic gameplay moments US$59.99/¥5,980/€59.99 (RRP)
Media Remote – to navigate movies and streaming services with ease US$29.99/¥2,980/€29.99 (RRP)
DualSense™ Charging Station – to conveniently charge two DualSense Wireless Controllers US$29.99/¥2,980/€29.99 (RRP)
Medjutim ono sto se trenutno prica je da ce ove launch igre biti dostupne i za PS4, tj. novi Horizon i Spiderman MM?
https://blog.playstation.com/2020/0...499-for-ps5-with-ultra-hd-blu-ray-disc-drive/
Wow i ipak su podigli cene na 70 dolara/evra....
Cak ce i gamepad biti ~70 evra...
Astro’s Playroom (Japan Studio) – pre-installed on PS5
Demon’s Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) – US$69.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Destruction All Stars (Lucid Games / XDEV) – US$69.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games) – US$49.99/¥5,900/€59.99 (RRP)
Marvel’s Spider-Man: Mile Morales Ultimate Edition (Insomniac Games) – US$69.99/¥7,900/€79.99 (RRP)
Sackboy A Big Adventure (Sumo Digital / XDEV) – US$59.99/¥6,900/€69.99 (RRP)
Samo za jednog ovde, prepoznaće se: Spiderman MM izlazi i za PS4, (znači ipak će "zadržavati next gen") I to po ceni od 50$. Ako hoće ultimate verziju, koja će raditi i na ps5, one aje 70$ (toliko i o kenj@nju po Smart Delivery).
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales also supports a next-gen upgrade path, so even if you aren’t ready to upgrade to PS5 just yet, there’s nothing stopping you from buying the PS4 version and enjoying the game alongside everyone else at launch. While it doesn’t have the enhancements made possible by the console in the PS5 version, the game still looks beautiful on PS4 and PS4 Pro, and you can rest easy that when you do make the jump to PS5, the game comes with you.
Blogspot Japan je objavio, kao i Miles Morales. Demon Souls je launch igra, cena 69 dolara i 79 eura...Upravo pročitao isto, novi horizon isto na ps4
Iskreno, čak je i cena za DS ok, jer rumble tech košta tih nekih 10$. Međutim, ne bi me čudilo da nekako tiho ubace i podršku za dualshock... Čim će naslovi ići na ps4, sigurno im ne trebaju feature-i s dual sensePa dobro, dzojstik sad nije kvaliteta bez (nadam se), pa mozda i opravda cenu. Ocekivao sam vise za ostale dodatke, posebno sluske, nesto tipa 149 ili 199.Ostalo neka fer cena. A za igre se znalo da ce da dignu, zato i necu na digital, samo disk, prodaja nakon prelaska, i value!
![]()
To bi bila poprilično loša vest jer najslabija karika određuje ograničenja prilikom gejmbildinga...
Iskreno, čak je i cena za DS ok, jer rumble tech košta tih nekih 10$. Međutim, ne bi me čudilo da nekako tiho ubace i podršku za dualshock... Čim će naslovi ići na ps4, sigurno im ne trebaju feature-i s dual sense
Realno, vrlo slab launch, moizda i najslabiji do sad, ali konzola se i onako uzima za celu generaciju, posebno kome je omiljena platforma.
taj fazon, nijedna od najavljenih igara sa oba eventa me nije previse odusevila, bukvalno da ih dele dzabe ne bi ih igrao (izuzev mozda nove oddworld ali to naravno nije vredno kupovine cele konzole)
uzecu konzolu svakako jer je investicija za narednih par godina i jer je PS jedina platforma na kojoj uopste nesto igram, i izlazice tu super igre, ali ne mogu da shvatim da predstavis ovakvu gomilu osrednjih gluposti u 2 eventa kada treba da "pokidas" ne bi li prikupio sto vise kupaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari