Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ne može više od 500 da košta verzija sa čitačem za diskove, dok ova digitalna može da košta max 450. Oni na hardveru (konzolama) gube, jedino kada profitiraju je na hardveru kasnije na dodacima/zamenskim delovima. Njihov kapital se zasniva na softveru, tj igrama i to je to.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Ali pazi on tvrdi da ne moze da kosta 500$.

A Microsoft objavio cenu od 500$ za Xbox Series X koji ima slican hardware kao PS5, mozda cak i jaci.

Sprda se covek :)

Ја кажем 450/550$

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Najrealniji scenario je $399/$499 ili pak $399/$449.

Sve ispod $399 za Digital Edition bi bilo prijatno iznenadjenje. Sve iznad $499 za klasicni bi bilo razocaranje.

A razumite PCMR, malo ih je pomelo ovo sa Nvidia gfx, pa jos ako je neko dao pare za to...... :d

A zbog toga su izgubili oci pa ne mogu nista da igraju ispod 120 FPS-a.....

Zao mi ih je posto su zaboravili sta znaci "igrati se"....

Ja sam onomad od gaziranog soka uzeo 1060 za 280 evrica( ako se dobro sećam) i prezadovoljan sam. A koliko cu tek da budem zadovoljan ako za 100evrica preko posle 4 godine uzmem PS5.

Mozda sam napisao mozda nisam, mislim da ce biti 450DE i 500 sa diskom najnize i iskreno se nadam. PS sam igrao dok niste bili ni u planu. A sto se tice fanbojizma dva puta sam posedovao PS4 mozete pronaci ovde na oglasima moj slim od 1tb. Gomilu ljudi sa foruma imam kao prijatelje na accountu. Ako bude 400e prvo cu uzeti PS5 DE ali samo gledam realno i ponavljam da su imali na umu tu cenu postavili bi je odmah. Kao kad je na predstavljanju PSX-a izasao na binu i rekao samo 299...

Ljudi necu moci da pratim live, prvo ato bude molim vas nek neko iznenadi sa cenama i datumom kad ce biti pustena u prodaji, radim trecu smenu :)

499
399

CONFIRMED

500$/€ disk verzija
400$/€ digitalna

Izlazi za moj rodjendan [emoji3] cena za digital je skroz pristupacna.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Fine igre prikazane, cene smo vec znali, to je to! :D

THAT RAGNAROG, najezio me!!!

I gow2 za kraj [emoji123][emoji122][emoji481]
Ko zna sta mu dodje ps+ collection [emoji57]

Očekivane cene i skroz korektne. Prodavace se kao blesav.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Novi God of War - 2021 :banana:

Demon's Souls izgleda odlično.

Cena konzole džaba.

Poslednja izmena:
Hype se nastavlja... ali opravdano u neku ruku! Izvukli su se na GoW II. [emoji16]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

PS Plus Collection, takodje fina stvar, igre sasvim pristojne.

Zgazili konkurenciju! :D

Nadam se da će ove gamepass psn igre da prerade u bar 4K60 ili čak 4K120.

Mene generalno ni jedan gameplay ni sa proslog ni ovog eventa nije nesto odusevio, da me je bacio na dpe da kazem zbog ovoga kupujem Sony, ali svakako cu ga kupiti. Tek ce izlaziti naslovi, a cena je skroz ok

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Što Marko reče Kratos izvukao prosek, verovatno sam omatoreo jer mi nijedna igra nije ostavila wow efekat.

@rama znači kupio si igre, platio si ih već jelte i moraš ponovo da plaćaš mesečno da bi ih igrao na ps5 [emoji3]. Ja sam ps+ pretplatnik od 2012te,nije to problem nego ovo muvanje.Nije ni čudo što daju konzolu jeftino, sve ostalo ce biti papreno sem konzole.

Poslednja izmena:
Pozadi 2 USB 3.0, RJ-45 i HDMI... nema digital out :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

fain pa nzm sta si ocekivao, GTA 6 i Elder 6? :D bice i toga hahaha

Demons Souls brate, ludilo!

Hari Poter, mmm!

Arheoloze, znas sta ti je ciniti! :p

Meeh..sta znam, skoro pa zaspao, razbudio sam se kad su prikazali zadnju stranu konzole i cenu :D
Spiderman mi je bezveze, efekata milion , svetli sve nesto na sve strane..glava me bolela od trejlera i gejmpleya... Demon Souls mi lepo izgleda, to bih jos nekako i igrao. Dosta gluposti je bilo Deathloop i jos neke vec ni imena im nisam zapamtio.

Možda je rama mislio da taj ps+ collection ide kao ps now fazon?
Ja sam više u fazonu uncharted, horizon i sl. Souls me ne zanima.

Nazad
Vrh Dno