Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

E Watch Dogs Legion je već nešto što me zanima i što mi se igra.

ako su ti naslovi istiniti, onda (za mene) nema nijednog razloga da uzmem ps5 prvog dana, bukvalno sem (eventualno) Silent Hill sve ostalo mi je totalno nezanimljivo (a i silent hill je pod znakom pitanja jer sam poslednji put igrao pre 19 godina pa ko zna kako bi me to sad radilo)

Isto, vec vidim da cu sacekati prolece za upgrade.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nije se ni PS4 proslavio godinu, dve, pa cak i skoro 3 sa ekskluzivama ako smem da kazem.

Sta smo vredno pomena imali do Uncharted 4?
Rekao bih Bloodborne uz Killzone koji je izasao mislim zajedno sa konzolom. Igre poput order 1886 ili knack ne uzimam za preterano ozbiljne jer to nisu "naslovi zbog kojih se kupuje konzola".

Sigurno se ni sad nece ispucati tako brzo.

Ne treba zaboraviti da ima dosta naslova iz ove PS4 ere koji nisu bas najsretnije radili i koji bi profitirali barem od jaceg CPU-a.
GoW, Nier, pa verovatno i naslovi iz ove godine FFVII remake, GoT ce profitirati od boljih performansi (a gde su jos druge ekskluzive i performance mode...), ali kome se ne zuri moze da uzme i sa refresh modelom...
Mislim da je u pocetku bolje izbeci kupovinu dok se ne vidi kako se ponasa sa hladjenjem (i bukom) i dok ne ispeglaju decije bubice kod prvih serija...

Upravo to što kaže Yojinbo...na tu kartu oni i idu! Ima tu sijaset naslova koje bismo svi (opet) obrnuli na potentnijem hardveru, + ove nove pred kraj ere PS4... Jedan period će se samo to furati, a igre za ovaj hardver tek za koju godinu. Posebno čekam HZD2, a ona je konkretno, čini mi se, i rađena za PS4...po završetku prvog dela. Sad treba videti šta će to i kako za PS5...

Čekaj, zar nije narativ: nove igre, nova generacija, ko će da igra stare igre itd, itd...?

Pa da, ali igre za PS4 a ne za PS1 ili Game Boy :) Sony će na launch-u imati bar neku first party ekskuzivu za razliku od Microsoft-a :) Meni je samo Demon's Souls dovoljan za day one kupovinu a gde su HZD2, Silent Hill Ili Gran Turismo...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Koliko sam video, svi koji su tvrdili da je BC nepotreban, eno raduju se za silne remastere koji su najavljeni.
ako je tako, cemu remasteri? Cemu najavljeni Mass Effect 1-3?
To nisu PS4 igre

Poslednja izmena:
Kako kome, ko forsira taj narativ neka igra nove naslove...
Ja se sigurno ne bih olako odrekao biblioteke za PS4 tako da mi BC igra bitnu ulogu.
Ima dosta naslova koje bih jos da obrnem, i neke koje bih opet igrao jer su performanse uticale na losije iskustvo - pre svega GoW, Nier, RDR2 a verujem da ce i GoT da cedi hw (sto ce itekako uticati na buku)...
A gde su tu jos Spajdi, HZD, Uncharted 4 & TLL i FF7 remake u 1440p60hz (nadam se)

U svakom slucaju i ja vagam situaciju sa PS5-icom, moju konzolu prosledjujem krajem leta a vodjen iskustvom drugih (za PS4pro) mislim da je bolje sacekati barem 6-8 meseci kak bi se videla situacija i adresiraju eventualni problemi kod prvih serija.

Koliko sam video, svi koji su tvrdili da je BC glup, eno raduju se za silne remastere koji su najavljeni.
ako je tako, cemu remasteri? Cemu najavljeni Mass Effect 1-3?
To nisu PS4 igre
Remasteri i rimejkovi da a ne igre sa Xbox 360 Ili PS3... ja se najviše radujem rimejku Demon's Souls kao što rekoh. BC za dve ili tri generacije iza jeste glup, ne bi mi palo na pamet da igram igru sa PS3 ili PS2 u izvornom stanju. Nek daju nekom lovu i vreme da uradi Undying Remake ja odmah preorderujem :) Al ne znači da mogu da igram Undying u izvornom stanju nakon toliko godina...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ma slazem se, zasto ne bi preneo celu digitalnu biblioteku na novu konzolu, i igrao ako ti se opet igra, samo bolje. :)

Nego, sutra u 10 uvece je event...
Kakve su vase prognoze? Samo igre ili cemo videti i dizajn same konzole?

(disclaimer: ne uzimam PS5, bar je sad takav plan, ali se svemu veoma radujem kao ljubitelj igara i konzola)

@arheolog1981, pa dobro, stvar percepcije...
Ima igara koje su dobro ostarile, a ima i onih koje nisu...

Poslednja izmena:
Fokus je najvise na igrama (gameplay) a posle eventa ce vecina tih igara biti dostupna na njihovom YT kanalu u 4k rezoluciji.

Što neko reče, radujem se novoj konzoli zbog PS4 naslova. Voleo bih da odigram remek-delo Days Gone kako treba [emoji16]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Aj javite detaljno textualno šta prikažu, nemam neta da pratim, imam samo slab na mobu dovoljan samo za text.

Ista situacija kod mene, u potpunosti te razumem.

Po našem vremenu danas u 16 počinje event?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

22h po našem

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Uzbudljiva vremena. Uvek se osecam ko klinac kad Sony predstavlja konzolu.

"Naložili" ste me bez veze, sad moram da gledam ovo. :D

Za sada oko 180k gledalaca.

Ja gledam na spawn wave kanalu, ima pre-show, kao i većina. Bar dok ne počne. Preporučuju nošenje slušalica

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Kod mene je na 1080p, a i biće uživo 1080p@30fps

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Gledao sam onaj link koji je postavljen. Nasao drugi.

Milka [emoji452]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Gran turismo 7
Novi Spidey
Ratchet i clank

Vrh Dno